Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Buna dimineata!

Joana atat de tare m-a impresionat filmuletul tau. Este cel mai frumos filmulet de botez pe care l-am vazut. Elegant si frumos. Iar melodia nu putea sa fie mai potrivita, e perfecta. Spune-mi te rog cat ai dat?

Corina, mami de Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Tigruta nici nepotelul meu nu a vb pana la 3 ani. Acum are 5 ani si nu i mai tace guritza:)))) tare rau imi pare ca s a lovit si ai luat amenda.

Virgi, multumim frumos

Fetelor ieri, sotul meu drag si scump, m a scos in oras impreuna cu un alt cuplu cu 2 copii, suntem priteni buni, stam fff aprope si mai toate zilele ni le petrecem impreuna mai ales ca piticii sunt de o varsta. Eh toate bune si frumoase, am fost in centrul vechi, ne am plimbat, copii atre cumininti, am facut poza cu tobosarul de la Red Hot :))) Ce maiveselie.

Ne am oprit sa mancam si ghiciti cine a tras de la 3 dim pana acum. Moi Mai dar asa crampe nu am mai avut de ani de zile. Ma treceau toate transpiratiile, imi venea sa lesin de durere. Si problema era ca nici la baie nu am reusit sa merg decat la 8.30 cand m am linistit. Uffff ...tare naspa...

Cristian este la vaccin acum cu tasu' si sunt atat de emotionata/agitata ca nu am sunt acolo, sa l tin eu, sa l alint eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Cuchi, de costat nu ne a costat separat filmuletul, insa cu tot pachetul ne a costat cam 700 lei. Pot sa l intreb cat ar lua doar pt un filmulet daca doresti.

Melodia este aleasa de mine, de fapt nu aleasa- simtita, din momentul in care am aflat ca sunt insarcinata a fost singura pe care io puneam lui Cristian sa o asculte, mi se pare ca se potriveste atat de bine....



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ioana nu tu erai cu plecarea in Poiana Brasov?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Neata
Buna cafeaua Onuta. De pe la 6 o astept si mi-e greu sa ,ma duc dupa ea. Daca era vorba de laptele fie-mii imediat mergeam!
Ioana, tare frumos filmuletul de la botezul lui Cristian. Noi am dat 800 de lei dar nu a meritat banii. O cunostinta de-a nasilor... N-am mai zis nimic. Am lasat-o asa. Dar s-a vazut pe fata mea ca nu imi convine. Asta e! Sa imi fie invatatura de minte la urmatorul, daca mai vine si daca mai sunt in stare. Hihi! Si sotul meu a vorbit dupa 2 ani, dar cand a inceput a vorbit f corect si mult. Din pacate acum nu mai vorbeste asa mult. Sau din fericire. Fii-mea cred ca seamana cu socra-miu la ce manifestari are de pe acum.
Cuchilici, imi pare rau ca te-ai imbolnavit. Chiar ma gandeam ieri ce o sa fac daca racesc sa nu ii dau si ei raceala ca o pup toata ziua ca nebuna si ea e topita toata si rade cu gura pana la urechi. Am inteles ca daca ai febra trebuie sa opresti alaptatul.
Virgi, ma bucur ca Ioana e mai bine. Lasa ca Lucas o sa isi revina. Si buburuza mea mai are episoade de genul asta si ii trece cand concomitent o tin in brate, o legan, o mangai, o pup si vb cu ea.
Deea, sa stii ca pe mine cand am incercat sa alaptez m-a ajutat mult Galactogil. Chiar stimuleaza secretia de lapte.
Fii-mea pentru prima data azi noapte a dormit 8 ore lagat. Bineinteles ca eu tot m-am trezit la fiecare 3 ore din obisnuinta. Dupa aia a avut crize de burtica saraca. Acum se cearta cu maimutoii in patut la ea. E tare haioasa!
Ma gandeam ca mai avem putin si incepem diversificarea. Dr ei mi-a zis ca fiind alimentata exclusiv cu LP o sa incepem de la 4 luni si jumatate. Asta inseamna peste vreo 3 saptamani. Imi zicea o prietena ca la inceput petrecea cate 2 ore pe zi in bucatarie pt fetita ei. Sa vedem cum o sa ma descurc eu ca noi suntem obisnuite numai in brate... Nu a inceput nimeni inca diversificarea?
Hai ca va las ca eu cand nu scriu nu scriu, dar si cand apuc scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Ioana nu tu erai cu plecarea in Poiana Brasov?

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si Matei (18.05.2012)


Ba da Tigruta , am uitat sa ti raspund si doar ce am citit.

