Fiv la Sibiu (39)
Raspunsuri - Pagina 10
crismoni spune:
menopur 300ui primele 5 zile, apoi 375 ui 4 zile, maine merg iar la eco; de miercuri am si orgalutran 0,25
la IUI luam clostilbegyt 1cp/zi zilele 3-7 CM
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
carla_cluj spune:
Eu la IA am facut cu closty + 3 zile de menopur. Acum o sa am Puregon, total diferit.
Oricum, important e ca au inceput sa creasca foliculii la tine, o sa fie bine!!!!!
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
crismoni spune:
fetelor, ma cam "dor" ovarele, e ca o jena, nu stiu cum sa descriu
e normal?
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
carla_cluj spune:
Pe mine ma doare in fiecare luna ovarul pe care ovulez. Cateodata ma doare toata partea, super ciudat.
Deci cu atatia foliculi, da, e normal, nu-ti face probleme.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
marie_83 spune:
Eu la stimulare pt IA am raspuns greu,am luat closty si apoi gonal f si am avut un singur foli....
Sper sa raspundem ok la stimulare.Carla tu cand incepi?
carla_cluj spune:
Marie, luni merg la eco la Sibiu. O sa fiu in Z6. O sa-mi zica atunci cand incep, oricum sigur saptamana viitoare. Tu?
marie_83 spune:
Mai ai putin Carla.
Eu pe 11 fac diphereline si apoi astept sa vina cm....stii povestea
Sunt curioasa ce plan de actiune o sa ai,oare vom avea la fel?
carla_cluj spune:
La prima intalnire medicul a mentionat o doza de 225 de Puregon. O sa vad luni daca s-a razgandit
Marie, banuiesc ca stii ca se face intramuscular Diphereline (daca e doza unica)
gabriela_tutuianu spune:
carla mai ai nitelus . de ce nu s-a prins nimic in stimularile pe care le-ai facut ? ce a spus medicul , de curiozitate
te asteptam sa mergi la medic luni sa vedem ce spune . schema