Fiv la Sibiu (39)
Raspunsuri - Pagina 13
carla_cluj spune:
Marie, sa fie intr-un ceas bun!
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
crismoni spune:
marie83 sa auzim numai de bine de acum incolo
eu azi am avut ET, am transferat 2 emb f frumosi de 8 celule
al3-lea este mai lenes si l-am lasat sa mai creasca, daca rezista pana vineri il congelam
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
cata25radu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crismoni marie83 sa auzim numai de bine de acum incolo eu azi am avut ET, am transferat 2 emb f frumosi de 8 celule al3-lea este mai lenes si l-am lasat sa mai creasca, daca rezista pana vineri il congelam Mutatii: - factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot - MTHFR C677T - homozigot * 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012 * o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010 * dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu sa fie lipiciosi sa ramana acolo 9 luni, multa multa bafta |
carla_cluj spune:
Crismoni, multa bafta!!!!! Sa te odihnesti, dar sa nu stai numai in pat, trebuie si plimbari pentru vascularizarea uterului. Sa nu ridici si sa fii foarte optimista!
Stiu ca stii si tu lucrurile astea, dar tot ma simt bine sa le scriu
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
carla_cluj spune:
In sfarsit am si eu unda verde: de maine incep injectarea cu 250 Puregon. Miercuri eco la Sibiu.
crismoni spune:
carla ma bucur sa aud ca incepi si tu
sa fie intr-un ceas bun
pt toate fetele care mergeti la sibiu, desi pare o prostie, daca puteti, luati cu voi si o paturica (pana o sa dea drumul la caldura)
la ET mi-a fost asa de frig ca am un inceput de raceala si nu stiu exact ce sa iau
am o transpiratie rece care nu cedeaza, iau max un paracetamol pe zi, febra nu am
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
carla_cluj spune:
Crismoni, pe mine dupa inseminari la Cluj tot timpul ma acopereau cu o patura sau cearsaf impaturit. Trebuia sa spui ceva ca sigur te acopereau. Imi pare rau ca ai inceput sa racesti, eventual cauta pe topicurile de gravidute ce poti sa iei pentru raceala in sarcina. Multa sanatate
marie_83 spune:
Carla in sfarsit incepi
Sa fie cu noroc!
In ce zi cm esti?
Crismoni cred ca poti lua paracetamol,dar simplu nu sinus.Mai bine suni dr sa-i spui ce sa iei,sau iei ceva ceaiuri cu lamaie si miereTrebuia sa ceri ceva daca simteai frig...offf