banc:)
Un barbat intra in magazinul de pantofi. Se uita ce se uita, si
cere
> > > > vanzatoarei sa ii arate o pereche de pantofi. Ii si inceaca.
> > > > Vanzatoarea il intreaba:
> > > > - Cum sunt?
> > > > - Ma strang putin. - raspunde acesta.
> > > > - Incercati sa scoateti limba. - spune vanzatoarea.
> > > > - Thoth ma strangh phusin.``
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
Raspunsuri
mamica dulce spune:
Un reporter se hotaraste sa faca un reportaj despre o fabrica de
> > > > prezervative. Asa ca il roaga pe director sa il conduca prin
fabrica.
> > > > in prima camera se confectionau prezervativele, in a doua se
> impachetau,
> > > > iar in a treia reporterul gaseste numai copii mici.
> > > > -Bine, domnule director, am inteles in celelalte camere ce se face
dar
> > > > aici ce este?
> > > > -Aici sunt reclamatiile.``
Incredibil... dar functioneaza.
> >
> >
> >
> > "Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce
> > ornie
> > se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si
> > utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si
tot
> > o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae
lteira,
> > ci cvanutul ca un irtneg."
"Doua prietene povesteau despre barbati, si, ca de obicei, discutia aluneca spre vechea problema, si anume, cat de dotati sunt unii barbati, in comparatie cu altii. Dilema uneia dintre ele, era daca ar fi o metoda sa recunoasca barbatii mai dotati, pentru a se putea bucura cu adevarat de viata sexuala. Cealalta tipa ii spuse ca marimea pantofilor este corelata cu marimea penisului. Cu alte cuvinte, cu cat e mai mare numarul de la pantof, sansele ca sa se bucure cu adevarat de posesorul pantofilor este la randul ei mai mare. Tipa, incantata, ii multumi calduros prietenei pentru idee.
A doua zi veni postasul, iar tipei, instinctiv, ii alunecara ochii spre pantofii acestuia. Cum vazu ca tipul avea un picior destul de mare, ii spuse:
- Uite, sunt tanara, frumoasa, imi placi, si daca vrei sa faci sex cu mine, o sa te recompensez cu 200.000 lei. Postasul se uita la ea, o aprecie admirativ din cap pana in picioare, si fara sa mai stea pe ganduri, aproba propunerea tipei. Dupa o jumatate de ora de sex fierbinte, tipul incepu sa se imbrace. In timp ce isi lua haina, tipa ii intinse 2 milioane de lei.
Tipul stupefiat spuse:
- Stii, m-am simtit foarte bine cu tine, esti super, dar nu inteleg de ce imi dai asa de multi bani... parca ai spus 200 de mii.
Tipa spuse:
- Da, asa este, 200 de mii pentru ce am promis, iar restul, sa iti cumperi o pereche noua de pantofi, ca astia te cam strang."
Trei peisani la oras se intilnesc dupa o perioada de timp pentru a-si impartasi experientele.
M1: Ce bine era la tara, ma!Pe jos scandurile erau drepte si puteam linistit sa merg dintr-un cap' in altul al camerei. Aici la oras ametesc sa tot urmaresc sipcilel alea mici de pe jos.
M2: In fiecare seara cand vin acasa trebuie sa scol din somn trei vecini pentru ca pe lift scrie "Numai pentru patru persoane!"
M3: Eu sunt cel mai napastuit. De fiecare data cand mi se facea sete acasa ma duceam la cismea si beam dupa pofta. Acum ma duc, trag de funie si pana sa pun gura la apa se si termina si trebuie sa astept iar sa se umple galeata, iar trag de funie, dar tot asa patesc!
Trei moldoveni la oras se intilnesc dupa o perioada de timp pentru a-si impartasi experientele.
M1: Ce bine era la tara, ma!Pe jos scandurile erau drepte si puteam linistit sa merg dintr-un cap' in altul al camerei. Aici la oras ametesc sa tot urmaresc sipcilel alea mici de pe jos.
M2: In fiecare seara cand vin acasa trebuie sa scol din somn trei vecini pentru ca pe lift scrie "Numai pentru patru persoane!"
M3: Eu sunt cel mai napastuit. De fiecare data cand mi se facea sete acasa ma duceam la cismea si beam dupa pofta. Acum ma duc, trag de funie si pana sa pun gura la apa se si termina si trebuie sa astept iar sa se umple galeata, iar trag de funie, dar tot asa patesc!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
mamica dulce spune:
"Doua tipe joaca golf si se distreaza de minune pina cind una dintre ele trimite mingea exact in mijlocul unui grup de barbati. Din nefericire, unul dintre ei cade secerat la pamint, zvircolindu- se de durere cu ambele miini intre picioare. Tipa fuge la el, isi cere mii de scuze si il roaga sa- i permita sa- l ajute pentru ca, intimplator, este asistenta medicala.
- Nu, multumesc, in citeva minute am sa- mi revin, sopteste barbatul, cu miinile tot intre picioare.
Simtindu- se teribil de vinovata, gagica ii da miinile usor la o parte, ii desface cu mare grija fermoarul pantalonilor si incepe sa- l maseze in zona genitala.
- Va simtiti mai bine?, il intreaba la un moment dat.
- Da, mult mai bine, geme tipul. Dar degetele de la mina tot ma dor ca dracu'!"
sper ca v.au placut ca azi am fost pusa pe glume tare: