Bravo Lalu, G_rainbow!!! Hai Adinutza, Stella!(28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Kytanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,hei...ce faci?Incepi si tu ca alte fete???Nu e frumos...stai alaturi de noi.Acum cand s-a dat startul la nasteri tu fugi?Cand ne bine dispui cu posturile tale?Nu fi egoista si gandeste-te si la noi Te vrem aici !

ANDREEA 37+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Patricia, imi vine s-o mananc pe Ilaria cand o vad ce dulce e in poza! . Ma bucur ca va intelegeti bine si ca Infacolul are efect la burtica. Inclusiv de la nastere, la tine pare ca totul se intampla asa linistit si cu calm.

Oana, Mirabela, Bobulet, Gabi va asteptam si pe voi cu detalii despre bebeii scumpi, sa stim si noi la ca sa ne asteptam.

Andreea, si eu am asa un sentiment ciudat legat de nastere. Stiu ca mai e putin, dar parca simt ca mai e mult, nu stiu daca intelegeti feelingul. Cand ma gandesc ca poate ma apuca nascarea la noapte de exemplu, ma panichez si parca visez, ca mie mi se pare ca e undeva departe momenrul. Parca ma ia asa pe nepregatite, cu toate ca vorba ceea, astept de ani acest moment. Pe de alta parte abia astept sa se nasca, sa o tin in brate si sa o vad ca e ok. Toata sarcina am fost cu stresul "si daca...?" Acum ma gandesc daca se stranguleaza cu cordonul in burta sau mai stiu eu ce pateste acum la final, daca nu plange cand o scoate? Ca mai auzi si de cazurile alea cu copii nascuti ingerasi. Sigur si dupa nastere vor fi alte griji... dar asa sunt eu panicoasa.

37+ Maya

Mergi la inceput

Olivia,inteleg prin ce treci,aceleasi sentimente ma urmaresc si pe mine,ca sa nu mai vorbesc ca la mine are circulara...

Eu va pup si va doresc un somn linistit !

ANDREEA 37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Seara buna!

Am si eu 5 minute si sa vad cat pot raspunde.

Anidaz, Kytana, Lulutza, ANdreea, Corinuka, Daniela, Ilinca va multumim de urari.

AM si eu o intrebare catre fetele care iau Gynipral, pana cand vi s-a recomandat sa il luati? Mie mi-a spus sa continui pana la urmatorul control care e 37 s si 1 zi, asta daca o mai duc pana atunci, si chiar mi-a marit doza.

Lalu, asculta la mine care sunt o mama stresata si i-am facut o multime de controale Mariei in primele saptamani, nu e nici o problema cu micutul tau. Dar ca sa te linistesti mergi la medic, insa nu te stresa pana atunci ca tu trebuie sa fi puternica acum, sa ai laptic.

Anidaz, deci bagam de mainea agitatele pentru tine!!!!!!!!!!!!!!

Kytana, si a big hug.

Olivette
, te inteleg perect cu grijile ca asa sunt si eu si ma rog sa fie bine si stiu ca va fi bine.

va pupam pe toate@!

Mami de fetita cu fundita Maria si 36 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Hai Adina
Sa dea Domnul sa mearga totul perfect si sa vina Mihnea sanatos si sa fie mancacios si cuminte!

Danielabejan sa stii ca asa e ...dp o sa zicem ce liniste era :))) dar nu se stie poate suntem norocoase si vor fi bbii cuminti!N-am uitat ce spuneai de poze...te-am cautat pe Fb dar nu stiu ce poza de profil ai...si tre sa mai fac si eu ceva pozici si-o sa bag si pe contul comun.
Patricbebe si eu aceeasi impresie frumoasa am,ca toate la voi au un curs lin si firesc
Stella sa agitam sa agitam?
carinablanca la multi ani Mariei sa va traisca printesa!!!

Fetelor eu luni ma duc la prima intalnire de la cursul de alaptare,astept idei,dc vreti sa intreb ceva ...poate sunt lucruri la care nu ma gandesc...eu oricum voi scrie aici tot ce aflu interesant!
Azi am avut ceva treba in centru si am mai cumparat si cate ceva pt bagajul de spital...trebuie doar sa-l asamblez :D...nu de alta dar luni intram si noi in 34 de saptamani...si-ncepe sa creasca morcovul:)))
mandrele si sa aveti o noapte linistita!

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

moro_k am o poza cu mine si cu sotul, eu intr-o camasa rosie, linkul de jos ar trebui sa iti arate prof meu
pup si astept poze

http://www.facebook.com/danielaic

noapte buna fetelor

36+ Emma Gabrielle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

neatza gagici !

ieri seara am mancat pepene si spre fericirea mea, am dormit neintoarsa toata noaptea ...
nu stiu ce vom face astazi , dar asa am chef de facut ceva nou , nu stiu ; numai sa nu stau in casa ...sa vedem ce idei imi vor veni , ca ziua e lunga ...

Kytania noi suntem aici - am ajuns sa te "cunosc" putin si stiu ca esti constienta ca toate suntem aici si te sustinem ; din pacate nu avem puterea sa umplem golul lasat de lipsa sotului in perioadele de melancolie ... te inteleg si cand spui ca ai nevoie sa fii singura , cat sa "digeri" informatii , trairi ...
eu sper sa fie doar o mica panica (normala de altfel) pe care o avem toate si nu o mica cearta predominata de hormonei ... eu stiu ca iti este greu departe de sot ( eu nu as fi rezistat niciodat - pentru mine esti o EROINA ) , dar mult a fost si asa putin a ramas ...
grijile lasa-le toate la timpul lor ; ia-le pe rand , firesc ... nu incerca sa faci tot odata ca mai rau iti faci ...
noi asteptam vesti de la tine si speram ca reusesti sa treci usor peste greutatile ce te inconjoara ... hai sa-i facem galerie Adinei ...

