Bv Bobuletz, Mirabela! Hai Lalu! Hai Gabi! (27)
Raspunsuri - Pagina 12
mami.ilinca spune:
Neata doamne dragi,
Carina:condoleante! imi pare aru ca treci prin astfel de momente , inainte de nastere!
Kytana:sustin ce a scis Lulutza:daca tot stai , poate mai postezi ceva pe blog pt cititoarele tale fidele.
Nici eu nu am fost prea bine noaptea trecuta, m-a durut burtica jos ,o durere surda, am luat nospa si m-a lasat dar cred ca abia de pe la 3 m-am linistit. TREBUIE sa fim cuminti!
Lulutza: acusica vine Teodora si va iubiti toti 3, dar las-o pe ea sa decida , n-o grabi tu cu aspirator, mop etc !
AnoMaria: bine ai venit!
Patricbebe:ce haioasa esti cum povestesti, desi in momentele alea cred ca nu prea erati cu zambetul pe buzeCum te mai simtidupa operatie? Tensiunea e mai ok?
Paula:vrem si noi racoareeeee!
toate
lalu85 spune:
Hello burtici
Noi suntem in aceeasi formula...putin mai devreme ma lovit bb ff tare in ficat, mi-a venit sa vomit si nu mai puteam respira si de atunci ma loveste incontinuu si ma doare toata burtica...am sunat dr. Si maine ma duc la control...
lalu85 40+ cu
Simonix spune:
Salutare si de la noi, iaca am venit la raport
Declar ca facui juma de bagaj yuupiii - eu am lista de la spital si dupa aceea ma iau. L-am impartit in doua - bagaj pentru nascut si bagaj pentru stat in spital, pe care mi-l va aduce sotul dupa ce iese bebe. Eu am o ditai valiza :D pentru ca la noi se sta minim 5 zile la nastere normala si 7 sau 8 la ceza. Cu Robert am stat 8 zile in spital si deci trebuie hainutze destul de multe. Si produse de toaleta pentru mami, haine etc. Pentru sala de nasteri trebuie doar un rand de hainutze de bebe, paturica iar pt mami camasha din aia de nascut si shosete :D
In rest felicitari proaspetelor mamici - ma dati pe spate cand vad ce greutate au copiii vostri la 36 sau 37 de saptamani !!! Minunat ! Al meu a iesit cu 2 700 la 37, deci matza mica
Cu cezariana vs naturala - eu iau orice Fiecare e cu avantaje dezavantaje, fiecare varianta poate fi greu sau usor de suportat si culmea, chiar de aceeasi persoana. Mie la ceza imi place ideea de a ma duce la spital si de a scoate cupilul fara sa imi fac probleme vine, nu vine? mai stau asa? - tiotul e prevazut, te faci frumoasa inainte, nu te ia din oala, sa zic asa Asta mu se pare cel mai fain. La naturala - clar refarerea de dupa, ma rog, daca e asa usor cum a fost la mine. Iar eu am stat cu bebe langa mine non stop, nici nu mi-am pus problema sa il ia altcineva, dar eu nu am avut probleme de ridicat si alergat pe acolo prin spital. Baitza i-am facut eu de a doua zi, fara stres si emotii. insa mi s-a aratat si eram sub supravegherea unei infirmiere care m-a invatat sa ma organizez foarte bine. E un ritual si na, trebuie respectat
Scuze pt mesajul trunchiat, trebuie sa fug, revin sper dupa amiaza.
Ah, Lulutza, care e problema de vine bebe acum? esti la termen deci, sa vina daca vrea ;)
lulutza_1980 spune:
carinablanca condoleante !!! nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci ! nicodata momentele astea nu au variante mai "usoare" ... sper doar sa nu-ti faci rau tie sau copilului ! asa ca o mare imbratisare si numai ganduri senine !
Simonix si eu incerc sa respect listele cerute ... adicalea am facut doua bagaje ; dar credeam ca e nevoie de amandoua in acelasi timp . bun de stiut , pe al doilea il vom tine in masina pana cand va fi nevoie de el !
moasa mi-a spus ca ar fi bine sa iau un tricou de-al sotului pentru sala de nastere ( cu gandul ca e mai mare - dar eu acu intrec asteptarile si deabia imi vin lucruri ffff huge ) ... dar despre ce vorbesti tu " camasa de nastere" ? stii ceva in plus ? adicalea dau ei vreo camasa speciala ?
si inca o intrebare : eu mi-am luat doar camasi de noapte pentru stat in spital ; pot purta si haine normale de strada ? mie imi ajuta mult la cerveaux sa nu stau toata ziua ca o "lauza "...
lalu fruntea sus si Doamne ajuta sa ai o nastere cum iti doresti !
