"Dinozaur tigan" gasit in Franta!
Raspunsuri - Pagina 2
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Uite asa suntem batjocoriti si umiliti chiar in situatii f. serioase! Nu ca as avea ceva cu etnia, dar dinozaurul nostru a fost descoperit pe teritoriul unei tari UE! Atunci care este justificarea lor? |
cum care?! au mai pus o caramida la teoria cum ca Romania e tara rromilor, parca vad ca vor cere schimbarea numelui tarii in Rromania, ca asa le da lor bine....eh si dupa ce le vor iesi pasentele vor repatria in Rromania toti tiganii, gipsy sau care cum le-o fi numele prin tarile lor...ca nah: iaca ce cadou frumos v-a facut voua tanti europa, o tara
cristinuk@ spune:
Neatza aha azi e luni putem sa ne revoltam in liniste
Mai francezii astia nu au si ei dreptul sa fie saturati de ceva?
Cineva care ti arunca zoaie pe parbriz la fiecare intersectie fara voia ta apoi daca nu dai mai risti si o flegma in ochi , care ocupa abuziv imobile si le transforma in focare, cineva care ti a invadat spatiu personal care nu te lasa sa manci in liniste la o terasa ,cineva care si foloste copilul la cersit ? Si asta in mod repetat si consecutiv dupa repatrieri in masa avioane cheltuite drumuri platite, asistenta sociala, ajutoare???
Poi pe unde stau eu e plin dispar o vreme si reapar ciclic si crede ti cumva ca mi crapa inima in piept de mandrie ???
Oricine vrea sa munceasca aici munceste si sa mor eu ca pe cine cunosc nimeni NU o duce rau, nimeni nu se taraie nu se chinuie.
Pe unde am fost mi s au deschis toate usile spital, scoala , prefectura, camera de comertz in 5 ani eu nu am avut nici un incident antiromanesc toata lumea amabila politicoasa
Chiar iubesc tara asta
Asa ca poa sa greseasca si ei si sa mistocareasca un nume de dinozaur
b.nica spune:
Ooo, nu le plac francezilor rromii nostri? Adica nu sunt si ei oameni?
O tara asa de civilizata ca Franta nu gaseste o solutie pt. rezolvarea problemei sociale a acestor cetateni, vor nu vor, europeni in ultima instanta?
Adica mai bine sa reinvie Hitler si sa-i bage in tarc ca sa fie tarile civilizate linistite!
Asa mai bine isi ridica fusta madame si se razbuna pe bietul dinozaur fara cap!
cristinuk@ spune:
atata timp cat pe pasaportul lor scrie ROMANIA sunt cetateni romani suportam consecintele faptelor tuturor conationalilor
tocmai ce am scris ieri dar era duminica ca Franta a schimbat legile referitoare la piatza muncii tocmai pentru etnia RROMA
din tarile ROMANIA SI BULGARIA eliminarea taxei de angajare si alte facilitati DOAR PT CETATENII ACESTEI ETNII pt D ZEU
ce sa le faca mai mult de atat ajutoare pt fiecare copil se dau asistentza sociala moca AME
3 luni po sa stai fara acte vii pleci po sa te desfasori in voie
cunosc familie cu 11 copii de acordeonist care locuiesc la hotel
tu chiar crezi ca vin aici ca le e rau ca i maltrateaza cineva ??? l a prins l a furat l a ridicat ca i roman, tigan neaosh, arab francez e la fel pt toti
fiecare minoritate de aici are bubele ei
cecenii au arme lupte de strada sunt cartiere unde scrie clar blocati va in masini la semafor noaptea ziua .....
cum sa nu ridice politia zece copiii rromi care stau la cersit in centru vechi din nice daca ei sunt impartiti pe zone de cerseala si teritorii
traducatoarea noastra e zilnic confruntata cu asa ceva pt ca colaboreaza cu politia si cu tribunalul in chestiuni de genu
sincer eu n am vazut decat rromi la intersectii alte natii nexam
fiecare homeless beneficiaza de o masa calda si set de haine sau paturi tigari drac stie ce le mai dau
Tilia spune:
Prefer sa ne balacareasca si sa pastreze tiganii decat sa aiba o parere grozava despre noi si sa ni-i trimita inapoi.
b.nica spune:
citat din mesajul lui cristinuk@ atata timp cat pe pasaportul lor scrie ROMANIA sunt cetateni romani suportam consecintele faptelor tuturor conationalilor tocmai ce am scris ieri dar era duminica ca Franta a schimbat legile referitoare la piatza muncii tocmai pentru etnia RROMA din tarile ROMANIA SI BULGARIA eliminarea taxei de angajare si alte facilitati DOAR PT CETATENII ACESTEI ETNII pt D ZEU ce sa le faca mai mult de atat ajutoare pt fiecare copil se dau asistentza sociala moca AME 3 luni po sa stai fara acte vii pleci po sa te desfasori in voie cunosc familie cu 11 copii de acordeonist care locuiesc la hotel |
Excelenta initiativa, dar pe banii astia ar trebui sa vina si cu programe de integrare dar si cu pedepse pt. cei care nu respecta legile tarii care le da banii si acestea s-ar regasi corect prin munca in interesul comunitatii de ex.!
