Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 19
Raspunsuri - Pagina 4
Blue_sea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui majia
Eu cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi dar e o idee buna sa vorbesti cu doctora ta despre tot ce ti se pare neclar. Din cate am citit pot aparea si in trimestrul doi: http://www.americanpregnancy.org/labornbirth/braxtonhicks.html Eu am ca si Mys, doar daca fac efort... 19+ |
19+
Blue_sea spune:
Nu stiu de ce imi tot apar erori. Acum vad ca nu imi apare mesajul.
Majia iti multumeam pt link. Se pare ca apar si daca bb e f activ, cum e cazul lui fimiu'
19+
majia spune:
Cu placere.
Iti apare mesajul, doar ca nu ai scris unde trebuie. Cand raspunzi cu quote, trebuie sa te duci pana vezi /quote si apoi scrii tu .
lui Tudor si 19+ cu
xtraordinary spune:
ianfeb, m-am gasit in listutza.
kasha multzumesc mult, cred ca o sa le folosesc
cred ca liv si noni ar fi ok in sarcina.in general trebuie avut grija la tincturi si chair si ceaiuri cu diferite efecte.de ex sunt contraindicate rostopasca,ienuparul pt efecte diuretice puternice,la fel lemnul dulce sau zmeur pt efecte hormonale.etc.pt ficat recomand testat silimarina dar sa fie din aia din armuraiu neaparat.face minuni.2 capsule pe zi.catina sau ulei de peste,somon iarasi suupeer bune macar o capsula pe zi
mai erau cateva burtici cu ficat gras, sper ca au citit
saitul este super, m-ati dat pe spate cu papa bun!
Bubblegum spune:
Eu ma intreb noua de ce nu ne zice aici nimeni nimic de celule stem. Luni il intreb pe doctor ce parere are care-i faza si care-i treaba. Majia, tu ai idee de ce noua nu ne sopteste nimeni de celulele astea??
Pe fb imi face toata lumea pofta cu mancaruri romanesti aici imi place ca la chinezarii chiar nu ma trage nici o ata!
Eu bifez azi neste stari de somn de nu vad ce scriu si pe unde merg...si trebuie sa mai rezist doua ore pe baricade..
19+
xtraordinary spune:
Bubble hai ca mai rezisti tu doua ore!
Stii cu ce am supravietuit vara asta? Apa termala tinuta la frigi si data pe fatza asta daca mai prindeti careva o sarcina la servici si vi se umfla picioarele, e f. buna. Pe incercate!
Adevarul e ca nu am putut sa ma las de cafea si tot dorm in picioare
15+
Mys spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubblegum Eu ma intreb noua de ce nu ne zice aici nimeni nimic de celule stem. Luni il intreb pe doctor ce parere are care-i faza si care-i treaba. Majia, tu ai idee de ce noua nu ne sopteste nimeni de celulele astea?? Pe fb imi face toata lumea pofta cu mancaruri romanesti aici imi place ca la chinezarii chiar nu ma trage nici o ata! Eu bifez azi neste stari de somn de nu vad ce scriu si pe unde merg...si trebuie sa mai rezist doua ore pe baricade.. 19+ |
Bubble, o valdostana de pui? Pacat ca nu stiu sa fac, dar cred ca ma ambitionez si aflu o reteta
In strainatate nu prea se face asa reclama la recoltare de celule stem pt ca:
1 - exista sistem de sanatate ok si dk ai nevoie de transplant nu este nicio problema sa-l faci, ca orice transplant (noi suntem in evul mediu si avem alte conditii)
2- poate exista o banca de stat pt asa ceva
3- posibil sa se recolteze de la toate gravidele si se depoziteaza la banca publica de unde pot beneficia toti oamenii
Chiar ar fi interesant de stiut cum e in Belgia cu aspectul asta, asadar te asteptam cu info
Alina lui Matei si 19+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
ella28 spune:
Fetelor, voiam sa va spun ca cei de la Biogenis mi-au trimis o oferta prin care daca alegi celule stem din sange ei iti ofera moca recoltarea de cordon ombilical. Eu ma orientasem la pachetul Bebe plus - 4.580ron , prin oferta asta practic am reducere de 990 RON deci pachetul Bebe la 3.590RON. O sa ma intalnesc maine cu o tipa de la ei si va spun detalii. De fapt cred ca voi si semna :-)
Call centerul de la ei este 021 5280202, daca vreti sa aflati mai multe detalii.
+21s Doamne ajuta!
majia spune:
Bubble, nu l-am intrebat pe doctorul meu ce parere are despre acest subiect.
Din ce am citit, in Franta nu se accepta ceva pana nu exista o reglemantare clara si studii in ceea ce priveste beneficiile serviciului respectiv. Se pare ca prelevarea este legala, dar stocarea celulelor in centre private este interzisa. Exista posibilitatea de a stoca in strainatate. De asemenea, exista banca de stat de stocare, in scopuri umanitare.
http://fr.wikipedia.org/wiki/Banque_de_cellules_souches_issues_du_sang_de_cordon
lui Tudor si 19+ cu
kasha_ro spune:
in strainatate se incurajeaza foarte mult donarea cordonului ombilical in banci de stat.la noi e doar o afacere si chair ca as baga mana in foc ca aceste " banci de celule stem "din romania vand de multe ori materialul genetic.nu stiu ce sa zic insa pe mine materialul de la 'romania te iubesc ' mai ca m-a convins si mi-a reamintit inca o data ca traim in romania.