Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 19

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Printesu' misca!!!!!!

Am tras un hapciu foarte puternic si dintr-o data ca de abia am apucat sa-mi acopar gura ..... si s-a razvratit! M-a recompnesat cu 2 picioare. De 2 saptamani nu l-am mai simtit de o luasem pe aratura de nervi. Vroia sa ma duc la o eco sa vad ca e acolo.

Braaavoooooo!!!! Probabil a stat intors . Azi la eco am vazut cate miscari executa fara macar ca eu sa le simt, desi in general cand ma trozneste imi sare burta :)))). Un vanjos am. Va gandesc ca atunci cand o sa fie mare si nu o sa mai aiba atata loc o sa imi faca burta valuri

Uite aici un tabel cu greutatea si lungimea bebelusului in functie de saptamana de sarcina. Mi se pare mai aproape de realitate decat cel de pe copilul. ro Scoateti spatiul dintre garbo si .ro (iar il considera reclama)

http://kidz.garbo. ro/articol/Sarcina/9235/greutatea-si-lungimea-bebelusului-in-functie-de-saptamana-de-sarcina.html

16 saptamani

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

ella28-da-ne un singur argument pt care ar trebui sa avem mai multa incredere intr-o banca de celule stem privata decat intr-una de stat?
nu sunt aceeasi oameni peste tot adica romani?
tweetesor-noi avem o banca de stat la inceput,cheala sa zicem dar cred ca si nemtii si italienii au fost la fel.nu s-au nascut avuti nici unii din prima.diferenta o face ca la noi statul este prea permisiv si cel mai imp ca oamenii nu dau dovada de solidaritate.diferenta intre noi si nemti este ca aia au inteles ca donand vor crea un sistem in care in viitor le va fi tuturor bine.la noi este mai degraba "sa moara capra vecinului".deci pt a avea banci de stat si oamenii trebuie sa faca un efort sa inteleaga ca fara bunavointa nu se face nimic decat se intretine un sistem in care cei care au bani rezista ,cei care nu mor cu zile.si daca asta e corect in celelalate laturi ale vietii sa o traiesti in functie de cat te duce capul...eu zic ca medical vorbind toti avem aceeasi prioritate.
http://www.rndvcsh.ro/ inca nu stiu cum functioneaza insa voi suna la ei sa vad ce si cum.ideea e ca in cazul unui transplant trebuie mers afara si sunt sume mari pe care tre sa le suporti.daca aceasta banca ar functiona la noi si costurile pt fiecare ar fi mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

Dankutza, la multi ani!!!

eu in zona petre ispirescu-sebastian am copilarit... e foarte frumos iar acum stau tot in zona... aproape de sos. alexandriei, intr-un complex nou

tweety, daca vrei, eu am o colega care stiu ca avea de vanzare un ap cu 2 camere chiar langa parcul de la sebastian... astept PM daca esti interesata

noi numai ce am bagat niste cartofi prajiti cu ou ochi, salata de rosii si branza telemea in mod surprinzator, pofta sotului, nu a mea mie mi s-a facut pofta cand le-am vazut gata facute

fetelor, pe mine ma cam doare burtica jos si spatele destul de rau am luat no spa dar nu m-a lasat decat un pic stau in pat de cand am venit de la birou mai iau un no spa inainte de somn si sper sa imi treaca pana maine

intreba cineva de marimea colului...cred ca pe fb intreba... maine o sa spun exact daca mi l-au masurat la eco... ca nu mai stiu stiu doar ca au spus mereu ca e lung si lat si asta e foarte bine

21+ cu printesa

am intrebat si eu despre lungimea colului pt ca am aflat ca este f imp si am inteles ca sub 2,5cm este problema si necesita aproape repaos total iar peste 3,5cm poti duce o viata absolut normala asta daca nu sunt si alte pb.
sunteti vreuna diagnosticata cu sludge amniotic?stiti ceva de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Danku, la multi ani, fericire, sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

Carmen 18+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Kasha nu stiu de unde ai tras tu concluzia aia. Din cate stiu eu banca de stat are donatori de sange. Sange normal. Asa am inteles eu din reportajul de la Pro. E adevarat ca in unele tari, gen Spania se poate dona si cordonul de ex. La noi nu am auzit. Si ce daca ar fi romani, acum nu o sa mai avem incredere in nimic ce e romanesc? Nu ca ar fi.....Cam toate bancile au straini in spate, fac parte din grupuri internationale. Parerea mea: fiecare face ceea ce e ok pt el. Ca bani, ca prioritati, ca incredere, ca ce vrei tu. Nu e jobul meu sa conving pe nimeni eu am luat o decizie personala ,punand in balanta plusurile si minusurile.

+21s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Dankutza, felicitari pt miscacios!

Eu nu am mai ajuns la RM pt ca stabilisem intalnirea la 8:30 pt ca uitasem ca trebuie sa mergem la dr la 9. Consultanta intra in CO asa ca cel mai probabil mergem cand se intoarce ea adica dupa 17. Pe 19 mergem la morfo la maternitatea noua. Abia astept!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna! Fetele ma bucur ca v-a incantat ideea cu pestele meu. Cred ca era si mai bine daca nu era atat de grasut dar am pus lamaie si a mers.
Dankutza la mult ani! La fel si celorlalte Alexandre, daca mai avem pe aici. Pestele l-am luat din piata de la Rahova. Oricum cica tb sa fi atenta cand iei peste sa fie lunguiet, adica de Dunare daca am inteles eu bine. Al meu a fost f. gras. Cred ca in super-market sunt mai multe sanse sa gasim de Dunare. Felicitari pt bebe jucaus.
Mena deci o sa fim colege de parculet. Stam cam prost prin sectorul asta cu parcurile. Eu ma gandeam sa mai mergem si prin Carol, dar tb sa ne duca tati neaparat ca nu cred ca ma descurc singura.
Fetele apropo de miscat, cred ca ar tb sa cam simt si eu, nu? Tb sa fiu mai atenta poate- poate...
Viki poate te doare de la efort. Si pe mine ma luase ieri durerea de burtica dupa ce am facut treaba prin casa.

13+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Blue bafta la morfo!

13+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata
Katy eu am simtit bebe zilele trecute, jos la linia chilotului (la mine linia operatiei), cand eram stinsa in pat.

Ce credeam eu la 10s ca sunt miscari de bb, erau ligamentele, cum spuneau si fetele, ca miscarea "fluturasului" este aproape de pasa si mult mai finutza

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Astazi are Crismac RMN-ul nu???

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput