Centrul comercial Europa sau Dragonul Rosu?
Nu stiu daca e bine unde scriu, dar sper sa primesc raspuns.
Vreau sa merg la sfarsitul saptamanii sa cumpar tulle la metru si panglica grosgrain; stie cineva la care din astea doua centre sa merg? Nu am decat ziua de sambata la dispozitie, deci cred ca pot merge doar la unul din ele.
Daca ma poate ajuta cineva cu informatia ii dau o floricica drept multumire!
Raspunsuri
alina_satena spune:
Laura din cate stiu eu la Dragonul rosu gasetsi materiale sper sa nu ma insel acum
Laura Ioana spune:
Alina multumesc mult. Ce blog minunat ai Ai maini fermecate, felicitari pentru asa o rabdare!
Sper sa-mi mai raspunda cineva care stie sigur, sigur, ca voi fi intr-o viteza sambata dimineata si cu fata dupa mine
Androix spune:
materiale si articole de mercerie gasesti in sam expo e la intrarea in dragonul rosu.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Laura Ioana spune:
Androix multumesc. Deci Sam Expo va fi vizitat sigur sambata
Mai am o intrebare: cele 2 centre comerciale sunt unul langa altul? Poate reusesc sa merg si la Europa...
alinaxeni spune:
Gasesti in samexpo si dragonul rosu 7.Vezi ca sunt mai multe pavilioane numerotate de la 1 la 8.Tu trebuie sa ajungi la 7 la imbinarea cu 8 si acolo gasesti ce-ti trebuie.Totusi,daca vrei sa nu inebunesti de cap si durere de picioare mergi in samexpo ca e mai mic si gasesti tot ce-ti trebuie.
Laura Ioana spune:
Multumesc mult fetelor!
Multe flori pentru voi
Sper sa gasesc ce vreau si la preturi miiiici
ancadragoman spune:
Poti merge in amandoua pentru ca sunt relativ aproape.Tul gasesti la balot de 50m si costa de la 50 ron la 150 ron in fuctie de calitate.
Sambata cred ca sunt si eu pe acolo
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ramiha spune:
Sa ne spui si noua unde ai fost si ce ai gasit, cred ca suntem mai multe interesate de subiect. Succes!
Raluca
www.famclub.ro