Bulgarasi si cateva bulgarase de ianfeb2013 cap18
Raspunsuri - Pagina 16
ianfeb2013 spune:
Rugam burticile , care nu au datele completate corect, sau caruciorul nu-l au trecut, sau oricare alta problema , sa lase PM aici la ian.feb
dankutza spune:
Simi eu sper sa scap cu 2500 lei maxim la spital. Ma gandesc sa mai fac si eu tariful nu doar personalul medical. Mai mult de 15 mil nu vreau sa dau pt cezariana (oricum mi se pare cam mult). 2mil la anestezist plus asistentele de la terapie intensiva/neonato etc. Mai vream sa si recoltam celule, deci si acolo vreo 2250 lei. Ajung departe oricum. Ar cam trebui sa incep sa strang la ciorapel.
Intrebare:
Voi intentionati sa plecati cu copii vara viitoare la mare fie cu avionul sau masina? Bebeii or sa aibe cam 6 luni...
Eu as cam vrea dar sotul nu prea vrea. Oricum as achizitiona pachetul turistic dupa nastere, mai prin aprilie asa cand o sa ma lamuresc cum e cu 2 copii mici.
16 saptamani
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Simi eu sper sa scap cu 2500 lei maxim la spital. Ma gandesc sa mai fac si eu tariful nu doar personalul medical. Mai mult de 15 mil nu vreau sa dau pt cezariana (oricum mi se pare cam mult). 2mil la anestezist plus asistentele de la terapie intensiva/neonato etc. Mai vream sa si recoltam celule, deci si acolo vreo 2250 lei. Ajung departe oricum. Ar cam trebui sa incep sa strang la ciorapel. Intrebare: Voi intentionati sa plecati cu copii vara viitoare la mare fie cu avionul sau masina? Bebeii or sa aibe cam 6 luni... Eu as cam vrea dar sotul nu prea vrea. Oricum as achizitiona pachetul turistic dupa nastere, mai prin aprilie asa cand o sa ma lamuresc cum e cu 2 copii mici. 16 saptamani |
buna!!!
eu am fost cu masina la munte atat anul acesta cat si anul trecut knd Iustin avea doar 4 luni, si a fost ok, a mai smiorcait cate oleak doar seara din cauza dintilor dar in rest cu drumul nu am avut treaba, papica, somn, jucarii zgomotoase si am ajuns cu bine!!!
o prietena de-a mea a mers la mare(avem copii nacuti in aceeasi luna dar ani diferiti) tot in august knd Tudor avea tot 4 luni, nu a avut prob pe drum , mai degraba acolo nu prea i-a tihnit vacantza(bronzul), ea il alapta la piept!!!
mentionez k eu din lipsa productiei lactate am trecut pe LP de la 2luni si jum!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
apropo de nastere si bani, va impartasesc experientza mea:am avut o sarcina grea sustinuta 7 luni dn 9 cu pastile motiv pt care am decis sa aleg cezariana desi la sf sarinii toate erau bune pt nastere normala!!
avand in vedere ca a fost decizia mea si nu o necesitate medicala a treb sa platesc la visteria maternitatii 5 mil taxa de cezariana+1 mil foaia de internare!!1
medicului nu i-am dat mai mult de 7 mil (pulsam mai mult daca trecea necesitate la cezariana avand in vedere istoricul meu de gravidutza), pt mana a doua pregatisem 2 mil(era o rezidenta dar nu am mai gasit-o dupa nastere, s-a nimerit de munca knd m-am externat eu si nu am mai dat nimic
la anestezist am dat 2 milioane, regret enorm k am dar 50ron la tipa kre mi-a facut clisma( asha am inteles k se dadea, parerea mea erau fff suficienti 25ron maxim)
apoi am mai dat la asistele de la ATI cate 10-15ron in funtie de cum era de dragutza( nu am cheltuit mai mutl de 50 ron kt am stat acolo)
dupa ce am fost mutata la salon nu am mai dat nimic la nimeni, doar la asistenta acre mi-a imbracat floricica i-am dat 10-15ron( nu mai retin)
stiu ca am facut atunci totalul si am cheltuit cam 1800 in maternitate cu alte cheltuieli(un iaurt, cafea, apa, brau, ...)
knd mi-am luat hartia de la dr pt internare l-am intrebat daca treb sa-mi iua medicamente ceva, fase avand in vedere ca stiou ca spitalul esre fff prost aprovizionat dar a zis k nu, k odar ec platesc taxa spitalul e obligat sa-mi asigure tot( mi s-au facut calmante knd am avut nevoie si perfuzii cu gulcoza la fel , fara sa treb sa scot ceva din buzunar)
mentionez ca sunt din iasi si ca am nascut la maternitatea Cuza!!
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
Denisa
Mys spune:
Denisa
Bine v-am gasit fetelor.
Cred c-a fost ceva in aer ieri, mi-a fost un rau de n-am vazut, am vomat mai toata ziua, nu mancasem decat 2 sandviciuri toata ziua si p-alea le-am , azi-noapte nu am prea dormit iar azi colac peste pupaza m-a apucat nestingul si sunt si plina de nervi
am nevoie de o pauza
Mami lui Matei si 19+ cu
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
kasha_ro spune:
elena-era un vers intr-o melodie de la parazitii "te mananca-n c... ,te scarpini cu carbit".deobicei in sarcina nu se mai face efort prea mult si incerci sa te menajezi mai ales daca ai antecedente.daca iti radiaza durerea din spate pe picior este sigur nervul sciatic .te pot ajuta cateva sedinte de reflexoterapie.si in ceea ce priveste cei 1000 de detergenti pe care ii folosesti iar nu faci bine.in sarcina tre sa te feresti de solutii toxice.iti inteleg dorinta de face totul luna insa poti sa rogi pe cineva sa faca lucurile astea.eu platesc o femeie o data pe saptamana si in rest il rog pe al meu sa dea cu un mop pe jos .nu ma ating de nici o solutie.problema cu inhalatul vaporilor toxici nu e de neglijat.
dankutza- cultura de secretia de col se face deobicei in sapt 35-37 pt depistarea streptococ b. papa nicolau nu e indicat in sarcina deoarece in procesul recoltarii se lezeaza inutil colul iar rezultatul poate iesi modificat datorita sarcinii.
ELEnNa_12 spune:
ianfeb2013, eu am trimis mesaj cu datele de ieri. Inca nu s-au completat, dar nu e nicio graba. Important e sa fie primit! Ca nu am mai trimis alte mesaje si nu ma pricep, ca nu am primit niciun msj de confirmare.
Dankutza, DA!! Mergem la mare in august anul viitor! Nici nu discut sa nu-mi duc plodul la apa sarata. Al meu ar avea vreo 8 luni. Deci e deja flacau!! Dar si 3 luni daca ar fi avut as fi mers cu el. O sa-l tin si seara pe diguri pentru aerosoli... pff, e mana cereasca! Sa stiti ca de pe la 8 seara e perfect. imbracati pe bebe bine de tot si il tineti pe malul marii si briza il ajuta enorm peste iarna sa nu raceasca, creste imunitatea. Dar nu sunt de acord cu bebe tinut in soare, asta e clar. Doar sub umbrelutze si baldachine cu el. Si cate 10 min in apa (cu SPF 50+) dar la ore suportabile.E bine pt incarcare cu vitamina D, e singura sursa - SOARELE!! :) Abia asteeeept!!
Mys, grele cu greturile, dar nu te descuraja. Si eu credeam ca nu mai trec odata... eram terminata fizic si psihic. Dar ce sa vezi, s-au dus si ele. Au venit alte simptome, n-am scapat de greu, insa, e mai ok fara alea. (insa acum incepem sa... ... am pus cred ca 5 kg intr-o luna jumate, shame on me, bad bad girl!!) sa treaca.
Kasha, retinut, bagat la cap, executat!
Cineva zicea ca se cunoaste ca ne-am mutat pe FB... NUUU!! Si acolo e activitatea f f slaba. :( Cred ca de vina a fost weeekndul. A lenevit lumea. Eu am dormit pana in seara asta la 11. Ce m-oi face la noapte??? pff...
Va pupic, somn usor!
Edit: Azi trebuie sa schimb saptamana!! Deci 22!! iupppyyy!!
cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012
ralu_15 spune:
dragelor, am o intrebare. stiti cumva unde pot sa-mi gasesc in bucuresti ceva mai special de imbracat? peste trei saptamani o sa avem cununia civila si mi-ar fi placut sa imi iau o roghie dragutza, ceva. nu elegant, doar mai deosebit. pe aici am cautat, dar in afara de H&M si Prenatal nu am gasit mai nimic; probabil mai sunt, dar nu am dat eu de magazinele specializate.. o sa venim in tara peste doua saptamani, deci as mai avea cateva zile de umblat pe la cumparaturi.
merci frumos!
Ralu 19+ cu