Bravo Lalu, G_rainbow!!! Hai Adinutza, Stella!(28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neataaaaa!

Va multumesc din suflet pentru incurajari sper sa vi le intorc inzecit ,oricum ma voi gandi la voi si cat voi fi in spital si sperv sa aflu vestile noi cat voi fi acolo,
Eu azi mai fac putina curatenie sa ramana asa cum vreau eu pana ma intorc si cam atat.
Sunt linistita,am emotii dar le resimt ca pe o bucurie intensa ,abia astept ziua de maine.

37+

AMR 1 ZI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neata, burticute dragi!

Am facut si noi ochisori dupa aproape 12 ore de somn intrerupte de doua alergari pana la baie Azi-noapte am avut primul disconfort abdominal ce semana cu durerile menstruale Am stat nitel treaza sa vad daca se intampla ceva, dar m-a luat somnul, iar azi am burtica relaxata

Sotul a plecat spre Alexandria sa faca un dressing pe hol, caci acu vom fi 4 in apartament, in locul unei singure persoane, adica mama lui Dar se intoarce diseara, nu ma mai lasa singurica noaptea

Kytanutz, ma bucur mult ca ai raspuns la apel, sa nu crezi ca ne superi daca esti off topic, noi suntem un unit si suntem unele alaturi de celelalte, indiferent de problemute. Sincer, sa ma inscriu pe DC a fost cel mai bun sfat primit in sarcina, primit de la fostul meu sef, a carei sotie, face si ea parte din comunitate

Acum, nu vreau sa te supar, dar voi fi franca in ce-ti voi spune... Mie nu-mi vine sa cred ca exista astfel de oameni. Undeva in mintea mea naiva, speram ca astea-s doar scenarii de filme, dar iata ca exista oameni atat de tristi si in realitate. Tu trebuie sa stii ca Cel de sus le vede pe toate, absolut toate, iar daca azi esti trista, vei vedea ca maine vei zambi pt ca meriti asta! Am citit ce-ai scris si mi-au dat lacrimile (deh, is si nitel hormonata, dar emotiva sunt din nastere) cand ai povestit de cum ti-ai ajutat sotiorul si cat de uniti sunteti. Iar raspunsul lui la intrebarea pe care i-ai pus-o, deh, e pacat ca lucrurile se intampla asa. Te admir si mai mult, pe langa faptul ca reusesti sa stai fara sotior in aceasta perioada. Esti un exemplu pentru mine, cel putin, daca nu pt noi toate!

O sa vezi ca tu si pingul tau veti reusi sa va descurcati pe cont propriu, chiar daca nu imediat, in timp lucrurile se vor aranja pt voi doi si pt pingul junior si veti fi o familie fericita pe toate planurile!

Moro, multumim ca ne vei informa despre alaptat! In principiu, eu as vrea sa stiu ce trebuie sa faca pt ca lactatia sa fie stimulata chiar d ela inceput si sa nu fie nevoie sa recurg la LP

Olivia si Andreea, cata dreptate aveti, si eu am impresia asa, ca eu nu nasc, sau daca o fac, momentul e undeva departe, in ceata... Desi il astept ca pe painea calda! Sa vedeti az-noapte ce incantata eram de crampele abdominale

Mami.ilinca, e bine si cu sotul, tre sa recunosc, ca prea ne transformaseram din tineri iubareti in adulti responsabili, dar bebele poate sa vina sa intregeasca familiuta noastra oricand!

Mihaela, scuze ca raspund cu intarziere, legat de sugestia ta vizavi de articol, sincer, din punctul meu de vedere, cred ca astfel de relatii nu functioneaza pt ca barbatul e doar cu un picior in relatie, nu e pregatit sufleteste pt o implicare totala. Poate si femeia singura, vazandu-l capabil sa-si ia un angajament cu alta femeie, se asteapta sa faca la fel si cu ea, dar ramane dezamgita pt ca relatiile nu pot fi trase la xerox

fericita 38+ cu

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata dragele mele!
in fiecare zi deschid calculatorul cu emotie si teama, pana vad ce scrie la titlu ...ma bucur ca boboceii sunt cuminti si isi asteapta randul (in mare parte)...
am vorbit ieri la telefon cu nasa mea si mi s-a facut asa o pofta sa nasc ...a zis ca in momentul in care il vezi pe bebe efectiv te topesti!..realizezi ca e al tau, e asa de frumos si de mic, e o senzatie unica in lume...
m-am hotarat sa-mi fac 2 bagaje, unul mare cu de toate si unul doar cu ce-mi trebuie la terapie (camasa si papuci, tampoane, torsoane, servetele umede, HB, cana, pai, apa, telefon, bani)...la noi te tine la terapie 2-3 zile, iar bagajul sta uitat undeva printr-un salon... mai bine mi-l aduce dani dupa ce ma muta in salon cu bebe...gandesc rau?

kytanutz drag te pup!...ai niste socri...pot avea ei doctorate si bani, ca la capitolul oameni si parinti sunt repetenti...pacat ca cea mai frumoasa perioada din viata voastra e umbrita din cauza lor si a deciziilor pe care le iau ei pentru voi...incearca sa va conduca si sa va ghideze, dar nu v-ajuta delor...tu si pingu' sunteti tineri si va iubiti, o sa-l aveti si pe pingu' mic si sunt sigura c-o sa reusiti pana la urma...e greu, stiu, dar veti fi impreuna...si-o sa le dati o lectie acelor persoane rele care una zic si alta fac..
adinuta, maine pe vremea asta il ai pe mihnea langa tine!!! Doamne-ajuta!
pupici la toata gashca!

_
35+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Ioi Adinutza ce putin mai ai de asteptat! Am si eu emotii pentru tine! De atata timp de cand astepti, cred ca abia mai ai rabdare pana maine Draga de tine! Suntem alaturi de tine trup si suflet si va fi fff bine, te vei recupera repede si vei fi langa baietii tai

Andreea sa stii ca oricat as incerca sa ma izolez, nu prea reusesc, imi place mult sa vin aici langa voi si sa va ascult, sa impartasim ce se sta pe inima si sa ne sustinem. Ma rog la Dumnezeu sa ma ierte pentru rautatile mele si sa ne ajute sa ii intelegem si pe ai lui si sa traim linistiti. Altceva, in afara de sanatate, nu imi doresc.

Astazi nu v-am invitat la nimic bun, dar o fac acum: o cana maaare cu compot demere si struguri, o bunatate!