Noi o sa ajungem pe 14 sept si plecam pe 16, duminica. Ma gandeam ca poate sambata dupa masa sa ne vdm in piata sfatului ar fi oki?
Eu iti iau nr de tel de FB si te sun cand ajung in BV si vedem atunci exact ce planui re fiecare si cum facem:D.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Fetele , eu am tot cautat info despre diversificare si am dat peste acest site care pare tare interesant. le am vazut si la Totul despre mame i sincer imi pare de bun simt ce povestesc ele acolo.

http://diversificare.ro/

Acum sa vedem si cum se aplica pt fiecare copil in parte:)))))).
Tare emotii mai am cu diversificarea asta. Nu numai ca eu nu stiu sa gatesc neam insa mi e teama ca o sa alerg cu mancarea prin casa dupa el:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Fetele , eu am tot cautat info despre diversificare si am dat peste acest site care pare tare interesant. le am vazut si la Totul despre mame i sincer imi pare de bun simt ce povestesc ele acolo.

http://diversificare.ro/

Acum sa vedem si cum se aplica pt fiecare copil in parte:)))))).
Tare emotii mai am cu diversificarea asta. Nu numai ca eu nu stiu sa gatesc neam insa mi e teama ca o sa alerg cu mancarea prin casa dupa el:)))))

Ioana, mamica fericita de Cristian Daniel, minunea care ne-a luminat viata!!!!!



Multumim. Acum am material de analiza. Mi se pare foarte bine structurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza mamici de pui mici!
Fetelor sunt in urma rau cu scrisul, am citit tot zilele astea cat am fost plecati, dar e o varza in capul meu. Asa ca va rog sa ma iertati si sa acceptati felicitarile mele din suflet pentru bebelusii care mai adauga o lunita la floarea vietii si pentru cei/cele care si-au serbat onomastica de ziua Sf Alexandru.
Corina multumesc mult pentru PM!
Mirela mesajul tau m-a facut sa ma gandesc la enorm de multe lucruri legate de viata si prietenie. F frumos asternut pe spatiul virtual, multumim ca esti aici cu noi!
Alina si bebsteric are canalul infundat si acum la ochisorul stang, cu picaturile nu s-a rezolvat, ii mai fac masaj, dar nu sta si uite asa trec si 2-3 zile intre masaje. Cert este ca trebuie sa ma invrednicesc sa ma lupt cu el si sa ii fac masaj pentru ca problema se rezolva ori prin masaj si daca nu merge se face o procedura la oftalmolog, ii baga un ac pe canal. Ma ia cu fiori cand ma gandesc la asa procedura, deci o sa ii fac masaj, si cica masajul trebuie facut si pana il doare, dar eu nu suport sa-mi traumatizez copilul.
Anitta s-a interesat mama despre dosarul de alocatie si poate depune si ea, la noi o sa fie mai complicat ca intai o sa depunem niste acte sa verifice ca nu luam aici alocatie pentru bebe, dar important e ca o sa se rezolve. Acum sper ca aceasta verificare nu o sa depaseasca termenul de 6 luni de la nastere.
Virgi tot nu am reusit sa scriu despre lupta mea de ani de zile cu EBV, dar sper sa gasesc timp astazi.
Ioana filmuletul e superb, despre personaje nu mai spun, o familie frumoasa si fericita!
Eva sunteti niste frumosi, va doresc o viata minunata!
Asparagus, aseara am citit pe diagonala, abia di mineata am realizat ca Evei i te adresai cu Elena.
Despre noi, bebe e un smecher, vrea numai in brate si nu oricum, numai la verticala, si cele 50 kg ale mele cu muschi zero si coloana stramba se resimt f tare. Cum il pun jos cum plange de ti se rupe sufletul, si ca sa stie Aever ca nu e singura, cu greu gasesc timp sa mananc, spal, etc, gatesc numai seara dupa 7 cand e sotul acasa, desi si cateva ore cat e seara acasa scrie mailuri, face cumparaturile, curatenie, deci avem un ritm de viata... dar tot sper ca pe masura ce bebe va creste vom fi din ce in ce mai organizati, ehee vise pe mine ca vad ca treaba se complica.
Eu ca si Ioana zilele astea cat mi-am facut de cap cu mancatul la hotel sau prin oras am avut tinut-o intr-un discomfort alimentar.
O sa incerc sa pun link-ul despre diversificare pe prima pagina si sa caut pe net cum sa marim spatiul la contul de pe picassa.
Elly un pupic special pentru Boom mic si mamica lui, Doamne ajuta sa treceti cu bine peste acest episod!
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Neata fetele
Vreau si eu cafia, ca iar am fost la discoteva :)). Al meu s-a foit de la 3 pana pe la 7 cu scurte atipiri.
De la 7 la 10 am bagat amandoi somn.
Apoi schimbat, conversat putin. Acum doarme (motaie mai mult) iar in leagan, o lasa pe mami sa pape si sa forumeasca cu cafeaua la nas :D

Onutza, ce mi-ar place si mie sa ies dimineata. Ideea e bestiala, pusul in practica e dificil, caci in fiecare dimneata ma simt incapabila sa fac asta. Cred ca pornirea e mai grea, oricum, nu imi iese nicicum :))

Trimit ca s-a trezit




Mergi la inceput