Fiv la Sibiu (39)
Raspunsuri - Pagina 3
carla_cluj spune:
Gabriela, s-ar putea sa nu mai fie fonduri pentru clinicile private. Din cate stiu eu se mai aloca niste fonduri numai la Bucuresti si Cluj, la clinicile de stat.
La Sibiu se face la toata lumea si ICSI, nu risca sa nu se fecundeze ovocitele. Dar coplata, in cazul in care ai dosar aprobat la ei, este tot de 3.000 lei.
Am facut ieri injectia cu Diphereline, sper sa fie cu noroc!
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
crismoni spune:
la un CM de 28 de zile, punctia are loc in ziua 14 sau in functie de cum cresc foliculii, ca sa stiu cand sa-mi cer concediul?
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu #351;i PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
lorelei78 spune:
Crismoni,punctia are loc in functie de cum cresc foliculii.Nu trebuie sa stai la pat dupa ET,mai bine iti reiei activitatea,insa fara sa faci efort fizic.Succes!
23+
crismoni spune:
lorelei multumesc
nu ma gandeam sa stau la pat dupa ET, ci sa pot pleca de la lucru in ziua punctiei, pt ziua asta imi trebuie concediu si eram curioasa cand o sa fie; in principiu nu este o problema sa-mi iau concediu, cu excep#355;ia unei anumite zile din saptamana-vinerea, cand e mai dificil sa plec
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu #351;i PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
irmaria spune:
Buna,
Imi cer scuze ca intervin in subiect desi nu are nici o legatura cu FIV-ul dar va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoara la Polisano SIBIU.
Am sunat vineri pt o programare la operatie laparoscopica si mi-au spus ca ma suna ei inapoi, si nu au sunat pana acum.
Aveti idee cum se procedeaza acolo? E ok sa astept sau sa ii sun eu din nou? Sunt deja in a 4-a zi de CM si as fi vrut sa stiu daca ma operez sau nu luna asta.
Multumesc pentru intelegere!
carla_cluj spune:
crismoni, nu te mai stresa si din cauza concediului. In ce mai rau caz suni si zici ca te simti rau si ca ai inceput s aversi si sa faci febra. Si gata balciul, doar nu te omoara nimeni daca ti-e rau ;)
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
gabriela_tutuianu spune:
irmaria eu spun ca sigur au uitat . mai da un telefon si veti de interesul tau . sa fie cu succes. puppp
carla_cluj spune:
Suna-i, Irmaria, sau daca stii cu ce medic faci trimite un email la clinica in atentia dr...
Mie la mail mi-au raspuns in cateva ore. Dar cel mai sigur la tel.
lelu spune:
irmaria si eu mai pateam ca nu ma sunau imediat inapoi, dar insistam, ca aveam nevoie de raspunsuri, a fost un caz ca nu le-a mers servarul toata ziua, alta data sunt f ocupati...
Vroiam sa-ti spun ca si eu am facut laparo la ei si a fost ok totul, mi-ar placea sa avem si in TM asa o clinica!
Eu zic sa suni, o sa-ti raspunda asistenta.
marie_83 spune:
irmaria,eu le-am trimis mail ieri si azi de dimineata m-au sunat.
Incearca si asa.
Fetelor ce ati inceput trat. ce mai faceti,cum va simtiti?
pt fiecare