"Dinozaur tigan" gasit in Franta!
Raspunsuri - Pagina 6
b.nica spune:
Adaug la ce am spus mai sus. Sunt convinsa ca o initiativa si o propaganda bine condusa nu poate decat sa serveasca enorm comunitatilor romanesti indiferent unde s-ar afla acestea!
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Vezi Victoria ce nu inteleg eu in legatura cu comunitatile de romani din strainatate? Este lipsa identitatii care nu are nimic in comun cu infractorii romani care bantuie pe acolo! Romanii care isi vad de treaba si se remarca in strainatate trebuie sa propage mai mult identitatea romaneasca! Stiu f. bine ceea ce vrei tu sa spui, stiu ca multe scursuri au intins-o ca sa faca furaciuni acolo pt. ca aici era cam "sec"! Dar nu la asta m-am referit cand vorbeam de comunitati. Romanii au destule motive ca sa se uneasca si sa combata alaturi de autoritatile locale infractionalitatea si sa-si arate CALITATILE si BUNATATEA! Cred ca initiativa le lipseste! |
Aici e problema, b.nica: romanii cinstiti nu se aduna... nu stiu de ce. Probabil ca toti gandesc ca si mine, ca in comunitate, aia de se aduna la picnicurile romanesti , sunt infractori, scursuri, si prefera sa se imprieteneasca cu nativi. Prefera sa mearga la oktoberfest, la ribfest, la Festival of Friends, decat la un picnic romanesc... tocmai ca sa evite scursurile.
b.nica spune:
citat din mesajul lui Victoria_mami Da' membrii DC de etnie rroma... pe ei e ok sa-i superi gratuit? Sau le adresezi si lor scuze? |
Victoria, dar membrii DC de etnie rroma nu s-au aratat pana acum deranjati de gafa francezilor (nu a mea!), asa ca nu vad ce scuze sa ofer eu!
Si cu aceasta postare a ta m-am lamurit ca nu ai inteles neam intentiile mele! Basta!
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Victoria, dar membrii DC de etnie rroma nu s-au aratat pana acum deranjati de gafa francezilor (nu a mea!), asa ca nu vad ce scuze sa ofer eu! Si cu aceasta postare a ta m-am lamurit ca nu ai inteles neam intentiile mele! Basta! |
Pai membrii de etnie rroma de ce s-ar simti jigniti de gafa francezilor? S-ar simti mai degraba jigniti de faptul ca TU te simti umilita daca esti asociata cu ei!!! Deci, gafa e a ta, desi tu nu intelegi unde ai comis-o. Ai facut o gafa cand ai spus ca te simti umilita ca francezii au numit un dinozaur Tigan ptr. ca se inrudeste cu cei gasiti pe teritoriul Romaniei. Asta e gafa, nu a francezilor.
b.nica spune:
Cu dinozaur fara dinozaur eu atat as vrea sa mai spun pe acest subiect acelora care au plecat din tara: LASATI LOC DE INTORS CA NU SE STIE NICIODATA!
b.nica spune:
citat din mesajul lui b.nica Doresc si eu o dezbatere "la rece" de ce dinozaurul francez a fost "botezat" tigan. Ca vazui asta:.http://www.ziare.com/magazin/specie/francezii-au-descoperit-dinozaurul-tigan-specie-inrudita-cu-un-var-din-romania-1186299 Imi doresc argumente expuse fara patima dar care sa justifice aceasta denumire. |
Victoria uite cum am deschis acest subiect.Cred ca este suficient ca sa nu mai continuam noi doua dialogul!Chiar nu merita!
De ce? Pt. ca eu consider ca suntem dispretuiti deoarece primul dinozaur inrudit a fost descoperit in ROMANIA si acest fapt nu se mentioneaza cu intentie!
andacos spune:
citat din mesajul lui b.nica Cu dinozaur fara dinozaur eu atat as vrea sa mai spun pe acest subiect acelora care au plecat din tara: LASATI LOC DE INTORS CA NU SE STIE NICIODATA! |
Bleah!
Tipic tzie as spune!(te-au "dat afara"de la subiectul cu politice?)
Dana
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui b.nica
Victoria uite cum am deschis acest subiect.Cred ca este suficient ca sa nu mai continuam noi doua dialogul!Chiar nu merita! De ce? Pt. ca eu consider ca suntem dispretuiti deoarece primul dinozaur inrudit a fost descoperit in ROMANIA si acest fapt nu se mentioneaza cu intentie! |
Ok, eu ma retrag, daca nu vrei sa mai continuam dialogul, oricum vorbim una si intelegem 2. In fine, poate o sa gasesti cativa suporteri sa dea cu pietre in toata rasa tiganeasca si sa scuipe in obrazul francezilor care si-au permis o asemenea umilire la adresa poporului roman. Succes.
b.nica spune:
citat din mesajul lui andacos
Bleah! Tipic tzie as spune!(te-au "dat afara"de la subiectul cu politice?) Dana |
Bleah? Sa stii ca nu te onoreaza aceasta pozitie aici!
Poti sa fii cancelar german dar sa zici "bleah" unui roman este exact ce incercam sa demonstrez eu mai sus!
Romanii care isi dispretuiesc conationalii nu au decat sa manance painea emigrantului toata viata lor si sa le fie de bine!Atat le doresc!
andacos spune:
Fara sa ma intind la discutzii(inutile)cu tine,eu sunt romanca ...si atit!O romanca care momentan traiste in alta parte decit Romania!
Cea care isi dispretzuieste conatzionalii,in special pe cei ce traiesc in afara granitzelor tzarii,esti tu!
Dialogul cu tine e incheiat!De fapt asa cum ai spus intr-un mesaj anterior,tu te certzi...nu dialoghezi.
Dana