Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *443*

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Pe mine mai rau ma sperie ca mai am o luna pana la uraciunea aia de examen, iar mie numai la invatat nu-mi sta capul... Plus ca nici nu sunt convinsa ca voi rezista fizic la 3zile de examen...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 16+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Novus, merci de chemarea la apel! noi suntem bine doar ca ne-am petrecut timpul cu prietenii nostri din Franta si asta+mers la serviciu m-au tinut departe de forumeala.

Ma bucur din suflet pentru vestile bune in legatura cu Iulia: Novus si Magdy sunteti demne de admiratie, si voi si prietenii vostri generosi!

Dodo, iti trimit eu un dictionar de care are nevoie Bogdan, e micut, dar cuprinde tot ce trebuie sa cuprinda. Luni il pun la posta.

Novus, nici weekendul asta nu ne putem vedea, ca maine mergem la nunta. Azi am fost la Cluj si mi-am luat - in sfarsit! - rochie pentru nunta la care voi fi nasa. Nu e nu stiu ce, dar e mai buna decat nimic. (Cristina, faza cu comanda nu mi-a reusit, rochia pe care mi-au trimis-o este oribila, o sa o returnez).

Pisik, nu te demoraliza, e greu sa demarezi afacerea, mai ales cand se aduna cheltuieli si pentru altele, dar eu sunt convinsa ca o sa intri repede pe un drum aducator de satisfactii, ca prea frumoase sunt aranjamentele tale florale! ( eu, cand sunt obosita, trista sau fara chef de nimic obisnuiesc sa ma uit pe albumele tale de pe Fb ca-mi face bine sa privesc in poze minunatiile alea. Daca as sta in Bucuresti, m-ai avea de client fidel!)

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Noi am fost in oras dar ne-am repatriat rapid ca s-a cam racorit si pe mine ma doare burta de numa' de la vizitatorii lunari

Anaan, uitasem ca esti la nunta si wkd asta
Abia astept sa vad rochia, ne arati un preview ?!
Vroiam sa iti cer niste recomandari din zona ta pt wkd viitor cand ne aniversam si vrem sa facem o escapada undeva aproape, am gasit ceva pe la Sibiu dar poate mai imi dai si tu ceva ponturi buneca de obicei

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Am pus piticii in pat... Sunt KO... Va pup si va imbratisez pe toate, nu mai am timp de stat la pove... Maine mergem la o nunta, duminica dormim si abia pe luni mai intru. Monn daca afli ceva de data operatiei, da-mi si mie un sms te rog. Toti de aici intreaba cand e operatia si cum mai e cu Iulia.
Pisik ai PM.

Din cugetarile lu Gabitu:

Mama, eu am putza
Da, mama, fiecare are putza...
Da' eu nu vreau sa am putza.........

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Va pup dragelor

Multumesc mutl de incurajari, ma ajuta sa stiti. Sunt eu tare, dar de abia incep sa ma dezmeticesc si incep sa realizez ce s-a intamplat. Nu ca imi pare rau, dar na, sentimente amestecate, nu e usor...

BIANCA, pai ma gandesc sa se ocupe cineva de infiintarea firmei si altcineva de conta, pt ca eu sunt complet paralela cu asta. Am primit de la un avocat pasii de urmat si am lasat mailul pe maine, ca acum simt ca ma ia capul, e japoneza pt mine. Plus ca imi e groaza de tot ceea ce inseamna relatia cu statul, cu autoritatile, valeu. Infiintarea propriu zisa a firmei ma costa vreo 900 lei din cate am inteles, iar un avocat iti mai ia basca vreun comision de inca 500 minim. Sigur ca nu imi sta caru in drum de banii astia, dar in acelasi timp ma simt legata de maini si de picioare, mi-e teama ca dau banii, alerg si tot nu ma pricep sa detectez daca fac aia vreo prostie si tre sa o iau de la capat
Ca si forma de organizare PFA iti rasuna prima oara in minte, si mie la fel mi s-a parut, cel mai convenabil, dar vorbind cu persoane de specialitate - avocat, contabil, ei mi-au spus ca diferentele stau numai in costuri de infiintare, la PFA fiind mai mici. Ulterior, la functionare a mai avantajos SRL-ul, cel putin in forma in care il voi face eu, cu impozit pe profit, neplatitor de TVA si fara niciun angajat la infiintare, urmand sa ma angajez pe mine cu 2 ore, minim pe economie pt CAS, pensie, etc.

ANCA, multumesc de grija. La punctul 1, da, cred ca poti sa vorbesti, normal, orice oportunitate trebuie macar investigata. La punctul 2 din nou da. La punctul 3 o sa vorbesc cu Lelloo sa vad daca ea ar putea sa "ma ia cu ei". Multumesc de idei

Eu sunt tot racita (cred ca am uitat sa va zic, am si vizitatorii launari, Ana iarasi vomita, deci numai de bine. Dar astazi sunt mai optimista ca ieri (bine, nici ieri nu eram pesimista, doar ca pe masura ce trece timpul abia realizez ce am patit)

Hai ca am inceput postul asta de vreo ora, m-am tot intrerupt. Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput