Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Buna dimineata!
Mi-ati simtit lipsa vreun pic?
Nu am mai intrat de mult pe forum si cand am intrat m-am socat de ce discutii au fost pe aici!
Sa va zic si de ce nu am mai intrat: eram la mare cand am deschis forumul si ce vad in stanga paginii? "Bibi a plecat la ingeri!" Doamne, mi s-a taiat inima in doua, am intrat sa citesc povestea lui, nu-mi venea sa cred ca un copilas poate trece prin asa ceva, citeam si plangeam, forumul,blogul lui, tot am citit. Tipa care postase primul mesaj avea la semnatura "mami de...si de Mihaita" si "blogul lui Mihaita". Am intrat sa citesc blogul si ce credeti? Mihaita este autist, mama lui scrie pe blog toate intamplarile, toate reusitele puiului. Problema mea cu autismul se prezinta in felul urmator: cand eram gravida cu R, nu stiam inca ca este baietel, am avut un vis in care aveam un baiat si era autist. Din acea zi ma urmareste zilnic visul, sunt mereu atenta la R ce face, desi e mult prea devreme sa-mi dau seama de asa ceva.
Asa ca dupa ce am citit in acea seara despre Bibi si Mihaita m-am hotarat sa nu mai intru pe forum pana nu imi revin cat de cat. Iar plang acum, m-a marcat teribil!!!
Poate imi veti spune ca sunt un pic nebuna, dar m-a marcat teribil mai ales ca imediat dupa vis dr mi-a zis ca lui i se pare ca fetita mea are cuc. Ma rog, sa trecem peste, nu vreau sa va plictisesc!

Va rog eu mult sa nu parasiti forumul, eu cred ca s-au legat multe prietenii aici, ar fi pacat sa ne risipim!

Nu stiu daca mai tin minte ce a scris fiecare, dar incerc cat de cat sa raspund si eu:
Virginescule, multa sanatate Ioanei, doamne prin cate trece si fetita ta, saracuta de ea! Dar se face ea curand bine bine! Vezi ca si eu m-am umplut de bube de la antibiotice, aveam 4 saptamani cu R. Doamne ajuta sa se faca bine cat mai repede! Cata grasanu' e LC!!!
Shosho, foarte frumos ca ati plecat cu baiatul la aer cu cortul, bravo voua!!! Cum mai e cu Suzi? Ii place in continuare?
Alina_Gabi, eu ii dau Nan1 HA lui R, asa a mancat si sora lui. Nu il constipa, credeam eu la inceput ca e, dar nu, s-a reglat singur.
Crysa, cum e la gimnastica cu Asparagus?
Alma, toata admiratia pentru tine! Cum le cheama pe floricele? Cand vreti voi sa ne vedem, o facem! Ne pliem dupa voi!
Joana, bine ca te-ai linistit cu alunitele, trebuie sa ma invrednicesc si eu sa merg la control, la cine ai fost? Ai fost la Medlife Titan?
Eva, felicitari si aici pentru cununie si botez, sa va dea DD multa fericire impreuna!
Tigruta, imi pare rau pentru viroza luata, cum sunt puii acum? Te-a dezamagit vreun prieten bun? Poate treci peste si va impacati, eu am ajuns sa fiu impaciuitoare de la o vreme
Elena, multumesc pentru cantecele! Eu le mai stiu mai ales ca acum le cant cu Amana, adica ea ma ingana, ii canta lui bebe. Cum mai sunteti cu constipatia? Varsovia, hehe, noi tot ne gandim daca sa mergem sau nu. Tot la Sheraton ati stat?
Mmamita, pe cat o sa fiti voi in Bucuresti? La multe lunite pentru Mayuta! Felicitari pentru viza Imi pare rau ca ati racit!Stiu ca Tzucky avea sterilet.
Anitta, frumusica rau fetita ta! Stai linistita cu greutatea, am o vecina, fetita ei avea 6 kg la 6 luni si i-a zis dr ca este in regula, cica la 6 luni trebuie sa aiba dublul greutatii de la nastere.
Aever, cum va este curtea? E gata?
Roxana, vezi ca si la MiniBlu au hainute mai de ocazie. Si daca nu au marime, fac pe comanda.
Diana, ce tare ca rade in hohte Mirciu, abia astept sa il aud si pe al meu, deocamdata rade pe mute Felicitari pentru depasirea crizei!!!
Bytza, ti-am scris pe FB, esti o mamica super sexy
Gyan, ce-ti mai face puiutul? Cum este?
Onutza, aglomerat rau in Mamaia, ha? In neptun a fost ok din punctul asta de vedere. Pan' la urma are sau nu are Tudorica dinti?
Cuchi, intra si tu mai des! Ce baiat grasan ai tu acolo! Multa sanatate, sa scapi repede!
Miha, felicitari pentru botez!!!Am vazut pozele!
Elly, mi-esti tare draga, nu ne parasi pentru un incident! Te rooooooooooooog!Te roooooooooooooooooooooooooog!!!
Tzucky a avut un ton urat cand a spus chestiile alea, dar cred ca ii e si ei greu printre straini, a incercat sa-si verse nervii pe noi, dar a recunoascut ca a gresit. Draga mea, intra si mai spune-ne de Stefan si daca ai probleme acasa povesteste, te ajuta mult sa te descarci.
Ylari, ramai si tu, te rog mult!
Felicity, trimite popa ala!
Albinutza, voi sunteti o familie reusita! Tare ult mi-a placut de voi! Sper sa ne mai vedem!
Mirela, tare mult imi place de tine! Sa-ti dea DD cat mai repede un puiut in burtica, fa toate analizele si treci la treaba!
Deea, si tu mi-esti foarte draga! Cum mai esti azi?
Offffffff, sper ca nu am uitat pe nimeni!

Despre noi acum: eu la mare nu m-am simtit bine:
1. din cauza operatiei nu am avut voie in apa
2. mi-a venit ciclul
3. am luat un virus gen enterocolita toti 3, ne-am intors mai devreme
4. am racit
Dar v-am obisnuit deja cu problemele mele de sanatate =)))))))))))

Bebe R este bine, are 6,5 kg la 3 luni, cuminte in continuare, mai revin cu detalii ca am stat prea mult si ma cheama fimea sa ne jucam.

Pun un link cu autodiversificarea daca intereseaza pe cineva, se incepe de la 6 luni http://autodiversificare.blogspot.ro/search/label/1%20GHID%20de%20autodiversificare
Va pup!







-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Fetelor link-ul cu diversificare.ro era pe prima pagina, il pusese Elly de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:


Fetelor, am rezolvat problema cu spatiul pe picasa.
Intrati normal in cont.
Pe primul rand de sus avem: Mai+ Search Images Maps.....
Selectati Mai+
Pe coloana din stanga selectati Photos, va apare o noua pagina si selectati Albums.
De acolo va descurcati singure cu uploadatul, sunt convinsa.

Ideea e ca in noul format al mailului google, respectiv google+, spatiul de stocare a pozelor e nelimitat.
De asta trecem in google+, respectiv Mai+(ca asta e userul mailului nostru)

Pupaceli, mi-a venit menstra, am inceput Aco si sunt cam varzuca.
Fug la Boom!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Andra multumesc frumos ca te-ai gandit la mine! Mai e de lucrat la curte, cum ziceam am pus cimentul sa facem terasa si gazonul. Gazonul inca nu s-a prins bine ca a fost super cald si pe alocuri s-a mai uscat dar il udam in fiecare dimineata si seara si sper sa nu mai dogoreasca soarele asa tare si sa se prinda. Mai sunt lucruri de facut dar nu le facem pe toate anul asta, vrem doar gardul sa-l mai facem(ca acum e un gard provizoriu din sarma) si un dulap pt unelte. Azi ne facem pergola in fata(pergola asta e ca un fel de acoperis micut deasupra usei) si pavam tot in fata.
Legat de ce ai mai scris tu, apropo de site-ul cu autodiversificarea intrasem pe el chiar inainte sa citesc postul tau. Gand la gand cu bucurie.
Sa stii ca si eu am fost impresionata de povestea lui Bibi, n-am vrut sa citesc chiar tot blogul ca simteam ca imi face foarte rau. Nu consider ca esti nebuna, mi se pare normal sa-ti faci griji desi uneori grijile n-au nici o justificare. Daca ai stii cate imi trec si mie prin cap...Sau poate suntem nebune amandoua si de-aia te inteleg.
Imi pare rau ca v-ati imbolnavit in vacanta. Acum sper ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Andra imi pare rau ca vacanta nu a fost chiar perfecta, dar o sa vina precis altele minunate in formula completa.
Pfff ne-a mancat sa nu stam la Sheraton, era cam scump si parcarea era si mai si, ajungea si la 250 pe zi si cum asteptam factura de la fisc pe anul trecut mai economisim pe ici colo, dar ca de obicei fara succes.
Am citit si eu de Bibi si m-am ingrozit, eu sunt tare panicata cand e vb de boli si mi se pare ca eu sau cei dragi mie le au pe toate, nush unde mi-e pozitivismul in ultimii ani.
La capitolul vise macabre conduc detasat, am visat cand eram prin liceu ca o sa mor într-o zi de vineri 3 mai, in acel An a picat chiar vineri si si-a luat mama liber si a stat cu mine acasa. Ei la anu 3 mai pica iar într-o vineri, iar m#259; baricadez in casa, sper sa-si ia iubi liber ca sunt f speriata.
Dar sa ne vedem linistita de crescut puiii si cu DD inainte!
Pup trupa!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Multumesc, gagici!

Eu sunt tot cu operatia deschisa, mai dureaza ceva pana se inchide, merg saptamanal la control, pare totul in regula, astept cu nerabdare acea zi cand se va fi inchis de tot! Va dau de baut atunci

De luni m-am apucat de cura, vreau ca pana la Craciun sa fiu schiloada Ma cantaresc de-abia luni, sper sa dau ceva jos, sa nu tin degeaba. Nu mi-a dat voie sa fac sport 6 luni de la operatie, a zis ca doar mers, o sa merg pe banda, dar mai las sa mai treaca macar o saptamana.

Va ziceam de R, este foarte dragalas, el plange doar de foame si de somn, vorbeste foarte mult, de 2 zile doarme singur la el in camera, se trezeste doar o data pe noapte sa manance si adoarme imediat. In schimb gaza aia mare ma exploateaza la maxim: sa o iau in brate (bine ca nu ma mai doare operatia ), sa ma ridic eu de pe canapea si sa ii dau ei apa care este langa ea, de-astea. Si este foarte foarte mataita, plange din orice de vreo saptamana, nu stiu ce o fi cu ea. We viitor plecam la Campina cu nasii si cu copiii lor sa alerge pe acolo cu ei, e innebunita dupa copii. Sper sa ii treaca starea asta repede, am inteles ca mai toti copiii trec prin asta intre 2 si 3 ani, sa vedem, Dzeu cu mila



-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Buna dimineata si de la noi! La noi abia acum este dimineata:)

Joana, superb filmuletul! Voi sunteti niste frumosi, tortul arata delicios, iar bebe pare ca a fost tare cumintel!

Bellissima am vazut si eu pozele, tare haios costumasul. Casa de piatra! Si tortul vostru arata minunat - tare fain e ca au inceput sa faca si torturi altfel:)Acum 6 ani cand ne-am casatorit, nu gasisem pe nimeni sa ne faca un tort mai deosebit.

Eh, si pentru ca suntem in febra botezului, cred ca din cauza asta ma tot uit la pregatirile voastre de botez:)
Abia astept sa se termine si ziua de azi, urmeaza weekend lung si vom avea mai mult timp de dragalit. Cand vine de la gradi e asa obosita, ca mananca si adoarme instant. Se mai trezeste o data cand ii facem baita si zambim un pic, dar altfel, doarme.

Legat de diversificare, mie imi place ce scrie doctorita asta http://www.pediatricblog.info/
Noi mai asteptam cam pana pe la 6 luni - nu ma grabesc, ca pare ca mananca bine. Saptamana trecuta avea in jur de 6.3 kg. Singurul lucru pe care l-am observat e ca a inceput sa se trezeasca noaptea - daca inainte dormea neintoarsa pana dimineata, acum se tot foieste pana imi gaseste tzatza.

Sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

ziua buna de la eforie nord,

Virgi, imi imaginez ca aveti cheltuieli fff mari si griji multe, din pacate fac parte din atributiile de parinte, insa important este rezultatul final si anume, Ioana sa iasa cu bine din aceasta istorie si sa eradicati virusii care o chinuiesc atat. Multumesc de sfatul cu marul. Nu ca m-as omori cu mancatul merelor, nu sunt un fan. de altfel nu prea sunt mare fan al fructelor. cand le vad pe taraba le-as manca si cu ochii. le cumpar si acasa iau o data si pe urma se strica acolo. avand meri in curte (cam gaunosi, dar merge) facem cura de sucuri, ca o cana de suc ma invrednicesc sa o beau mai repede decat sa rontai un mar. de asemenea, soacra mi-a spus ca fructele se mananca inainte de masa, cu o juma de ora, o ora. eu obisnuiam, cum m-am invatat de acasa, sa mananc dupa ce ma ghiftuiam cu mancare.
iti multumesc pentru aprecierile facute vis-a-vis de postul meu, insa l-am spus din suflet si din dorinta de a aduce armonie in casuta. nu ma pricep sa ma exprim in vorbe, ai vazut ca sunt mai mutulica asa lilve, dar in scris reusesc sa spun mai bine ceea ce gandesc.
si multa sanatate ioanei si lu bebe luca, iar pe tine sa te intareasca doamne doamne, ca sa faci fata situatiei.


onutza iti respect deciziile si nu am reprosat nimic, nimanui, doar am incercat sa exprim lucrurile cum le vad eu incercand sa aduc linistea inapoi in casuta. legat de intalneala din is, sper sa reusesc sa ajung si eu cand se va organiza, daca nu, poate in alte ocazii. si sa dea domnul sa va lamuriti mai repede cu dintisorul ala, ca sa nu mai fie marait bebe tudor. cat despre bratele tale si coloana ta, iti doresc multa multa sanatate si putere sa il porti pe tudor in brate pana ce va fi destul de maricel sa il poti pacali sa stea pe piciorusele lui.

Deea multa sanatate lu bebe andrei si sper sa fie mai bine acum, dupa cura de aerosoli. cat despre gandurile negative, cred ca ar trebui sa iei o portie mare de zen de la fete si sa alungi pesimismul din casa ta. gandeste pozitiv si totul va fi bine, atragand spre voi binele si lucrurile frumoase.

Mamita sper sa va reveniti cat mai repede din raceala, ca sa fiti plini de viata cand porniti la drum spre tara si sa va bucurati de fiecare minutel petrecut in acest turneu.

joana2672001 iti multumesc pentru aprecieri. cat despre grijile legate de somnul prea indelungat al piticului, nu stiu ce sa spun, poate acesta este bioritmul lui, dar poate te sfatuiesti si cu drita sa vezi ce iti spune si ea.

anitta mama, dar cine te fugarea asa ieri pe la pranz? ai reusit te linistesti? trage frana de mana si parcheaza pe dreapta sa iti tragi sufletul. si o zi senina.

eva si tu esti fugarita? sper ca ai reusit sa il linistesti pe andrei si sa te refaci un pic. si tu esti o fata deosebita si iti doresc tot binele alaturi de cei dragi

cryssa esti tare cu leganelul cela electronic. mare minune inventia omului. cat despre rabdare, iti va trebui un butoi fara fund de acum inainte, ca pe zi ce trece, bebe creste, se dezvolta, apar noi si noi necesitati si pana ce ai sa il insori sa il vezi la casa lui tot cu griji si emotii o sa stai. ma bucur ca ai reusit sa te intalnesti cu asparagus si sa fiti mai aproape, astfel incat sa va sprijiniti moral si emotional, mai de aproape, iar copiii sa aiba cu cine se juca. nu am fost niciodat intr-o tara straina pentur mai mult de 2 saptamani si nu stiu cum e sa fii singur printre straini, dar imi pot imagina ca e fff greu, insa greutatile si vaporul vietii ne imping pe drumuri nebanuite.

denisa scumpa, iti multumesc de apreciere si incerc sa tiu si eu pasul cu voi toate, desi sunt desprinsa de problemele voastre, neavand inca bucuria de a fi parinte, dar sunt sigura ca intr-o zi se va intampla si la noi minunea asta iar incurajarile voastre toate, si gandurile bune indreptate spre mine, imi hranesc speranta ca se va infaptui intr-o zi aceasta minune.