35+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

Kytanutz ai vazut ca nu te-am inteles bine de prima data ? am crezut ca socrii sunt super bogati si il intretin in totalitate pe fiu in anglia ... dar se pare ca tu faci un mare sacrificiu ( plecand de la salar de romanica ) ... eu sunt nimeni sa-mi permit sa-i judec si poate faptul ca a trebuit sa ne descurcam singuri mereu ne-a facut sa nici nu asteptam ajutoare externe ... mai rau e cand cineva da un minim , suficient de scos ochii - dupa mine asta-i groaznic , e o mojicie de ultima spetza ...adica daca esti in stare sa faci ceva pentru cineva e pentru ca vrei , te simti in stare si nu ca sa astepti cel mai mic "nimic" inapoi ... mai ales daca vine din partea parintilor si ar trebui sa fie din suflet , fara umbre si interese !!!
revin cu ideea de la un mesaj anterior : cand nu te stepti nu suferi cand nu ti se ofera ...
sa nu crezi ca e usor pentru un barbat ( care are in gene ideea de a sustine famila ) sa recunosca cu usurinta ca nu e dorit nici el , mai ales ca adiacent familiei ...
eu iti propun sa va ajutati reciproc pe cat posibil ....fiecare are rani de vindecat - tu pentru ca "nu esti dorita" iar el pentru ca "nu se simte" in familie ... este simplu sa-ti spun treci cu vederea , dar nu e chiar asa ...ca durerea vine si nu o poti controla ...
ce te pot asigura e ( si asta pe propria piele -as avea un roman de scris despre suferintele traite printre straini ) : DUREREA se uita ; raman amintiri care nu fac decat sa te "creasca ", sa te formeze ...
sunt constienta ca nu am fi ajuns niciodata la ce avem - valori , sentimente , trairi .... - daca nu am fi atins si pragul cel mai de jos ...ne-am crescut unul pe altul si am ajuns sa respiram unul pentru altul ... nu cred ca se poate fi mai fericit de atat intr-o viata in doi ...
dar asta vine cu rabdare , incredere in viitor si forta ... muuuuulta forta sa treci mai departe cand ai senzatia ca nu mai ai strop de viata sa lupti pentru nimic ... copilul inca nu va simti nici cea mai mica tensiune pana la vreun anisor -doi ... si ai timp suficient sa-ti faci cuibusorul tau ...
o vorba de la bunica mea inainte sa ma marit - eu spuneam ca nu avem nimic iar Flo venea doar cu hainele de pe el ( v-am povestit la inceput de odisee ca parintii nostri nu se cunosc - iar orasul din care venim e mai mic decat un cartier de bucuresti ) ...CASA SE FACE IN DOI !!!
voi nu ati avut inca posibilitatea sa traiti cum trebuie in doi , sa formati o familie pe o perioada lunga ... acum veti fi in trei si cu atat mai mult ai sa simti nevoia sa impartasiti fiecare zambet , gest trasatura a fructului vostru ... si ai sa ai timp sa te linistesti , sa iti clarifici totul ,; ai sa inceti sa nu mai suferi si sa nu mai fii atat de sensibila la fiecare sageata infipta sub coaste ...
invata sa lupti pentru ce iti este cuvenit ,pentru ficare clipa ce te poate face sa fii fericita !!!
norocul tau ca mergi intr-o tara unde pe nimeni nu intereseaza nimic ; adica esti lasata in pace sa-ti traiesti viata asa cum vrei , fara sa aiba prejudecati in ce te priveste , fara nici cea mai mica urma de barfa , de rautati gratuite ... ai sa ai timp sa te relaxezi si sa inveti sa fii FERICITA !!!
va veni si timpul sotului sa-si satisfaca "datoria" de a castiga suficient sa va intretineti ... va chinuiti acum , dar toate par sa aiba o finalitate perfecta ...
concluzia mea : da timp timpului !!! toate o vor lua pe fagasul normal fara sa te agiti , fara sa ai asteptari , doar trebuie sa ai rabdare , ca toate se rezolva !!!

37 + Teodora

Mergi la inceput

Stella, Corinuka, nu doresc absolut nimanui sa treaca prin ceea ce trecem noi, desi fiecare in viata cred ca are partea lui de lucruri neprevazute - sa le zicem.

Ii povesteam mai demult unei prietene si ma opreste si-mi zice ca viata mea e ca o telenovela Poate intr-o zi va face un bun scenariu

Gata cu offtopic-ul

Pati, Ilaria este intr-adevar o frumusete de fata!! Bine are si cu cine semana

Andreea, parca tu ziceai ceva de nu iti vine sa crezi ca ai burtica? Vin alaturi de tine. Si mie mi se pare ca vor naste toate fetele, nu ma vad nascand, cu un pui mic in brate pe care sa il iubesc neconditionat. Eu ma simt de 16 ani, cand vad un sotron pe strada imi vine sa sar si eu (acum ma mai abtin, ca am burtica, ca daca nu, sa vezi ce ma mai zbantuiam si eu) Aseara am vazut, la recomandarile voastre "What to expect when you're expecting". Si cand tipa aia a izbucnit in "pregnancy sucks" sau ce o fi zis ea, m-a bufnit rasul. Asa si noi, ne vom trai miracolul desi pare atat de departe de noi!

