Fiv la Sibiu (39)
Raspunsuri - Pagina 12
marie_83 spune:
Carla,nasol cu chistul...dar nu stiai de el?
Mai poti incepe luna asta stimularea sau trebuie sa mai astepti o menstruatie?
crismoni spune:
carla, joi ce vrea sa vada la eco?
ca doar nu dispare pana atunci, sau ti-a dat ceva medicamente?
si sa stii ca nu m-am suparat, trebuie sa fii putin cu capu sa-ti doresti sarcina cu 3, dar sanatosi sa fim, ca restul ....
sper sa primesti joi vestea pe care o doresti, iar daca nu, gandeste-te ca sunt mai mari sansele fara niciun "locatar" permanent pe ovar
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
carla_cluj spune:
Eu zic ca tot acolo a fost chistul, dar ecografia asta de dupa Diphereline a fost cea relevanta. Si eu zic ca nu o sa dispara chistul, dar probabil medicul vrea sa se asigure ca stagneaza si hormonalele sunt bune. Daca totul e ok incepem pe ciclul asta.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
cata25radu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marie_83 Cata mai ai un picutz si iti iei bebelinii acasa,cred ca ai mari emotii Daca transferi blasto inseamna ca sunt de foarte buna calitate embrionii Mult succes si te asteptam cu vestea buna! |
Da Marie, am transferat 2 blasto de calitate buna si am si congelat 2. NU ne asteptam. Acum suntem acasa si asteptam pana pe 18 sa vedem beta.
cata25radu spune:
citat din mesajul lui crismoni pe toti 3 sa nu zici ca-s dusa cu capu', dar nu m-as supara daca s-ar prinde toti nu stiu cum m-as descurca, dar este un vis de-al meu Mutatii: - factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot - MTHFR C677T - homozigot * 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012 * o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010 * dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu |
Ma bucur pentru tine, sa fie lipiciosi. Multa bafta!
cata25radu spune:
citat din mesajul lui carla_cluj Cata, eu iti doresc din suflet sa reusesti! Dar in mod normal nu asa se procedeaza cand raspunzi slabut la stimulare. Eu sustin recomandarea medicului care a spus ca oprim in caz ca nu avem cel putin 6 foliculi. PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu |
Recomandarea dr a fost ca daca renuntam nu se stie daca data viitoare o sa raspund mai bine avand in vedere ca am avut cam cel mai puternic tratament. Si la primul FIV a fost la fel, atunci chiar mai slabut. Acum au stiut ca rezerva ovariana este slaba. Si pareare dr a fost sa mergem mai departe, deci am tinut cont de parerea lui.
carla_cluj spune:
Inteleg Cata. Nu stiam de respunsul ovarelor la tratamentul anterior. Oricum cu embrionii ai stat foarte bine la final, se pare ca desi putine, ovocitele au fost de calitate buna.
Iti tin pumnii sa fie bine, sa vii cu vesti bune in 18
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
cata25radu spune:
citat din mesajul lui carla_cluj Inteleg Cata. Nu stiam de respunsul ovarelor la tratamentul anterior. Oricum cu embrionii ai stat foarte bine la final, se pare ca desi putine, ovocitele au fost de calitate buna. Iti tin pumnii sa fie bine, sa vii cu vesti bune in 18 PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu |
Au fost fete carora le-a facut punctie in aceeasi zi cu mine si au avut 17 ovocite si au rezultat 7 embrioni. Depinde de calitatea lor. BAFTA MULTA SI TIE IN CONTINUARE!