Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

fetelor, pe mine ma cam ia raceala din pacate am ajuns acasa la 6 si am dormit pana la 8.30 si acum sunt iar rupta de somn. ma doare capul si imi curge nasul, ma ustura gatul si ma simt racita cumplit! exact asta imi lipsea!
bubble, m-ai amuzat teribil cu sotul cred ca si al meu ar face la fel cand am facut amnio era ca un leu in cusca... parca pe el trebuiau sa il intepe nici nu ma gandesc cum o sa fie cand o sa nasc vorba voastra: il sedez pe el bine si apoi pot sa nasc si eu linistita
dankutza, frumos filmuletul! e scumpica foc aia mica

propolis dar nu tinctura ca e cu alcool,aspirina vegetala (salix) ,oscilococcinum,septilin.mie mi-a trecut in 2 zile

20+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

tweetisor, va tin la curent cu ce imi zice consultantul saptamana viitoare, insa asa cum ti-am zis , noua nu ne-a pomenit de carduri. Si nu am vrea sa facem... Deci vom vedea ce zic.
Cat despre Stem mai ieftin da, este valabil. Daca iei pachetul Extra(cel mijlociu) ai 8 milioane reducere la stem. De alte reduceri nu stiu sa fie...

kasha_ro, DAAA s-a deschis noua maternitate si ieri s-a nascut primul bebe in maternitatea cea noua :D, am citit un mic articol la ei pe FB, au pus si o poza cu baietelul
Uite aici info, si au mai pus pe FB ulterior o pozica cu bebe si parintii lui fericiti :) : https://www.facebook.com/notes/regina-maria-re#539;eaua-privat#259;-de-s#259;n#259;tate/dario-primul-copil-n#259;scut-la-spitalul-b#259;neasa/404642779594899

Ahhh, nu merge linkul. Cine e interesat poate sa caute pe FB : Regina Maria si acolo gasiti si pozica si articolul.

Eu nu mai am rabdareee, si maine m-as duce sa nasc

Am fugit si eu la zooooomn

cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Simina_kin la multi ani cu intarziere; sa ai parte numai de bucurii in viata, sa fi iubita, fericita si sanatoasa. Sa te bucuri de bebelul tau.

Acum, sa va dau o veste ... ieri am fost la doctor si o sa am fetita ... tati este in al noualea cer si mami la fel

Carmen 17+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_76
... ieri am fost la doctor si o sa am fetita ...

Felicitari Carmen, sa fie sanatoasa

Aseara am sarbatorit cu sotul 4 ani de casatorie si am fost la restaurantul chinezesc de la Baba Novac, am mancat ca sparta f buna mancarea si muuuuuuulta

Mami lui Matei si 18+

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Citat:

Simina_kin la multi ani cu intarziere; sa ai parte numai de bucurii in viata, sa fi iubita, fericita si sanatoasa. Sa te bucuri de bebelul tau.

Acum, sa va dau o veste ... ieri am fost la doctor si o sa am fetita ... tati este in al noualea cer si mami la fel

felicitari ..incet incet vin si pritzesicile din urma ! ne echilibram un piculetz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ELEnNa_12

tweetisor, va tin la curent cu ce imi zice consultantul saptamana viitoare, insa asa cum ti-am zis , noua nu ne-a pomenit de carduri. Si nu am vrea sa facem... Deci vom vedea ce zic.
Cat despre Stem mai ieftin da, este valabil. Daca iei pachetul Extra(cel mijlociu) ai 8 milioane reducere la stem. De alte reduceri nu stiu sa fie...

kasha_ro, DAAA s-a deschis noua maternitate si ieri s-a nascut primul bebe in maternitatea cea noua :D, am citit un mic articol la ei pe FB, au pus si o poza cu baietelul
Uite aici info, si au mai pus pe FB ulterior o pozica cu bebe si parintii lui fericiti :) : https://www.facebook.com/notes/regina-maria-re#539;eaua-privat#259;-de-s#259;n#259;tate/dario-primul-copil-n#259;scut-la-spitalul-b#259;neasa/404642779594899

Ahhh, nu merge linkul. Cine e interesat poate sa caute pe FB : Regina Maria si acolo gasiti si pozica si articolul.

Eu nu mai am rabdareee, si maine m-as duce sa nasc

Am fugit si eu la zooooomn

da de reducerea aia stiam ..dar in acelashi timp daca iei primul pachet si faci stem beneficiezi de al doilea ... vedem ce zice ... ca uite la Blue s-a dovedit ca au mai scazut tarifele putzin la Stem ... vedem ..bine ar fi sa fie asha ..ca na acum sunt shi multzi competitori pe piatza ...

fetele e vineri !!!! weekend acusi ... mergem la o nunta la buzau ..deci nu prea o sa am parte de odihna dar debia ashtept si nunta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:

Felicitari pentru printesica!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Tweetisor, nu nu, daca iei pachetul Stem si primul pachetul (Premium) pentru nastere, beneficiezi DOAR de conditiile DE CAZARE ale pachetului 2 (Extra) (adica vei sta in rezerva single), dar nu mai beneficiezi de reducerea de 8 milioane de la Stem si de cele 3 consultatii neonatologice/pediatrice ulterioare nasterii (timp de 3 luni/ cate una pe luna) si de screeningul ala cardio. Deci atentie la interpretare. Ca eu l-am terorizat pe consultant sa-mi explice exact toate beneficiile si costurile aferente.

Carmen_76, desi te-am felicitat si pe FB, iti zic si aici felicitari pt pasarica, sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare! :*

Neatza Mena , un laptic cald cu miere?!

Mys, felicitari pt cei 4 anisori de casatorie. Multi multi inainte!! Va doresc sa le pierdeti numarul :D Adica sa fie fara numar fara numar (Vreau si eu chinese food!!! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ELEnNa_12

Tweetisor, nu nu, daca iei pachetul Stem si primul pachetul (Premium) pentru nastere, beneficiezi DOAR de conditiile DE CAZARE ale pachetului 2 (Extra) (adica vei sta in rezerva single), dar nu mai beneficiezi de reducerea de 8 milioane de la Stem si de cele 3 consultatii neonatologice/pediatrice ulterioare nasterii (timp de 3 luni/ cate una pe luna) si de screeningul ala cardio. Deci atentie la interpretare. Ca eu l-am terorizat pe consultant sa-mi explice exact toate beneficiile si costurile aferente.

Carmen_76, desi te-am felicitat si pe FB, iti zic si aici felicitari pt pasarica, sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare! :*

Neatza Mena , un laptic cald cu miere?!

Mys, felicitari pt cei 4 anisori de casatorie. Multi multi inainte!! Va doresc sa le pierdeti numarul :D Adica sa fie fara numar fara numar (Vreau si eu chinese food!!! )

Mmmm...laptic cald cu miereeeee....mmm!!!Daaaa!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Bun venit noilor sosite!

Imi cer scuze, am uitat nick-ul fetei cu menstra peste sarcina: Felicitari!!! Se mai intampla si minuni. Sarcina usoara!

Noi ne intalnim sapt viitoare cu consultantul de la RM si vedem ce si cum. Abia astept sa vad si noua maternitate.

Eu am o stare naspa: nu mai pot sa dorm noaptea din cauza rinitei de sarcina. Voi aveti? Mie m-i se infunda nasul cu coji (scuze detaliile) si nu mai pot respira. Azi noapte m-am trezit la 4 si nu am mai putut adormi, iar dimi ma durea capul maxim. Sunt intoarsa, m-am si certat cu jumatatoiul, total aiurea...

18+

Mergi la inceput