Pt. ei este mai usor sa fie acestia maturati in tara de origine!
Sa vedeti atunci disciplina si educatie, eventual repliere a defavorizatilor!
Nuuu! Civilizatii prefera propaganda rasista si bataia de joc care atinge cote nepermise!
cristinuk@ spune:
usurel ca nu e chiar asa
n am inteles de ce o tara sa suporte costurile intretinerii unor infractori din banii celor care muncesc si platesc taxe
ROMANIA se spala pe cap cu ei tre sa I scarpine ....alte tari ?
in Norvegia iti maltratezi copilul il ia statul si te trimite in tara de origine ...; in Spania la fel
conditiile din inchisorile de aici sunt net superioare celor din ro bietii de ei nu suporta conditiile de detentie in ro???
ai gresit platesti si cu asta basta
ii primeste Romania la fiecare repatriere cu bratele deschise ? le ofera macar cat le a fost oferit aici
adica asistenta sociala si medicala gratis ? poi scuza ma cineva care munceste nu are atatea drepturi ca si ei
sa luam exemplul unei femei romance fara studii care vrea sa se angajeze bona sau menajera la o familie
cu contact cu toate alea
familia cand se duce sa faca demersurile pt angajarea femeii se izbeste de taxa pt ca nu e rroma dar e romanca majoritatea romanilor isi platesc singuri acea taxa ca sa poata beneficia de un contract de munca
tocmai ce a incercat o tipa din canada romanca se se mute aici pentru ca nu mai suporta vremea
cu experienta de asistent dentar la greu
s a dus la fortele de munca
ai contract de casa? am temporar nu nu se poate;;; la agentia imobiliara ai contract de munca si fise de salar de pe ultimile 3 luni lucrate in franta? nu n am ....la fortele de munca ai titre de sejour? care nu se poate fara promisiune de angajament si contract de casa?
am ajutat o indrumat o cat am putut i am gasit si casa doar pt cateva saptamani alataieri a plecat inapoi la zapada i s a facut rau cate i trebe
vikinga spune:
citat din mesajul lui b.nica Uite asa suntem batjocoriti si umiliti chiar in situatii f. serioase!Nu ca as avea ceva cu etnia, dar dinozaurul nostru a fost descoperit pe teritoriul unei tari UE! Atunci care este justificarea lor? |
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vikinga
pina si dinozaurii migrau in vest, o fi fost iarba mai verde:)). mai in gluma mai in serios l-or fi botezat tigan, tocmai pt ca o fi fost nomad si el,nah. pe arte, post difuzat si in franta si in germania, tiganii aia tipci, cu picioarele goale dansind in satra, sunt surprinsi cu un ochi admirativ chiar. ce atita batjocora, nu vad deloc. adica de-i ziceau dinozaurul roman dinozaurescu, era motiv de fala? Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo |
nu, dar ar fi fost mai corect sa-i caute un nume fara sa se lege de romani, cred ca avem si noi dreptul sa ni se fi luat de atata bagare in seama...
in plus eu nu ii plang deloc din cauza problemelor cu tiganii, si le*au faacut singuri in timp, incepand cu '90 cand au inceput sa le cante in coarne ca vai Doamne ce marginalizati si descremenati sunt in Romania, atunci cand ii incurajau sa sa dea victime nu s-au gandit la probleme, le era comod sa ne umple de cacao...sa se spele cu ei pe cap ca ei i-au invatat la puturoseala pe banii occidentului...
ps. nu ma deranjeaza ca trimit tiganii originalli din romania inapoi in roania, ma deranjeaza ca incearca sa eticheteze tot ce e act antiocial ca fiind tiganesc si original din romania, nu toti tiganii din lumea asta sunt originali din romania si nu toti tiganii infractori sunt din romania, au gasit o cale de a scapa de ce stiu eu cat la suat din criminalitatea din vest, o pun in carca tiganilor din romania si in general in carca romanilor, asta deranjeaza
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui b.nica Ooo, nu le plac francezilor rromii nostri? Adica nu sunt si ei oameni? O tara asa de civilizata ca Franta nu gaseste o solutie pt. rezolvarea problemei sociale a acestor cetateni, vor nu vor, europeni in ultima instanta? Adica mai bine sa reinvie Hitler si sa-i bage in tarc ca sa fie tarile civilizate linistite! Asa mai bine isi ridica fusta madame si se razbuna pe bietul dinozaur fara cap! |
Te contrazici, b.nica! Cu cateva mesaje mai devreme ziceai:
"Uite asa suntem batjocoriti si umiliti chiar in situatii f. serioase!"
Pai, daca sunt si ei oameni, de ce te simti batjocorita si umilita? Ca doar, si ei sunt oameni, nu-i asa? Deci, de unde sentimentul de batjocora si umilinta?