Oana, Bobuletz, Gabi,Mirabela, ce mai faceti voi? Lalu abia astept sa ne povestesti cu lux de amanunte cum a fost nasterea!

Corinuka, ce imi plac pozele tale de pe FB, foarte dulci

Luni ma duc si eu la recoltat pentru Streb B. Btw, voi ati avut curiozitatea sa va uitati acolo jos?In interior ma refer Pe mine m-a mancat curiozitatea zilele trecute, am luat o oglinda si am ramas . Ce-i drept m-am speriat si am cautat pe net sa vad cum arata si alte "intranduri"

Deci nu faceti ca mine

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Buna dimineata fetelor,bine v-am gasit, astazi se deschide oficial sezonul boboceilor, sa avem numai vesti bune, bebei sanatosi si mamici care isi revin usor dupa nasteri. Multumim piersicutelor de iulie august pentru predarea stafetei si mai ales lui Fleurdelise pentru mesajul emotionant. Sa ne vedem cu bine la ”Bebelusul„.

Aseara am fost la control bebe e bine, are 3500 grame, col lung, inchis si tare „beton„ cantitatea de lichid ok, daca bebe nu se grabeste pe 11 sau 12 sept facem cezariana. Cand aflu data exacta va anunt.

Kytana Exista un proverb vechi romanesc care spune ca "Orice copil care vine pe lume, vine cu o paine sub brat"", o sa vezi ca incet incet totul se va rezolva si va fi bine, o sa va descurcati intr un fel sau altul.

Adina sa ai o nastere usoara si sa te refaci rapid, asteptam vesti maine de la tine, noi iti suntem alaturi

37+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Lulutza Ce bine le zici tu acolo! Cat despre cat de instariti sunt...pai sunt, au venit la mare unde au stat la o vila privata cu 800 RON/noapte, o saptaman. Si-au inchiriat masina cat au stat aici, apoi o alta saptamana prin tara. Nu ii judec, dar imi doresc sa ii inteleg.
Eu daca nu am avut parte de tatal meu, mi-am imaginat ca voi avea un nou tata. Cand ne-am vazut acum, nici macar nu a dat mana cu mine, ce sa ma pupe sau sa imi puna mana in cap sa ma intrebe ce fac. Stiu, visez, dar nu ma pot abtine Ii vorbesc cu dvs, nu ne-a calcat niciodata pragul. Cat au fost aici nici macar nu i-au dat un telefon mamei mele, ce sa vina sa ne vada... Anyhow, ei sa fie cu ale lor, noi cu ale noastre.
Ai dreptate cu un lucru pe care de multe ori il omit. Cat de greu trebuie sa ii fie si sotiorului meu. Abia astept sa vina sa il rasfat un pic pana nu vine si il vom rasfata noi pe el atunci

F tare proverbul Adriana, nu il stiam Mai ce bobocel cuminte ai tu acolo Ma bucur pentru vestile bune, tare-tare mult!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, bulinici si mamici !!!!

