Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 19

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

maggi scuza-ma ca ma bag, nu sunt prea la curent cu noutatile
ce problema ai?
de ce ai pierdut doua sarcini?
sper sa nu te superi ca intreb

si eu am pierdut tot 2 dar foarte devreme, adica pe la 5 si 7 saptamani
tu?

eu am aflat care este problema
poate daca-mi zici ce e in neregula cu bebe te pot ajuta cu vreun sfat ceva

te pup

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Mda, acu vazui io ce ati scris despre mine pe FB. Frumos, n-am ce zice! "Eu o banuiesc pe cea care a plecat .........PARCA SPUNEATI CA S-A SUP O FATA PE DC ....." "Nu asta am vrut sa zic.......ma gandesc ca cea care a parasit DC s-a suparat pe noi, si l-a bagat pe acel barbat , asa din "razbunare".........
Din partea mea, este ok"
" "Aschiutza, daca s-a suparat putea sa ne spuna macar de ce...clar ceva a suparat-o "in privat"" .

Daca ii pasa cuiva de mine, mi-ar fii scris pe privat sa ma intrebe cum imi merge. Dar asa hop cu banuiala! Frumos din partea voastra!

"legat de aschiutza ..mi se pare prea puerl comportamanetul ..ca nu suntem la gradi ...acum ca nu ti se raspunde la un post sau doua ..nu cred ca e f mare tragedie" : am venit in aceasta odisee sa sustin alte mamici si sa fiu sustinuta. Dar in schimb cind eram mai suparata si aveam nevoie de voi, se discuta de ciorbe si nu mai stiu ce nimicuri. Si in afara de doua persoane care macar au simtit citva lipsa mea, restul nu ati facut-o, deci am considerat ca e inutil sa ma reintorc. Da, pt mine era in ziua aia mare tragedie si eram f f suparata, nici acum dupa o saptamina nu mi-a trecut nici supararea si nici unele probleme pe care le am. As fii avut nevoie de suport si nu l-am primit. Am cerut in privat sa fiu scoasa din lista, tocmai pt ca stiam ca nimeni nu va observa si numai citorva le va pasa si acele persoane ar fii putut sa ma contacteze pe PM. Nu am vrut sa fie anuntat cu tam-tam ca am plecat si nici nu imi place sa fac plecari melodramatice. Cind mi-ar fii trecut supararea, sunt sigura ca as fii reflectat daca sa ma intorc sau nu, ceea ce mesajele voastre de pe FB au facut inutil. Am continuat sa va citesc, ca imi erati dragi, am considerat doar ca e inutil sa mai scriu despre mine.

Nu am lasat pe nimeni pe contul meu de FB, il folosesc f f rar pt ca nu ma descurc cu el si nu imi place. Daca aveati vreo banuiala era frumos sa ma contactati dar nu sa aruncati cu cuvintele alea in mine. Barbatul meu e neamt, nu stie boaba de romana si in afar de voi si de o prietena care e in Germania si aici pe forum, nici nu am prieteni pe FB romani. Nici macar nu am in zona aici romani pe care sa ii cunosc, deci nici un barbat roman nu ar putea intra pe calculatorul meu. Familia mea din tara nu e in stare sa scrie decit email, nici messenger nu foloseste, daramite FB.

Nu stiu cine esti Maryana de pe FB aici pe forum (nu am avut niciodata memoria numelor si cum nu am citit mult pe FB nu am retinut), dar sa stii ca am scris la odiseea asta printre primele (daca erai si tu de la inceput, cum de nu m-ai observat?), pe forumul asta sunt de f multi ani. Sunt oameni de pe forumul asta care m-au intilnit si in viata reala, am ajutat la cazuri umanitare din cind in cind, nu am intrat cu ginduri obscure. Iar atita nivel am incit sa nu "ma razbun" prosteste sau de neam prost.

Urit, m-ati facut sa pling rau de tot acuma. Imi mai trebuia ceva in plus, ca nu aveam eu destule .

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput

maggie : trebuie sa fii optimista si clar sa ceri o a doua , o a treia opinie ...pt ca pana la urma ..trebuie sa fii optimista , sa te gandesti ca totul are o rezolvare , ca sunt doctori ca Hadi care pot face minuni

cris : bafta multa maine la RMN shi sper din suflet ca data viitoare sa ne aduci o veste buna

legat de stem : ca la noi sunt banci private shi in germania sau italia sunt interzise : pai ei au banci de stat - publice - ei incurajeaza donatul de celule din cordonul ombilical ..pt ca in caz ca Doamne fereste ai nevoie , oricum itzi asigura transpalntul , au asigurari medicale care acopera chestiile astea si e logic ca nu au pe piatza sau nu rezista pe piatza o banca privata ..cand au o retea de banci centrale de stat extrem de bine dezvoltate

cum la noi nu este o astfel de banca ... asta e .. sunt acceptate bancile private ...

