Bravo Lalu, G_rainbow!!! Hai Adinutza, Stella!(28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

DUMINICA VINE BEBE 100% !

Am sunat la Supi ,a venit la cabinet sa ma vada,Mihnea este bine ,este angajat in segmentul de nastere,membranele foarte tensionate din cauza contractiilor de azi,daca nu se rup intre timp,atunci duminica la 10 trebuie sa fiu la spital si probabil pe la 1-2 ,voi fi mamica deja, .
Colul este deschis dar fara dilatatie .Pana la urma se pare ca va fi la cald cezariana asa cum mi-am dorit,trebuie doar sa fiu cuminte maine si sa nu fac efort,mi-a zis ca orice zguduire va rupe membranele.Pentru bubite fiindca sunt unele suprainfectate mi-a zis sa ma spal doar cu sapun cu sulf ,altfel imi vor ramane cicatrici urate,si din cauza infectiei pasta lassari nu-si face efectul 100%,necontinand si antibiotic.

Hehe,intentionat a fost hatza-hatza fara caciulita ,pentru ca ,chiar imi doream sa fie duminica cezariana ,bebe fiind bine dezvoltat si apt de iesire,caci vreau sa scap de bubite care apar in valuri pana nasc si nu mai pot.

37+

AMR 1 SAPTAMANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Se preta si schimbarea semnaturii,nu?

37+

AMR 1 ZI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Oau, Adina, bravooo Ma bucur ca ies planurile asa cum ti-ai dorit. Ai de la mine cateva motate!

Hai Adinutz! Sa fie totul bine!

fericita 38+ cu

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

waw Adina, ce vesti bune ne aduci tu. Ce ma bucur ca te vad asa relaxata, eu la ambele cezariene in noaptea dinainte nu am putut sa dorm, ma gandeam la cate si mai cate si spre dimineata cand trebuia sa ma trezesc ma lua si pe mine somnul. Daca nu ma insel, la prima nastere chiar dr mi-a spus ca iau ceva de somn ca sa nu fiu obosita si extenuata.
Kytana, pai se poate? Tu ne incurajezi pe toate si acum te ascunzi tu de noi? Hai, lasa-ne sa te alintam si sa te alinam. Oricare ar fi motivele, incearca sa le ingnori si sa te mentii optimista si acum cu putin timp inainte de a veni comoara pe lume. Cheer up!

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Pe scurt:
LALU:Oana ti-a dat un sfat f bun cu infasatul ,la fel si Olivette in leg cu alaptatul. As adauga doar ca pe masura ce trece timpul, va veti adapta unul la cerintele celuilalt, o sa te mai linistesti un pic si bb o sa simta starea ta.Te mai asteptam
ANIDAZ;deci pe 2 sept o sa fie sarbatoare in casa.Doamne ajuta sa decurga totul bine
DANIELA,LULUTZA:nici eu nu-mi inchipuiam ca e asa compklicat cu chirii,apartamente etc...si wow ce chirii in belgia.Sigur o sa fie bine si pt Kytana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Lalu, subscriu la sfatul cu infasatul, a mers la ambele fete, le ajuta mult la somn.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

CARINA:sa-ti traiasca micuta! sa fie sanatoasa si norocoasa.
KYTANA:m-a bufnit rasul cand am citit despre socrii tai ca nu-i i-au adus nimic puiului mic.....or fi superstitiosi, nu-i iau nimic pana la nastere...acum sincer sa nu ai nicio asteptare din partea lor , e clar ca o sa va lase sa va descurcati singuri ca apoi sa zica''ti-am zis eu...''. Incearca sa-l intelegi si pe dl pinguin , cred ca ii e un pic mai greu, practic e la mijloc intre tine si ei....sper ca starea ta din seara asta sa nu fie din cauza unor discutii intre tine si dl pinguin. Orice puteti sa faceti dar impreuna , indiferent ce zic/fac cei din jur!si nu cred ca retragerea ta pt o perioada te va ajuta, din contra,dar tu decizi....
ANDREEA:bb cumintel saptamana viitoare iti doresc, dar de saptamana cealalta incepem galeria
STELLA: sa intensificam galeria pt puiul tau sau te mai lasam cateva zile pt iubareala cu sotul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Buna seara!!!

Hai Adina!!! Sa mearga totul bine si sa vedem primele poze cu bebe dudulan la mami in brate!Mi-a placut ce eficienta esti cu hainutele puse in pungute pe zile, ingineresc !!

Noi ieri am sarbatorit caderea buricului care sincer mi-a dat batai de cap pentru ca mi se parea ca e asa de greu de ingrijit, in rest suntem papacioasa de zile mari cum prinde biberonul il ia in gura de zici ca nu mai e ziua de maine. Burtica s-a calmat cu Infacol, parturile ies in voie la fel si cacuta. Nu credeam ca o sa fiu asa de fericita cand vad o cacuta dar uite am ajuns si la asta

Lalu legat de infasat sunt niste paturici speciale, sigur se gasesc in magazine, pentru infasat si nu cum stim noi ghiuleaua aia de pe vremea noastra dar pe acelsi sistem insa mult mai lejer. Poate te ajuta cu bebe pana cand se obisnuieste afara din burtica lui mami!

In rest in cer scuze ca nu nominalizez dar in capul meu e o varza de zile mari de cand am nascut, toate gandurile sunt la Ilaria, uit sa si mananac si mai grav mai uit pastilele de tensiune, noroc ca azi mi-am laut o cutie unde le pun pe zile si timpul zilei.

Pupici multi!!

Mamica fericita de Ilaria Rita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

ADINA,DOAMNE AJUTA !!!

mami.ilinca...mi-ai dat emotiiiiiiiiiiii....eu traiesc asa cu sentimentul ca doar voi nasteti.Eu nu ma vad mamica,nu stiu....mi se pare ca-s prea copila....si vorba aia am burta la gura...mi se pare ca nu e ceva real,ca nu mie mi se intampla.Mi'l doresc enorm si sper sa fie sanatos !!!

ANDREEA 37+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Kytanutz, pai se poate?!?! Cum sa te retragi o perioada? Eu cred ca ti s-a facut dor de o bataita! Ia iesi matale frumos din butoiul cu melancolie ca altfel ti-o iei pe coaja! fiecare mai are momente mai proaste, dar trebuie sa iesim din ele. Daca vrei tu neaparat, te lasam pana maine, dar de maine te asteptam inapoi la raport. N-auzi ca Adina naste duminica? Vino incoace la galerie si nu te mai da fugita. Pup fata suparata

37+ Maya

Mergi la inceput