Ma iertati tare mult pentru absenta, am avut motive intemeiate sa lipsesc Nici nu pot recupera, ca domnisoara se foieste in patut si-s cu un ochi pe ea.
Nitica poveste: ne-am plimbat duminica, am obosit, duminica seara - dureri de ciclu. Le tai cu no-spa, ma culc, totul ok. Ma trezesc la 6 jum luni cu durere de ciclu scurta. Nu zic nimic. Mai stau...alta. Mai stau...alta. 4 in decurs de 40 min. Dubios deja... merg la baie, fac pipi, cand sa ies, simt cum curge ceva. Pun hartie si vad ceva rosu cu maro, cu gelatinos putin. Mda... merg in camera, trezesc sotul : hai ca mergem la spital. Sun doctorul (de rezerva) ca al meu tocmai plecase in concediu, ne cheama urgent. Fac dus, plecam. Ma consulta, dilatatie 2, contractii rare spre deloc. Ma trimite acasa cu ginypral, scobutil, no spa. Contractiile la 50 min... Adorm. Pe la 1 ma trezesc cu o contractie nasoala. Dupa 11 min, alta, dupa 5 min alta. Sun doctorul, ma trimite la spital sa ma consulte doc de garda, ca al meu dormea, saracul dupa garda de weekend. Ajung cu dilatatie 4 si contractii la 3 min. Imi fac analizele in urgenta, de teama sa nu nasc natural (bebe a fost pelviana), vine si doctorul de acasa. Peste operatie prefer sa sar, nu m-a durut NIMIC, dar nu mi-a placut deloc... La 15.13 min mi-au scos-o pe bebe, a plans imediat, am plans si eu, mi-au zis ca e fetita si i-am facut declaratii totale . Au plecat cu ea sus la neonato, am ramas la cusut etc. (sarim peste noaptea de dupa operatie). A doua zi ne-a chemat asistenta la alaptatul de ora 9. In camera cu mine, o mamica de ceza si ea, dar operata dimineata. Amanadoua ne-am inverzit si am zis pas la coborat din pat la ora 8. A plecat asistenta si imediat m-am simtit ORIBIL!!! ca am refuzat sa vad fata. Stiind ca urmatoarea sansa e la 12, am inceput de atunci sa incerc ridicarea. In 4 ore m-am strofocat din toate cele, astfel incat la 12 fara stateam alba moarta in fata usii la bebeluci. Le-am speriat pe asistente, m-au dus pe scaun, mi-au pus fetita in brate si de atunci... eheee, sa zicem doar ca viata are un alt sens. A urmat o perioada naspa de smuls colostru cu o pompa nemernica, frustrari ca nu reusesc, frustrari ca bebe voma bibeonul lor si au pus-o pe perfuzii de hidratare si nu mi-o mai dadeau... Iarasi sunt multe de zis legat de viata in spital, le zic eu altadata. Joi am venit acasa cu Miss Iris-Elena, ne strofocam eu si tac-su cu ea, s-o spalam, s-o imbracam, s-o pupacim (asta e usor ). De joi o tin numai pe tzitzi, lapticul curge, eu zic ca ar fi suficient, a vazut-o pediatra ieri si ne-a zis ca arata perfect ok, ea doarme, papa, face pipi si cacuta si are grimase delicioase
Tehnice : 2620 grame, 47 cm, apgar 9. In spital a pierdut 150 grame, acum trebuia s-o cantarim de dimineata dar tati dormea dus (saracul, e si tatic si menajera zilele astea) si amanam. Apropo de tati, e innebunit...la propriu. Se ratoieste la mine sa ma grabesc cu "milka" sau "mulga" sau "cisterna mica de lapte ce esti" la "fetita MEA!!". Eeee, pardon, ne scuzati, mi s-a parut ca e fetita MEA, mai ales ca mi-e bucatica rupta . V-am pus primele ei pozici.

Uhh, m-am intins taaare mult. Merg sa-mi fac datoria de Milkutza.

Si un P.S. legat de doctor, pentru ca merita ! Dr. Kais m-a ingrijit exemplar, m-a operat frumos (crede el ), era sa-mi rupa firele cu glumele de mi le tot zicea (e un om taaare nebun, dar in cel mai pozitiv sens al cuvantului), i-am declarat cu martori dragoste netarmuita.

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Mai Bobuletz, ma faci sa plang asa pana in 12.00? Sa va traiasca mademoiselle Iris-Elena, caci este o mumusete de papusica!
Cat ma bucur ca ai laptica si ca in calitate de milkutza te descurci de minunte Ai folosit Garmastan?
Cand ai timp, sa imi dai si mie ponturi pentru spital, cam cat si cum si cui (mai ales la neonato ma intereseaza) Dar te astept cand vei fi si tu mai bine.

Pupiciosi grasi tie si dulcineei tale de fetita cu fundita! Bine si dl Sotz are meritele lui, pe el il salutam calduros

35+ cu

Mergi la inceput