Mergi la inceput

lorena : bine ai revenit

noi suntem in cautare de apartament ... inca nici actele la credit nu le-am depus ...nici nu vreau sa ma gandesc ca in 2 luni cam asa totusi o sa tb sa ne mutam ... shi eu nu o sa pot sa fac nimik .. dar raman calma ..se rezolva toate usor usor

Mergi la inceput

imi pare rau ca scriu abia acum la postul tau Aschiutza , dar nu am acces la net tot timpul la servici :

"legat de aschiutza ..mi se pare prea puerl comportamanetul ..ca nu suntem la gradi ...acum ca nu ti se raspunde la un post sau doua ..nu cred ca e f mare tragedie" citatul asta l-am scris eu , si l-am scris cand fetele saracele se intrebau de ce ai parasit grupul , ce oare te-a deranjat , daca bebe e ok .. si cand am aflat adevaratul motiv mi-am spus si eu pur si simplu parerea pt care nu imi cer scuze in nici un caz ... legat de fb shi intrusul psihopat inca nici nu stiu care a fost faza ..eu nu m-am agitate prea tare ..ca nu ma impresioneaza fazele astea , dar e drept ca unele au fost vizate direct shi e normal sa se supere shi sa aiba banuieli , dar postul de mai sus citate de tine nu are legatura cu incidentul fb , si eu sunt de la inceput in odisee si nu cred ca sunt fff bagata in seama la orice postez , dar eu sunt in grupul asta si in odiseea asta sa impartasesc momentele pe care le traiescu cu alte gravidutza sau mamici , din cand in cand dau si eu un sfat si cred ca si primesc la randul meu , afirmai ca nu ti s-au raspuns la problemele care le-ai scris ca se scria de ciorbe si alte nimicuri : fiecare are dreptul sa considere important orice vrea el la momentul respectiv si pt unele era ciorba ... si legat de faptul ca nu ti-am raspuns la posturile in care erai suparata shi nu a fost nimeni alatur de tine : scuza-ma dar eu nu puteam sa raspund unui post in care erai f dezamagita ca la ecografie ai aflat ca e fetitza shi tu vroiai baietzel , pt ca societatea in care traim e mai ok pt barbatzi shi o fetitza e o dezamagire ..la asa "problema " de a ta eu nu am avut ce raspunde ... e clar ca nu avem aceleasi idei si conceptzii ..un copil e o binecuvantare de la Dumnezeu , shi nu as putea niciodata sa fiu trista ca e baiat sau e fetitza ..sau nu e ceea ce am vrut .
nu mai vreu sa citesc telenovici si sa mai am parte de toate chestiile din ultimile 3 zile cu psihopatzi pe fb si " victime" ca mesajele lor nu au captat toata atentzia cuvenita
vreau sa continui odiseea asta cu zambetul pe buze , sa am la cine povesti ceva legat de mine sau sarcina , sa am de la cine astepta un sfat de care am nevoie si pe care sunt sigura ca-l voi primi , sa ma descar cupa o zi grea la munca sau sa aflu ce mai papa fetele in seara asta ..toate "nimicurile " astea sunt importante ...nu as accepta vreodata sa fie desconsiderate vreu una din ele
itzi doresc SARCINA USOARA , UN BEBE SANATOS SI O FAMILIE FERICITA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Maggie si Cris! Suntem cu sufletul alaturi de voi si orice ar fi sa ne fluierati, da?!?!?!
Pup si pe voi si pe burticiosi.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Cris, Magda, !

Anca si Stefan (13.01.2008) si 21+ cu
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

eu tocmai bifez prima pofta adevarata : fasole frecata cu carnati ...am tot incercat sa o ignor de vreo doua luni incoace, dar , daca tot sunt in concediu, am zis sa-mi fac damblaua.
mai ales ca am fost foarte cuminte cu mancatul si inca nu am "reusit" sa pun un kilogram intreg pe mine.

Anca si Stefan (13.01.2008) si 21+ cu
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Denisa felicitari pt baietel! Ce presupune cerclajul?
Maggie iti doresc sa fie bine bebe.
Mena si eu ma laud cu o soacra f. de treaba. mai ales ca ne vedem atat de rar, nici nu prea avem de ce sa ne certam. Suntem norocoase. Mi-a mai facut si mie unele faza, dar sigur nu din rautate.
Lore pt socrela ta. Nu te mai gandi la ea. Bine ca a plecat. Bebe e important. Si eu stiu o tipa care avea bebele cu cordonul de 2 ori in jurul gatului. A facut cezariana si totul a fost ok.
Simina f. draguta fetita ta!
Crismac tinem pumnii pt maine.
Kmy, Aschiutza sper sa ramaneti alaturi de noi ca sa ne sustinem reciproc.

13+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Siminaaaa, cat de dulce e printesa taaaaaa!!!!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput