Piersicute de iulie-august 2012 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ada http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173880&whichpage=6
muraturica bun venit acasa.
iti trebuie doar rabdare ca incet incet toate vor intra in normal
la multe lunite Clarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

fetele care aveti sotii prin preajma de ce ati amanat atat momentul?eu am actionat dupa 4 sapt si totul fost ok
cat despre sutien inca nu s a intamplat sa sara laptele in acele momente dar e ptr orice eventualitate ca nu cred ca ar fi placut.si oricum sunt sutiene mai sexi.eu cam si inainte preferam cu sutien ca dupa 3 ani de alaptat mi s au lasat mult si nu prea ma simt ok cu ei asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ali, stai linistita ca multe din noi tot asa patim, sunt sigura. De xe. poti sa deschizi 2 ferestre simultan (cu CTRL + N) pe una lasi paginile pe alta raspunsul tau. Pe masura ce citesti, raspunzi la diferitele subiecte abordate.Eu cand uit asta, cand citesc imi notez: Mygirl = trompe, Ali = soacra samd... cuvinte-cheie, reflex de profa deh...

A -propos de reflex, mai fetelor mai e careva care experimenteaza let-down reflex, sanii care tasnesc? Ca ma simt o ciudatenie. Azi se apropia ora mesei lui piciu', imi curgea un san, am pus pompa zicand sa nu se iroseasca laptele, cand ma uit la san curgea din el, in sus!!!, un jet subtire dar cu presiune mare, facea asa fasssssss. L-am bagat repede inapoi in pompa. Oricum, e un fenomen straniu si interesant. Am citit ca un hormon produce ejectarea laptelui, occitocina nu sunt sigura. La mine cred ca s-a dat concentratia peste cap la hormonul asta. Ce e haios e ca m-am inscris voluntara la un studiu pt spitalul unde am nascut, v-am mai zis, tre sa vina de 2 ori 2 infirmiere acasa cu intrebari si...ace. imi ia sange pt nivelul hormonilor de mamica, ei cu ocazia asta o sa stiu si eu...cat de hormonata sunt. Cred ca f tare...

Americancelor ce mai faceti, Biribu, Delia21? Freedelia, sper ca v-ati mutat cu bine si sotul se recupereaza ok si copiii sunt sanatosi si voiosi.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

http://blogulmeumediocru.blogspot.ro/2012/04/cand-ne-jucam-cu-nuantele.html?m=1

Fetele, un articol extraordinar despre alaptat, cine are timp chiar merita!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Wow, Ali ce peripetii ai cu soacra.

Muraturica, pana la un punct povestea nasterii Aurorei este similara cu cea a Emmei. Diferenta este ca eu nu am reusit sa o alaptez.

Astazi am reusit sa evitam chiraiala de seara, am facut baie mai tarziu si apoi laptic si la 9.30 dormea dusa.

Eu am reusit si azi sa mananc foarte putin pentru ca mi se facea foame doar cand pitica facea vocalize si daca nu mananc cand mi-e foame dupa aceea nu mai pot manca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Carmen, multumim mult! Speram si noi sa mergem bine. Deocamdata am trecut si de primul vaccin BCG ca a trebuit sa asteptam pana acum sa il faca.
Muraturico, am vazut si eu ca alaptarea poate fi un cosmar dar din fericire, dupa un timp, e si un lucru asa de frumos! Eu am trecut destul de bine peste prima perioada ca mama m-a ajutat mult cu pregatirea sanilor si desfundarea canalelor dar am vazut fete traumatizate in spital...
In schimb acum, cand ii dau sa manance, mi se pare incredibil de frumos. E o intimitate cu copilul tau pe care nu o poate reproduce nimic altceva. In curand o sa ajungi la mometul ala.

Fleur, si eu am patit asta. Parca's fantana arteziana uneori

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

vazut poze in goana calului

Porumbita doar 3 poze?!?

Zizzo am zis ca e fi-mea in prima ta poza

Michelle am vazut cum alaptezi in wrap, o sa incerc si eu
Ce frumoasa e fata ta carliontata si blonda, blonda, are doar 2 anisori?

Am vazut in toate pozele ca fratii mai mari sunt calare ca cei mici si de asemenea sunt ff incantati de ei.
Si la noi la fel, baietii mereu spun ca o iubesc , ca e cea mai frumoasa fetita din lume, ca e asa de mica si suge lapte, in fine si cand se uita la ei se topesc efectiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ile restul sunt pe FB

fleur si eu patest la fel dc trec mai mult de trei ore intre supturi; si la cel mare pt ca bagam pompa minim de 2-3 ori pe zi pateam zilnic ce zici tu acolo;

muraturico dc reusesti sa treci peste neplacerile inceputului o sa vezi cat de comod e alaptatul

ali problemele cu hemoroizii (acum am o fisura din cauza careia nu am putut marti sa fac ligatura) + cezariana neinchisa mi au taiat orice elan de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Buna seara!

Muraturica, bine ai ajuns acasa! Si eu la prima fetita am facut furia laptelui si m-am chinuit o buna bucata de vreme, la max doua ore trebuia sa masez, sa bag pompa...eram mai obosita din cauza problemelor cu sanii decat ca trebuia s am grija de copil. Si acum, la Mariuca ma lupt cu lapticul, dar s-au reglat totusi mult mai repede, si-au dat drumul canalele mult mai repede si sunt inca in grafic. Rabdare multa...

Fleur, sanii mei sunt ca niste stropitori. Daca trage iubirica de doua ori din san simt cum "vine laptele" si tasneste efectiv si dintr-unul si din celalalt, de multe ori ii scot sanul din gura pt ca se ineaca :(
Nu stiu ce hormon e responsabil, dar patesc asa de fiecare data negresit.

La multe lunite Clarei si tuturor piersicutelor a caror aniversare am ratat-o, ma scuzati dar neuronul meu cel gravid a devenit si mai obosit acum.

Seara linistita sa aveti.

Ah, mi-am adus aminte de ceva, revin cu intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Vroiam sa va intreb daca aveti sa-mi recomandati si mie un video baby-phone. Mi-am prins urechile cautand, mi-ar prinde bine sa stiu o parere.
Si mai vreau sa iau un termometru cu infrarosu, care ia temperatura f rapid, silentios si sigur. Daca aveti careva si sunteti multumite, sa ma anuntati si pe mine.
Multumesc.

Mergi la inceput