Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
onutz83 spune:
Silviad, esti o
Valicutza, eu zic sa incerci sa-ti pastrezi calmul, ai ajuns la 30s, sisteaza orice activitate (inclusiv sexuletz) si sa speram ca printesa ta va intelege ca mami trebuie sa stea linistita pentru ca sa poata creste cat trebuie
Onutz 27+ cu Lucian
Mami_de2 spune:
fetelor eu am notat tot ce ati zis fiecare.. Doamne cate sunt de luat.. nu m-as fi gandit niciodata ca am ditamai listoiul :))
Valicutza fa ce zice medicul si vei fi bine..o sa vezi! fara efort..de acum stai in pat cu forumul langa tine, iti tinem noi de urat! Nu vreau sa aud pe niciuna ca naste inainte de 36 de saptamani ca are de a face cu mine!!!
26+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
Looana spune:
Buna dimineata!
Eu sunt o lenesa se stie,dar de citit va citesc din cind in cind sau macar la 2 zile tot arunc un ochi pe la voi
Valicutza sa stai linistita ca ai sa duci usor pina le aproape de termin,conteaza mult sa stai la pat si sa asculti tot ce zice si DR.,bine ca e maricel deja si cu ajutorul lui DD va fi bine.
Fetelor eu am luat totul ceea ce-mi lipsete este salteu de la patut pt ca nu era inclusa in pretul mobilei pt bebe..asta o iau cind merg sa ridic caruciorul de la magazin,astept comanda sa vina,aici asa functioneaza unele modele.
Voi ce parere aveti de unghiera pt bebe,eu am luat una care e de la 0 virsta dar pe net unele zic ca nu e indicata,acuma nu stiu eu zic ca mai bine folosesti o unghiera decit o forfecuta.
Ce am mai luat pt cind merg in tara find la Kaufland in promotie la 99€ patut+balansoar+ scaun pt sta la masa,toate au fost set...mi-au placut foarte mult si am zis ca sunt utile cind mergem in tara ca nu am unde sa-l culc pe bebe.
Voi ati terminat cu spalatul hainitelor,eu sunt de parere ca chiar daca sunt noi trebuie odata spalate,numai ca mie asa de lene sa le bag la spalat poate si din cauza ca ne mutam in casa nou si am atitea de aranjat.Ma gindesc ca dupa ce ma mut pt a putea sa le pun direct in camera la bebe,acuma nici nu i-mi vine sa le scot din cutie sa le aranjez si sa le pun inapoi...sper sa apuc sa fac asta dupa ce ma mut imediat desi ne vom muta pe cind voi fi prin sapt 37 sper sa nu ma apuce mai de vreme venirea lui bb.
Cu somnul voi cum stati,eu abia am adormit pe la 1 noaptea la 3 eram in bucatarie la 4 in pat si la 5:30 iar treaza,citeodata dorm rau nu stiu de ce ca doar cald nu e,rau nici atit decit simt o agitatie in corp,cred ca din cauza ei plus ca daca nu am adormit si incepe si bebele sa miste atunci e clar ca greu adorm.
Ma duc sa-mi fac un lattemachiato ,pe curind
Looana 30sapt.
IuliaCospy spune:
Buna dimineata doamne dragi!
Vali, stai cumintica si asculta medicul ca nu mai e mult. Desi scurtat, colul poate sa stea asa mult si bine si sa nu se declanseze nasterea inainte de termen!
Pt fetele care se plangeau de constipatie, puteti incerca sa mancati o telina fiarta cu putina lamaie. Eventual si pe stomacul gol, dar nu numai. Ar trebui sa functioneze in vreo jumatate de ora - o ora. Si ce am avuzit ca mai functioneaza, dar probabil stiti si voi deja, sunt taratele de grau pe stomacul gol.
O zi minunata va doresc tuturor!
Iulia, mami de Sara Andreea si 24+
mena1906 spune:
Neata fetele mele... Citesc discutiile voastre si imi dau seama cat de repede trece timpul. Eu am facut azi 21 de saptamani, o sa fiu ultima care naste,o sa va "mosesc" pe toate si o sa mor de emotii cu toate, cand veti naste . Va citesc cu drag si parca nu indraznesc sa zic nimic...doar iau notite, mi-am facut listuta cu ce trebuie luat si ce nu. Imi sunteti tare dragi. Va multumesc ca m-ati adoptat si ma tineti langa voi desi noi suntem cei mai mititei.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
valicutza spune:
asa voi face fetelor, voi sta mai cumintica, ca parca am avut mancarici ultima luna, am fost si pe la munte, si pe la tara, si cu curatenia pe acasa , si sa nu zic de servici unde pierd 2 ore pe drum dus intors si 9 ore de la stat la birou. deci nu prea m-am menajat deloc, ca sa zic asa..offf..am inceput de aseara cu gynipralul, sper sa ma simt mai bine si sa mai rezist inca 2 saptamani la servici , ca dupa aia raman in concediu de odihna si abia de la 1 oct in prenatal. deci as mai avea 12 zile de mers la servici.
oricum la doctor merg peste 2 saptamani, ca asa a zis ca ma va urmari de acum incolo, si trebuie sa fac si analizele de sange de trimestru 3 , maine merg sa le recoltez.
va multumesc frumos pt incurajari, sper sa fie ok pana la sfarsit si sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa stea bebeii in burtica pana la termen
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
30+ de si mami de Dienutza 5 ani
epopeasca spune:
Mena, mititei si voinicei
Neata va zic si eu si burticutele!
Din pacate mie de ieri nu mi-e bine cu burtoaca. Acum sunt suparata pe ea (nu pe bebe) ca ma doare si mai da contractii. Ieri am stat tot cu medicamente si Doamne-ajuta nu e cazul sa merg la spital. Sofi e bine, o simt cum se fataie draga mea si asta ma linisteste. Clar o sa vorbesc cu medicul (cand merg la control) sa programeze nasterea la 38 de saptamani, ca nu vreau sa se declanseze travaliul.
Mai adaug si eu ceva pe listuta: perie de curatat biberoanele cu buretel in capat. Credeti-ma ca pt mine a fost de aur, ca inainte de a o avea ma chinuiam de numa' sa spal sticla pana jos cum trebuie. Important e sa aiba buretel in capat. Se gasesc si in Kaufland la raionul de bebei si e si ieftina.
30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
dara76 spune:
Fetele, imi cer scuze ca intervin, sper sa nu va suparati, dar nemaifiind graviduta, nu mai am ce face cu dopplerul de ascultat inimioara bebelusului (e ca un mini-ecograf, dar fara imagini, doar cu sunete - si se pot inregistra zgomotele din burtica pentru a i le pune bebelusului mai tarziu) - asa ca daca intereseaza pe cineva:
http://www.okazii.ro/accesorii-mamici/alte-accesorii-pentru-mamici/doppler-fetal-monitor-inimioara-bebe-in-burtica-angel-sounds-a117609351
Va multumesc si scuze pentru interventia inopinata.
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
douradoudou spune:
loona, obligatoriu trebuie spalate hainele lui bb ...si chiar se recmanda sa le si calci 1 data ..eu le-am calcat pe primele..vreo saptamana atat ..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
epopeasca spune:
Valicutzo ai grija de tine si daca nu rezisti la servici, baga medical, ca vorba fetelor, nu-ti va face nimeni statuie.
Vroiam sa va mai zic ceva, dar nu dati cu rosii, e doar o parere. Nu mai spalati hainutele pana cu o luna inainte de nastere, chiar si mai putin, mai ales daca va mutati (ca atunci clar trebuie spalate din nou). Ganditi-va de cate ori le veti scoate sa va uitati la ele, sa le admirati, sa le arati la altii, sa va mandriti cu ele (ceea ce e normal) si uite-asa nu vor mai fi ele curatele. Eu sper sa nasc pe 25 oct. (voi negocia cu dr.) si nici nu ma gandesc sa le spal pana la inceputul acelei luni, mai ales ca si noi mai avem de lucru la camera fetelor. Cum am spus, nu mi-o luati in nume de rau, e doar o parere menita sa va scuteasca de o munca in plus.
30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana