Fiv la Sibiu (39)
Raspunsuri - Pagina 9
marie_83 spune:
Crismoni ti-am spus ca o sa creasca si o sa fie bine
Carla ma bucur ca a venit in sfarsit si acum astept sa ne spui ce stimulare faci
cata25radu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_cluj Cata, eu iti doresc din suflet sa reusesti! Dar in mod normal nu asa se procedeaza cand raspunzi slabut la stimulare. Eu sustin recomandarea medicului care a spus ca oprim in caz ca nu avem cel putin 6 foliculi. PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu |
Am revenit fetelor. La eco se vedeau 4 foliculi care au crescutr destul de bine. Surpriza mare la punctie 6 ovocite. Dr era bucuros si multumit. Au rezultat 5 embrioni in prima faza si acum avem 4 f buni si face ET sambata. Va urez multa multa bafta si voua fetelor. Sa reusim toate.
cata25radu spune:
citat din mesajul lui gabriela_tutuianu cata si eu iti tin pumnii sa fie cu super-glue . "niciodata nu e prea tarziu" |
Va multumesc mult tuturor pt gandurile pozitive. Si eu sunt alaturi de voi tot cu ganduri pozitive. O sa reusim!!!
gabriela_tutuianu spune:
cata25radu am spus eu ca o sa fie cu super - glue .
te asteptam cu vestea . cand ne dai vestea ? pe 15 ?
carla_cluj spune:
Cata, felicitari!!! Transferati blastocisti, foarte bine! iti tin pumnii sa decurga usor transferul si sa fie lipiciosi
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
carla_cluj spune:
Cata si Crismoni, ce AMH aveti? Mi se pare tare slabut raspunsul la stimulare. Ma asteptam de la 10 foliculi in sus. Eu pt IA am avut 3 foliculi, si acum incep sa am emotii pentru rezultatul stimularii la mine.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
cata25radu spune:
citat din mesajul lui carla_cluj Cata si Crismoni, ce AMH aveti? Mi se pare tare slabut raspunsul la stimulare. Ma asteptam de la 10 foliculi in sus. Eu pt IA am avut 3 foliculi, si acum incep sa am emotii pentru rezultatul stimularii la mine. PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu |
amh am avut 1.13.
crismoni spune:
carla eu am AMH de 1,4 si FSH peste limita maxima/la limita maxima
la IUI aveam totdeauna cel putin 3 sau 4 foliculi mari si foarte mari (18-24mm)
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
carla_cluj spune:
Nu aveti AMH foarte mare, dar e bunicel.
Crismoni, mi-e frica sa nu patesc si eu a fel. Daca nu am cel putin 8 foliculi, eu o sa propun schimbarea tratamentului (si eu am FSH destul de mare). Tu cu ce faci stimulare? Si la IA cu ce ai facut?