HAI ADINA !!!

37 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Neata fete frumoase, bibiloi micuti si burticute nerabdatoare

Aseara am tras o portie zdravana de plans. Vedeti voi, socrii sunt f dificili, s-au bagat in viata noastra mai mult decat ar trebui. Pingu este din pacate la mana lor, mana va putea sa se angajeze. Desi, acum in afara il ajuta cu cazarea la facultate, restul ne descurcam din salariul meu. Nu ma plang, se putea si mai rau, doar ca sunt f ciudati. Sa va dau exemplu: ei nu m-au vrut pe mine ca nora, na nu eram in conformitate cu cerintele lor, baiatul lor olimpic national, intrat la facultate cu 10, eu ceva mai mare ca el, cu facultate si master (desi la buget) facute in timp cu munca, etc etc. Familia mea (mama) nu avea doctorat ca ei :) Mama lui mi-a zis in ziua cand m-a cunoscut ca fiul ei nu este stabil (avea 18 ani atunci) ca se plictiseste repede de nou si ca probabil asa va face si cu mine... Nu sunt genul care sa ma cert, am incercat sa ma pun si in locul lor.
Apoi au urmat, in primavara va logoditi, a venit primavara, mama-sa s-a opus, apoi in vara, s-a opus taica-su si tot asa. Ei au decis cu nunta, desi nu le-am cerut niciun sfantz, noi voiam ceva doar pt noi, nasi si cativa prieteni. Nu i-a placut rochia pe care mi-o cumparasem (arata prea ieftina) si a insistat ca imi face ea alta, a facut-o cum si-a dorit ea, iar la sfarsit mi-a zis ca e f fericita ca am o rochita cum imi doream EU.
Apoi a urmat Anglia... la inceput au zis ca ma ajuta si pe mine sa plec acolo, ca ne dau ei banuti (ea e casnica, sotul castiga f bine) sa nu ne facem griji. Dupa ce au aflat de sarcina s-au sucit. Ca nu au bani ca etc. In schimb, s-au mutat ei in Anglia. De atunci lui nu i-au mai dat niciun ban, a venit in primavara cu pantofii si blugii rupti. In schimb fratelui sau (are 15 ani) i-au luat ifon... Am zis, e dreptul lor, el e sotul meu, din putinul meu i-am luat tot ce a avut nevoie, i-am dat banuti de mancare si de tot.
Ne-am conversat cu tatal lui care ne-a zis ca el trebuie sa aiba grija acum de familia lui (dar noi ce suntem?!) si ca nu are bani si pt noi (adica sa ma duc si eu in Anglia) repet, noi nu am cerut. Ne-a zis ca acum sa nu mai avem pretentii sa ne imbracam de la nush de firme (nici nu e cazul, eu imi iau haine si de la magazinele cu 13 RON), dar ei se imbraca de la Esprit...
A ramas sa vorbim pe 15 sept, cand vine si pingu sa ii zicem ce bani avem si daca ne permitem sa ne mutam in Anglia. Adica ei nu ne ajuta cu nimic (nastere, hainute - sau orice altceva pt bebe -, botez, bilete, acomodare) dar in schimb ne dau banii pe care i i-ar fi dat sotului pt chirie. Sunt recunoscatoare ca il ajuta sa continue studiile acolo, insa nu inteleg de ce ne arunca chestiile astea in fata?! Si ce bani crede tatal lui ca strangem peste vara? Doar eu lucrez, el acolo e pe un fel de bursa de cercetare din care isi plateste cazarea si masa (pe timpul verii ne-a zis de la inceput ca nu ii da niciun ban, sa se descurce cum poate). Efectiv sunt data peste cap, pentru ca odata ajunsi acolo vom depinde de ei...

Ietati-ma ca v-am impovarat dar sunt lucruri pe care oricat incerc sa le inteleg nu pot. Ma uit la mama mea: dumicatul de la gura mi l-ar da mie. Sper, daca vom avea mai multi copilasi sa ma ajute Cel de Sus sa nu fac diferente intre ei, sa nu se simta lezati...
L-am intreabt acum cateva zile pe sotior de ce nu ma plac ai lui. Si mi-a zis ca ii va intreba dupa ce ii raspund de ce nu il plac nici pe el. Mai puteam sa ii zic ceva?!

Va pup dulce

Adinutza, sa nu crezi ca nu am citit ca 28h-29h si vei fi mamica!!

Scot motatele pentru tine, stiam eu doar de ce te trec in titlu, nu?

Haaaaideee Adinutzaaa!!! Haide Mihneaaa!!

35+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Buna dimineata scumpelor !

Am avut o noapte cu treziri din 2 in 2 ore,am dormit asa iepureste,m-am gandit numai la nasteri....etc...

Adina mai sunt catev ore,hai o zi

HAI ADINA

ANDREEA 37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Kytana,off prin ce treci.Ai niste socrii de sa-i manance naiba...Nu stiu ce sa iti spun,nu ma pricep la sfaturi si la vorbe frumoase.Ceea ce as vrea sa iti zic e sa incerci sa fii puternica,ca Dumnezeu este langa noi clipa de clipa.O cale de iesire o sa fie.Si mai ales sa fii puternica pentru puiutul care e pe drum si nu mai este mult pana e in bratele tale.Daca tu esti suparata si suferi,asa e si micutul din burtica ta ! Fii tare si nu uita ca Dumnezeu da dupa inima...

Te pup si hai alaturi de noi...poate uneori o sa-ti faca bine ca te descarci noua si nu tii totul in tine .

ANDREEA 37+ cu Andrei

Mergi la inceput