Bv Bobuletz, Mirabela! Hai Lalu! Hai Gabi! (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Mai fetelor, eu chiar nu pot lipsi un week-end fara sa am o surpriza placuta cand ma intorc? :D
Inca n-am citit toate detaliile, am vazut doar pe prima pagina titlu si vreau s-o felicit si eu pe Mirabela si pe primul cavaler din odisee. Sa cresti mare, Calin Andrei si sa le aduci doar bucurii parintilor! Mirabela, sper c-a fost o nastere mai usoara decat prima si ca esti bine!
Eu notez doar cea mai groaznica noapte din vara asta, se pare ca incep si la mine insomniile.
Va pup si ma bag la citit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor

La noi a plouat asta noapte si s-a mai racorit, asa ca am reusit si eu sa ma odihnesc, iar motata mea doarme si acum si am reusit sa citesc ce s-a mai scris in ultimele 2 zile.

Felicitari, Mirabela!!! Din cate stiu, esti din Iasi, asa ca te astept cu nerabdare sa intri sa-mi spui si mie detalii despre unde si cu ce dr ai nascut. Pana atunci, multa sanatate tie si lui bb, sa veniti repede acasa.

Noi am intrat in saptamana 36, dar nu stiu de ce, nu ma trage deloc ata sa-mi fac bagajul de spital. Am tot citit diverse liste, dar mi se par asa de mari....BB misca si zi si noapte, cum nu-i convine ceva, ma loveste ca pe mine. De multe ori o simt jos si mi-e teama sa nu nasc mai devreme, ca-s tare nepregatita. La prima sarcina nu s-a grabit deloc fetita, dar acum parca e altfel. Spuneti-mi si mie pe unde gasesc lista dupa care va faceti voi bagajul, poate fac un rezumat din toate pe care le am si ma mobilizez si eu. Imi amintesc ca la prima sarcina am avut un bagaj maaaaaaaaaare si inutil in spital, iar acum parca m-as duce cu mana goala

Dani, foarte frumoasa povestea voastra. Asa e, cand da Dumnezeu toate merg frumos, cand nu e sa fie, degeaba te chinui ani si luni.

Despre hemoroizi...am avut si eu in prima sarcina, de fapt si acum am unul, dar nu e asa grav, ca nu m-am mai constipat asa des. Dupa ce am nascut dr mi-a zis sa ma dau cu crema Procto-glyvenol si supozitoare Carpicon. Aaaa, si am mai luat si Detralex. Dar asta dupa nastere.

Va pup pe toate si sper sa ma primiti si pe mine in grup, chiar daca-s o intarziata. Am fost plecata toata vara la parinti, la racoare si n-am avut contact cu minunile stiintei (netul).Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa avem bb sanatosi si nasteri cat mai usoare!

36+ Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Buna dimineata!!! Azi dam de baut laptic bun de la biberon dupa o noapte in care am testat rezistenta lui mami si lui tati!! Pe la 2 noaptea ne-am gandit sa punem in aplicare experienta de beblus de o saptamana si sa urlam de se zguduie pampersul pe noi. Si uite asa tati si mami nu stiau ce sa faca, au masat burtica, au cauat de caca si bebe tot plangea de mama focului. Intr-un final s-a pordus in scutec ce trebuia, se ia un abucata bebe se pune pe masa de infasat, se scoate scutecul fericire mare!! Cand colo caca tot venea, a luat tati scutecul mare de pe masa sa se arunce si mami pe bebe in brate, a mai venit un rand de caca pe mami si nitel pe jos. A intrat catelul Tomas in actiune si a papat o bucatica de caca de bebe! A papat si bebe lapticul ei dar tot cu plansete si urlete!! Am luat medicamnet de burtica si acum dormim de la 4 neintoarse!!

Ieri tati a facut baita lui bebe cu socrela, ce transpirtii, ce tremuraturi de maini,stersa bebe bine de tot, lustruita, pus scutecul cu multa grija si atentie si apoi la imbracat ziceai ca imbraca un ou clocit, sa nu o miste, sa nu se deranjeze bebe, ca e prea mica bluza, ca nu intra pe cap si chinuie bebe, cauta alta bluza, alti pantaloni si alte soseste ca nu mergeau cu bluza noua!!! Uite ce ne face noua tati, ne agita si ne coordoneaza la culori!!!

VA pup mult si revenim cu amanunte!!!

34w cu Ilaria Rita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

AnaoMaria, ce nume frumos va avea mandretea ta de fata! Si ce norocoasa esti ca ai reusit sa te odihnesti. Trimiteti si la Bucuresti nitica ploaie, sa se racoreasca si asfaltul de aici!!

Iti dau eu o listuta, sper sa te ajute, depinde f mult si de maternitatea unde vei naste ce va cere:

Documente necesare:
Buletin de identitate
Adeverinta de salariat in care se precizeaza plata CAS si contul in care s-a facut plata
Analizele din toata perioada de sarcina

Pentru mamica:

- 2-3 camasi de noapte
- halat
- papuci
- strugurel de buze
- 1-2 perech1 de sosete
- niste biscuiti sau niste covrigei uscati, apa sau limonada
- agrafe de par sau ceva de strans parul
- torsoane, absorbante always (what tickles your fancy)
- sapun, prosop, pieptene, periuta de dinti, pasta de dinti,
- spirt
- apa termanal pentru racorit
- player cu casti si muzica preferata
- chiloti de schimb
- Garmastan pentru sani
- telefon
- incarcator telefon
- aparat foto/video
- cana/pahar de plastic

Pentru bebe: - dc bebe este infasat in maternitate, doar hainutele de iesit din spital

- citiva pampersi
- servetele umede de sters la fundulet,
- un maiouas-body,
- sosetute, manusi
- hainuta pentru deasupra,
- caciulita
- o paturica
- crema pentru fundulet si corp bepanthen
- baneocin pudra

Orientativa este lista sa stii

Eu ies putin afara, nu mai rezist deloc in casa. Va

34+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Nu am apucat sa citesc tot, sunt abia la pagina 6 si nu mai pot citi acum, asadar intru doar sa o felicit pe Mirabelac pentru bebe! A fost o surpriza sa vad in titlu si apoi la bebei nascuti ca Mirabelac e harnicutza! O sa citesc sa aflu si detalii, pana atunci ma duc, ca bebelina e deja la bucatarie si nu stiu ce prostii face pana ajung la ea. Va pup, ma duc sa ii dau sa pape.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,
Ieri cand am deschis DC si am citit titlul nu imi venea sa cred, a fost exact asa cum s-a temut Mirabela ca va fi, sa nasca cand e singura, dar banuiesc ca sotul si baietelul au venit la timp .
Mirabela si Calin, sa va dea Dumnezeu sanatate si toate sa va mearga bine ca sa puteti pleca cat mai repede acasa.
Astazi am si eu 35 de sapt si mi-am propus sa termin si eu bagajul ca sa stau linistita.
Ma gandeam ca la odiseea noastra nu vor fi probleme cu hemoroizii, mie mi-e groaza de ei pentru ca sunt destul de constipata, incerc cu seminte de in sa rezolv constipatia ca sa nu ajung la complicatii.
La noi s-a mai racorit dar in camera e tot cald, de fapt un fel de zapuseala , lipsa de aer. Ies pana in oras la pensat si revin mai tarziu.
Sa avem o saptamana plina de vesti bune. Lalu, sa dea Dumnezeu sa nasti cu bine asa cum iti doresti tu.
35s

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

In primul rand vreau sa o felicit pe Mirabelac,felicitari!Sa fiti sanatosi amandoi si bb sa fie sanatos si mancacios.Cum a decurs operatia?Parca povestea ta e cea impresionanta despre cezariana.

Anaomaria,bine ai revenit printre noi !

stella87,ce ai facut azi la dr?Te asteptam cu vesti bune.

Asta e ce am reusit sa citesc din cap trecut.Nu pot sa trec mai departe ca imi tot pica netul.
Eu am fost plecata de vineri la parintii mei.Abia astazi dimineata la 10 am ajuns acasa.Suntem bine sanatiosi!!!

Sper ca si la voi e totul bine !
O zi frumoasa va doresc !

ANDREEA 36+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna ziua burticutze si mamici !!!

ieri seara ne-am apucat sa facem un dus , poate - poate reusim sa dormim mai bine ! nu va spun ca aproape de final am ramas cu o durere ( ca un cui in coloana ) de nu ma puteam misca ... ramasesem cu spatele la perdea si cu piciorul drept usor ridicat ... nu reusesm sa-l pun pe fundul cazii - adica sa calc in el !!!
mi-am chemat sotul si intre timp am dat apa calda pe baza coloanei - poate se micsoreaza durerea ...
a venit Flo , saracutul , intr-o doara ... cu un pic de masaj , cu halatul pe mine , ca sa nu alunec , m-a ridicat si sustinut usor , cat sa ies din dus ... parac durerea a inceput sa treaca dar imi curgeau lacrimile siroi de ciuda ca nu reuseam sa ma descurc singura ! un pic de frica , un pic de ciuda s-am trecut si seara de ieri ...
astazi in schimb , durerea e acolo , cat sa fac miscarea corecta sa o simt - da nu ma mananca michidutza si dau cu aspiratorul si mai si spal pe jos in toata casa ??? ba da !!!
ori sunt tampita , ori vreau sa-mi vad fata muuult mai devreme !!!
ca sa citesc astazi ca viitoarea mamica , atunci cand simte ca "e pregatita " incepe sa-si faca cuibul !!!
am ramas cu gura cascata !!! oare sa fie asta ??? sa fie aproape momentul ???
nu stiu cand va fi - stiu doar ca o asteptam cum nu am mai asteptat vreodata ceva in viata noastra !!!

37 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

patricbebe foarte frumos povestita "patania" de azi noapte !!! parca va si vedeam cum va agitati !
este foarte bine ca sunteti in doi in tot ceea ce faceti ... aveti bazele a ceea ce poate fi ( si cred ca e deja ) - familia perfecta !!! felicitari !!! ( oricum continua cu mici descrieri - imi descreteste fruntea si chiar reusesc sa nu ma gandesc la nimic altceva , decat la ce scrii !)

Kytana nu e bine ca trebuie sa stai nemiscata ... tu , cu atata energie ! cred ca suferi un pic ! si acum ca sa fiu rautacioasa : daca tot nu ai "timp" de plimbari - macar continua cu partea a treia ... o astept ... cred ca l-am deschis (blogul) de n-spe ori zilele astea cu speranta ca "va urma" !!!
nu mi-o lua in nume de rau , dar chiar gasesc foarte relaxant ce scrii si cum scrii !!! am sa fiu o vesnica cititoare - de ai sa continui !!! cu speranta ca nu te-am suparat , te tzuc !

stiti ceva de anidiaz ? sper sa nu se intample ceva f grav in familie si sa fie cu moralul la pamant !
lalu ? aveti noutati ?
preventiv , sustinem de la distanta :

HAI LALU !!!

pup toate gagicile !!!

37 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

AM intrat doar sa vad daca a nascut Lalu si surpriza a nascut Mirabela. Feliciari mamico pentru bebe mare!!!!!!!!!!!!!!!! Sper ca suntet bine si ca vine lapticul!!!!!!!!

Am reusit sa citesc 2 pagini si va multumesc ca va ganditi si la noi. Bebe e inca in burtica si am tot avut contractii pe mtiv de calura si suparari, dar pentru ca zi s-a racit m-am simtit mai bine si m-au lasat contractiile.

Maine merg la mormantare la bunica mea si sper sa trec cu bine si peste acest moment.

Va pup si sa ne auzim cu bine!

Mai intru daca gasesc putin timp.

Mami de fetita cu fundita Maria si 35 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png

Mergi la inceput