Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *443*

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ei, hai sa va spulber fanteziile cu gogosi. Aseara nu le-a facut cu gem ci simple si cu branza. Na, vezi ca nu sunt bune.

Si pe mine ma bate un gand de papanashi...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 16+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Denisa, stai locului. Mai degraba iti pun pe maxi taxi. O mai fi rams ceva de aseara daca nu il pun pe mesterul bucatar sa mai faca o gogoshareala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

eu-s la faza sa faca cineva, vreo mamaie si sa ma-ndop eu;
aseara mi-am rupt picioarele de am incins o varza cu carne, mai mai sa fac si mamaliga, si cand a fost sa mancamyoc interesmai bine lipsa...stomacul zicea :STOP

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 11
IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aoleu fetelor potoliti-va cu gogosi, papanasi & co ca mi-e pofta

Ilinca, fain articolul , sa ne mai tii la curent cu noutatile

Multam de reteta, o dau la mama

Chatonel, tu pe unde umbli ??? mi-e dor si de tine

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Ce mi-e ciuda ca eu nu pot deschide articolul.

Novus, tu te framanti de gogosi ca nu are cine sa iti aduca acum, in acest moment, nu ca ai avea vreo restrictie, nu?

Mergi la inceput

Dupa atatea gogosi si bunatati ce ne-au umblat prin miste si dejte in ultimul timp sa va arat unde scap eu de kile. dati pe goagal club raay braila. Asta ca sa nu pun eu adresa aici sa nu zice cineva ceva.

Mai, apropo de kile....Eu stagnez cred ca 2 luni la aceeasi greutate. este frustrant. Mananc, nu mananc, merg la sala sau nu merg. Aceeasi greutate.
O mica, foarte mica fluctuatie, dar as spune insignifianta. Stiu ca e acel prag dar parca tine de prea mutl timp. Bine, colega mea spune sa ma multumesc si cu atat caci ar putea fi mai rau de atat adica sa ma ingras. caci mai calc si pe alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Novus, tu te framanti de gogosi ca nu are cine sa iti aduca acum, in acest moment, nu ca ai avea vreo restrictie, nu?

nici mai tarziu pt ca mama azi face zacusca !

Darrr tocmai mi-ati dat idei unde sa mergem dupa-amiaza sa imbinam utilul (joaca) cu placutul (papanasi)

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

nici mai tarziu pt ca mama azi face zacusca !

Darrr tocmai mi-ati dat idei unde sa mergem dupa-amiaza sa imbinam utilul (joaca) cu placutul (papanasi)

_

Pofta mare si distractie maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

inainte de plekare:
banc.
Copilul:"- Mama, vreau sa-mi iau ceva .....un pick-up!"
Mama: "-Ia-ti ceva pi kur mai, ca pi cap, ai!"

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

trecand peste faptul ca vreau si zacusca si papanasi, mai vin cu o intrebare existentiala: va rog sa-mi spuneti care-i diferenta intre boabele de porumb din conserva si cele congelate?
vreau sa fac niste clatite cu cascaval, porumb, ardei si cica se pun boabe din conserva
daca eu am din acelea congelate oare sunt bune sau trebuie sa le fierb inainte?

probleme importante, dupa cum se vede

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput