Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18
Raspunsuri - Pagina 17
carmen_76 spune:
Dankuta, multumesc pentru raspuns. Asa mi-a spus si medicul, ca nu e cazul sa fac daca am analizele bune si DT-ul e bine, copilul e dezvoltat armonios. Vrea sa imi faca si mie niste investigatii la col si cam atat pana la morfofetala de 23 de trimestrul II (mi-a spus sa o fac in saptamana 23).
Nici eu nu il simt pe bebe, noroc ca ii aud bataile inimii la eco de fiecare data, ca altfel as fi chiar paranoia.
Carmen 17+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013
Blue_sea spune:
Neata!
Eu sunt in delegatie . Partea buna e ca o sa bag ceva shopping zilele astea
Apropos de rochiteze, la Rococo (e un magazin in Baneasa Mall) au f dragute, dar sunt si ceva mai scumpe. Sfatul meu e sa intri si la La Famme si Madame. Eu mi-am luat o rochita tare dragura, tip baby doll care e f ok pt ocazii mai speciale.
Si noi vom merge cu plodul la mare, munte etc. Cand va fi mai maricel cu cortul la munte, cu toata haita Abia astept!
19+
Bubblegum spune:
Ralu, incearca pe net, neufmoisbelle.com are lucruri dragute si livreaza repede.
18+
vikisor spune:
buna fetelor,
ralu, poti sa mai incerci si la c&a si LC waikiki... sau, vorba fetelor, incearca la un magazin normal, numai sa iti iei o rochita gen babydoll... si o poti folosi si dupa fara probleme
mys, imi pare rau ca te-ai simtit aiurea si pe mine m-a apucat nestingul in weekend... rau de tot mi-a mai taiat soata din avant, dar oricum a muncit saracul o groaza
elena, felicitari pentru saptamana schimbata
dankutza, aiurea cu mersul la birou... eu deja ma gandesc sa mai bag o zi de concediu oricum, spor la treaba sa ai o saptamana usoara! si referitor la mers cu bebelina la mare/munte... si noi vrem sa o scoatem in lume dupa 4 luni sa o invatam plimbareata
blue, spor la shopping!
la mine bebelina a facut in weekend niste karate de nu se poate... eram uimita cat de puternica s-a facut in ultima perioada cu fiecare zi loveste mai tare
21+ cu printesa
Blue_sea spune:
Mai fetelor, eu nu am nici un "nesting" In schimb jumatatoiul imi spunea ieri ca ra trebui sa schimbam gresia din hol, si evident si parchetul din living si, normal, sa zugravim in living! In conditii in care noi stam doar de 3 ani aici si totul e al nou si ok (mai putin parchetul pe care si eu l-as schimba urgent).
V-am spus ca i-am luat caretea "Tatal gravid". F draguta! Dar ce retine d'lui din ea?! "Auzi, aici zice ca iti creste cheful de " Degeaba ii explic ca tot ce vreau e sa zac pe canapea si sa savurez suturile lui fimiu'
19+
tweetisor spune:
am reusit sa recuperez din week-end ..noi am fost la nunta ..a fost f obositor pt ca a fost calllld ... 46 grade ..poate si mai mult ..
Nu prea mai pot sta pe tocuri :) si nici dansa ca na ... mai greu cu miscatul ..dar a fost ok
Elena : cu spatele cum mai esti , te-a mai lasat durerea ..e rau ca acum ..si alifiile alea gen bengay sau artrostop sunt contraindicate ..nici plasturi nu sunt buni .. incearca sa te menajezi mai mult
Dankutza : 2250 stem ? eu nu ma gasit sub 1800 euro nimik ... cu ce firma ? iau shi celule si din codon ombilical? mi se f foarte ok ca pretz : comparativ cu RM sau Stem Sure sau crio nu shtiu cum
legat de nesting ... nu am facut absolut nimik pana acum ..sper doar ca pana in noiembrie sa ne mutam ,adik mai intai sa gasim apartament ok , sa ne dea creditul ..shi dupa ..sa ne mutam ..pana atunci nici mare shopping nu pot face ca vor sta in cutii
mena1906 spune:
Referitor la plimbareala...Eu am in plan sa merg cu printu si cu tati in Italia, la vara, la mare si nu numai. Abia astept sa creasca sa il caram pe munte dupa noi
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
tweetisor spune:
:) legat de concedii da ..in vara adik la aproape 7-8 luni macar la munte k la mare daca mai sunt caldurile astea infernale nu cred ca-l chinui ... dar la munte sau mai prin spetembrie cand af fi ok de temperatura ... e dragutz sa-l iei si pe bebe :)
noi avem niste prieteni si il iau peste tot ..este f obisnuit cu drumurile ..ii place in masina ..papa / doarme de minune si pe drum ... la mare am intzeles ca e shi el f ciufutzel .. shi-l cred ca shi eu sunt numai la gandul ca ies in 40 de grade ...
noi asteptam furtuna ... mai p la 4 asta sa ajung si acasa :) sa ne mai racorim un picutz
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tweetisor :) legat de concedii da ..in vara adik la aproape 7-8 luni macar la munte k la mare daca mai sunt caldurile astea infernale nu cred ca-l chinui ... dar la munte sau mai prin spetembrie cand af fi ok de temperatura ... e dragutz sa-l iei si pe bebe :) noi avem niste prieteni si il iau peste tot ..este f obisnuit cu drumurile ..ii place in masina ..papa / doarme de minune si pe drum ... la mare am intzeles ca e shi el f ciufutzel .. shi-l cred ca shi eu sunt numai la gandul ca ies in 40 de grade ... noi asteptam furtuna ... mai p la 4 asta sa ajung si acasa :) sa ne mai racorim un picutz |
O sa ma duc la ai mei, sa il plimb un pic pe sot ca nu a fost niciodata in Italy, apoi mergem in Alpi unde vara sunt maxim 20 de grade. E o localitate acolo unde as vrea sa petrec cateva zile. Daca ne decidem sa mergem si la soare mergem in septembrie ca mi-e groaza de caldura.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
Blue_sea spune:
Fetele, mie mi-e un somn de imi cad ochii pe tastatura. Pe la 3 cred ca o intind si eu la hotel si ma bag la un mic somnic. M-am trezit pe la 4 si pana la 6 cand a trebuit sa plec la aeroport
19+