Strugurasi de Sept-Oct 2011 *66* LMA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Raluca mersi pentru raspuns ,tocmai citisem si eu pe internet ca li se trage de la fecale , de fapt e o ciuperca in stomac si se elimina prin fecale
Am sunat la pediatru ,ne asteapta maine dimineata la 8

Jade Tudor a fost super la petrecere,elegant si zambaret ca intotdeauna .Mi se pare ca e atat de lungan , cati cm are ?

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Salutare!

La multi anistrugurasilor! Sunt convinsa ca au fost totiniste frumosi!

Jade - multumesc de info cu tortul, ma gandesc sa ii dam si noi comanda de unul haios, chiar daca cei de la restaurant dau tortul.

Cine pune obiectele pe tava? Nasii sau parintii?

Noi am fost ieri la dr pt evaluarea de 1 an. Inez este bine, putin subgreutate, dar nu imi fac griji. Are 8.800 si a zis dr ca ar trebui sa aiba cam 9.500. Am intrebat sidaca sa o trec pe lapte de vaca si a zis sa continui cu lp junior ca este imbogatit cu tot felul, deci nu fac economie :-(
Indra are si ea cam 2 kg sub greutate, iar intaltimea fix cat e in grafic. Deci o fac fotomodel.
Mi.a dat sa le fac si analizele de sange, control oftalmo, ortopedic si orl.

Cu incaltarile am rezolvat, a venitin vizita o prietena care sta inAnglia si i.a adus. 2 perechi de pantofiori de la Clarks.

Acum trebuie sa o rezolv si pe Indra cu ceea ce are nevoie pt la scoala...

Ieri amdepus si dosarul pt stimulent, tanti de acolozicea ca se depune pana la revenirea la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna

Jade, T a fost superb ca de obicei.Si voi sunteti niste frumosi

May, suberba poza Vrem mai multe nu doar una

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

alayna , multumim muult pt complimentele frumoase
sapt trecuta cand am fost la dr si l a masurat a zis ca are 78 cm dar eu nu cred ca l a masurat bine , cred ca are cam 80

nanna , daca vreti un tort de 'poza' , poti face unul micut si nu te costa f mult
de ex , l am vazut pe acesta care era suuper dragut si micut , avea cam 1kg si ceva http://www.piticot.ro/produse.php?pag=9&prod=147
obiectele pe tava le am pus impreuna de comun acord
banii i a pus nasha , T imediat a pus mana pe ei asa ca i au ramas lui

rach , multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174228&nm=Strugurasi-de-SeptOct-2011-67-LMA

Mergi la inceput