alina_gabi iti multumesc pentru gandurile bune indreptate spre mine. si poate intr-o zi voi reusi sa ajung si la intalnirea bucurestencelor sa va cunosc pe fiecare in parte.

chuchilici sper ca azi esti mai bine si ca ai scapat de febra. multa sanatate iti doresc!

tigrutza iti multumesc pentru aprecieri si pentru sensibilitatea spirituala. cat despre incidentele in trafic, slava domnului nu am incaltat inca nici o amenda, dar niciodata nu-i tarziu. dar de buba lui luca imi pare rau. e si mititel, iar la varsta asta nu stiu saracutii cum sa cada sa isi rupa genunchii si coatele si sa fereasca capul. socrul meu e de vreo 2 ani bebisitter la nepot si se lauda ca atunci cand s-a dus la el tot asa, nu stia sa cada, dar in cateva saptamani la invatat cum sa isi fereasca capul si sa stie sa cada. poate e vorba de un exercitiu. acum nepotul are 4 ani si cateva lunite. multa sanatate lui luca si matei si multa putere si tarie sufleteasca sa treci cu bine peste toate incercarile din viata copilasilor tai.

elena_gd ma bucur ca ai rezonat cu mesajul meu si ai desprins ceva pozitiv din el. e bine sa ne facem o analiza din cand in cand a vietii de pana acum, si a celor dragi din jurul nostru. cat despre premonitii ca intr-o zi de vineri 3 vei muri, astea sunt doar ganduri de la diavol. nimeni nu stie cand ii va veni ceasul, decat Tatal din ceruri si de aceea trebuie sa ne ingrijim si de sufletelul nostru astfel incat sa fim pregatiti si impacati cu noi insine si cu cei din jurul nostru, atunci cand va fi sa fie ceasul

andra_c si mie imi esti draga, iar experientele prin care ai trecut pana acum, mai cu seama de dupa nastere, cu inchiderea operatiei, m-au emotionat si am incercat sa trimit un gand catre tine, sa te intareasca doamne doamne sa treci cu bine peste toate incercarile. imi pare rau ca si aceasta minivacanta va fost umbrita cu diverse probleme si va fost si scurtata. va doresc insanatosire grabnica! despre bibi si mihaita am citit si eu, si m-a emotionat si pe mine povestea lor. pentru mine, in acele momente, a sunat in urechi spusele catorva persoane apropiate, care m-au sustinut in acele momente de dupa chiuretaj si toata perioada de dupa, spunandu-mi ca decat sa se fi nascut un copil cu probleme, cu care sa ne chinuim toata viata (el la ultimul control era deja cu o saptamana in urma, ca evolutie) dumnezeu a ales pentru noi ce a fost mai bine.
legat de visul pe care l-ai avut, parerea mea este sa gandesti tot timpul pozitiv si sa nu atragi energii negative asupra familiei tale. e drept ca fiecare mama isi face miii si mii de griji si nu isi doreste decat binele pt puii lor, dar atata timp cat bebe e un copil normal, care raspunde normal la stimulii exteriori, eu cred ca e doar o grija in plus. si multa multa sanatate.




Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

si pentru ca am citit aici, despre 3 surioare care se incred in visele lor si prin ce pot sa treaca, voi scrie aici, dintr-o carte scrisa de parintele ilarion argatu, pe care o am la indemana, fiind acasa.
cartea se numeste "raspunsuri duhovnicesti" si am aflat lucruri care m-au ajutat sa inteleg unele probleme la care nu aveam raspuns.

"Sa nu credeti in vise sau vedenii! Cand visezi ceva deosebit, te scoli de dimineata, te speli pe fata, faci rugaciune si spui asa:
"Doamne, daca visul care l-am avut e de la Tine, mai da-mi-l si in noaptea aceasta care urmeaza, iar daca e de la vrajmasul, pe pustie sa se duca pentru ca eu nu cred in el." Nu vorbesti cu nimeni despre visul pe care l-ai avut. daca-ti amintesti in timpul zilei visul, spui in mintea ta: "Nu cred in tine decat daca vii si la noapte."
Daca visul vine si in a doua noapte, tot nu te increzi, ci la fel procedezi cand te trezesti, mai ceri si a treia oara sa ti-l arate daca este de la Dumnezeu, pentru ca a doua oara ti-l poate da si diavolul, insa a treia oara daca-l ceri, fiind in numele sfintei Treimi, diavolul nu ti-l mai arata si pentru ca esti botezat in numele Sfintei Treimi.
Deci, pentru visele care au fost trei nopti la rand, la fel nu spui nimanui decat preotului. Preotul daca are descoperire iti interpreteaza imediat visul, iti spune ce a vrut sa-ti arate, iar daca nu iti spune sa vii a doua zi, pentru ca trebuie sa puna rugaciune sa-i descopere Dumnezeu lui si el sa-ti spuna matale. Asa sa procedati daca vreti sa nu fiti pacaliti de vrajmasul."

Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

si mai scriu inca o istorioara, din aceasi carte, care e foarte exemplificatoare si lamuritoare.

_ Cand eram la Boroaia, pe la ora 5 dupa masa a venit la mine un barbat foarte agitat sa-l spovedesc urgent ca la ora 7 seara moare.
_ De unde stii matale ca o sa mori? L-am intrebat.
_ Am visat, parinte!
_ Ce ai visat?
_ Am visat o femeie care, cred ca era o sfanta, nu stiu cine era, dar mi-a spus: "stii cand erai sa patesti necazul ... cutare, eu te-am scapat, acum iti spun ca sa stii ca vei muri la ora 7 in aceasta seara, du-te la Argatu si te spovedeste, ca sa mori linistit!"
_ Si matale ai crezut ce ti-a spus ea?
_ Da parinte, pentru ca cele ce mi-a spus ca am patit, erau adevarate si de data asta am venit sa ma spovediti urgent.
Eu l-am vazut cat era de agitat, de nelinistit si disperat, tamplele i se zbateau de credeai ca vor sa iasa de sub piele, i-am spus ca-l spovedesc, dar mai am putina treaba cu lumea. Erau multi oameni veniti si eu trebuia sa-i povestesc lucruri deosebite si interesante pentru a-i capta atentia, sa-l fac curios si sa uite ca va muri, pana ce va trece de ora 7. Am inceput sa-i povestesc fel de fel de lucruri. In timp ce-i povesteam ma tot uitam la fata lui sa vad cum mai arata. Venele de la gat si de la tample se umflasera si se zbatea sangele in ele de parca se mutase inima la gat. Din cauza asta trebuia sa moara. Diavolul i-a dat termen limita si in acelasi timp disperarea care-l tensiona pana ce crapa inima sau venele in el. Visul era de la diavol, prin el diavolul vroia sa-l piarda. Uneori se mai linistea apoi iar isi amintea.
_ Parinte, e cinci jumate ceasul, cand ma mai spovediti?
_ Acusi, numai putin, hai sa fac si o rugaciune pentru toti. Trebuia sa fac cumva sa treaca cele doua ore. Pentru a-l salva, trebuia sa-l duc cu vorba pana dupa ora 7. Am facut rugaciuni, apoi de fata cu lumea am povestit cateva intamplari si lucruri interesante, unii dintre oameni mai adagau si ei cateva povestiri si deodata il vad ca se uita la ceas si ma intreaba speriat:
_ Parinte, e 8 ceasul si n-am murit? Se pipaia si nu stia ce sa creada. Atunci i-am zis:
_ Hei, hei! Mosul Gheorghe e mort de o ora! Ce te-a pacalit visul!!! ... Femeia din vis care ti-a zis ca ai sa mori nu era o sfanta, era o dracoaica care voia sa ne prinda pe amandoi in aceasta greseala. Daca eu te spovedeam, eram vinovat de moartea matale, iar matale puteai sa mori cu adevarat de frica. Iti pocnea vreo vena, ca m-am uitat tot timpul la matale cat de agitat erai.
_ Va multumesc parinte! Doamne ce era sa patesc!?
_ Sa nu mai crezi in vise si i-am argumentat de ce este pacat sa crezi in ele. Unii pot sa viseze ca au patit un accident si se gandesc tot timpul la ce-au visat, nu mai sunt atenti cum merg pe jos sau cu masina si isi fac singuri necazul. Diavolul e tatal minciunii, pe toti vrea sa ne pacaleasca si pe noi preotii.

Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile

Mergi la inceput