37 + Teodora
stella87 spune:
Buna, burtici!
Am venit de la consultul cu neonatologul si anestezistul. S-au uitat peste analizele din timpul sarcinii si am completat formularele ce-mi vor trebui la nastere. Suntem bine, pregatiti pentru marele moment, in opinia celor doi medici! Tineti-mi pumnii azi la ora 5 ca mai merg la eco sa-l monitorizam pe bebe si sa vedem cum stam cu lichidul ala nesuferit.
Apropo, azi-noapte am dormit chiar bine si m-am trezit abia 9 juma de dimi, deci is taare somnoroooasa
Andreea, si netul meu face figuri, ufff Ma bucur ca sunteti bine
Anaomaria, noi te primim cu drag! Cum ai nascut si cum vrei sa nasti acum, natural sau ceza?
Patricbebe, m-am prapadit de ras Deci sa stim ce ne asteapta
Lulutza, sa stii ca asa am citit si eu Spre finalul sarcinii cand incepem sa facem curatenie o groaza, sa aranjam toate lucrusoarele totul tine de evolutie si pregatim cuibul caci momentul se apropie Deh, eu fac curatenie unde stau in buc, la mama acasa, numai in camera la bebe nuuuu pt ca nu pot ajunge pana in alexandria decat cu bebe Matei in brate
Carina, imi pare rau Condoleante!
Mami.ilinca, Kytana, uufff, ce nasol cu durerile astea. Sper ca sunteti bine acum
Lalu, cat timp bebele e miscator, asta-i bine, zic si eu, ca sa te mai consolez Bafta maine la doctor!
fericita 37+ cu
Kytana spune:
Oficial ploua in Bucuresti, am auzit primele picaturi pe teii din fataaa!!
Sunt cea mai fericita cand ploua! Am bagat 2h somn profund, credeam ca este 6 dupa-amiaza acum cand m-am trezit Am o energiiiiie! Ma apuc de calcat, sunt restanta si dupa, voi incerca sa scriu mai mult decat partea a III a.
Lulutza, nu m-ai suparat deloc, din contra am ras citindu-te, ai dreptate, sunt datoare sa continui cu scrisul
mami.ilinca, poate va povestesc cum ne-am cunoscut eu si Dl Pinguin, sa va puteti amuza
Stella, Doamne ajuta sa fie bine la eco, sa fii cu vesti minunate de acolo
Va pup pe toate si ma rog ca ploaia sa aiba acelasi efect pe care il are asupra mea: sa va dea putere, energie si burtici cu bebici relaxati.
34+ cu
-= Love life, live love =-
Kytana spune:
Ahahah, nu ploua, mi s-a parut, ce zuza sunt, oricum, vantul anunta ploaia, sper sa si vina.
34+ cu
-= Love life, live love =-
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kytana Ahahah, nu ploua, mi s-a parut, ce zuza sunt, oricum, vantul anunta ploaia, sper sa si vina. 34+ cu -= Love life, live love =- |
chiar te invidiam, la noi nu ploua bine ca a avut efect, nu mai conteaza altceva
Anidaz?Corinuka?
danageodoiu spune:
Buna mamici,
Multumesc de mesajele de bun revenit!
Ma bucur ca primii bobocei sunt bine, chiar daca noaptea le dau parintilor experiente de neuitat!
Am fost si eu azi la consultul preanestezic si prenatal, ne-a explicat cum v fi la nastere (cezariana) si dupa...
Am facut si eco si cordonul e tot in jurul gatului si funduletul e tot jos si capul sus, sanse slabe sa se mai intample minuni!
Am facut si un TNS si am avut vreo 3 contractii de 80% in 20 min, desi dimineata luasem ginipralul. Mi-a zis sa stau linistita, mai mult pe langa casa si pat, sa o mai tinem pe Adela inauntru vreo saptamana si ceva ca sa ajunga la 38!
Mi-a fixat data cezarianei 14 septembrie, daca nu se intampla mai repede , lucru de care eu sunt cam convinsa ca asa va fi...adica nu cred ca mai pot sa duc burtoiul pana la 14 sept, dar daca s-o intampla trebuie sa ajung cat mai repede la clinica sa imi faca cezariana pana nu e prea tarziu.
Zile frumoase si usoare va doresc tuturor, mai ales ca vremea tine cu noi o perioada!
Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
36+ ticker pe graviduta cu