** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

paula, mie mi-a incarcat sotul contactele pe google, nu stiu exact cum, dar e cert ca, daca pierd telefonul nu pierd nimic.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

paula, mie mi-a incarcat sotul contactele pe google, nu stiu exact cum, dar e cert ca, daca pierd telefonul nu pierd nimic.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Cred ca e cam tardiv, dar sa stii ca e o idee buna...dupa ce imi refac lista din telefon, o sa ma interesez cum se face ...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

paula, eu nu cred ca e de tot pierdut telefonul. adica sa-l cauti mai bine in masina, pe sub scaune, prin orice spatiu incape un telefon. suna-te in masina, poate inca mai are baterie si-l auzi. sau poate prin geanta, sau in buzunar la vreo haina. eu cred ca daca l-a gasit cineva, ar fi schimbat cartela din el si gata, nu mai suna. nu ai posibilitatea sa verifici daca s-au facut convorbiri de la ora de la care presupui ca l-ai pierdut? asa poti fi sigura daca l-a gasit cineva si l-a folosit... cand si-a pierdut Maria telefonul (de fapt in lasase pe o margine a portii, ca sa poate descuia...) am luat lista convorbirilor si am trimis mesaje la aia sa-mi inapoieze telefonul cel care l-a gasit/furat, a doua zi l-a pus in fereastra Mariei, intr-un ghiveci cu flori . apoi am aflat si cine-l gasise, un copilandru vecin (am vazut ca schimbase numele la bluetooth) si, desi nu i-am spus niciodata, imi venea sa-l strang de gat, ca-mi raspundea la telefon cu chestii de genul: iubito, frumoaso...

cat despre ghinioane, cand esti intr-o pasa proasta toate vin peste tine . energiile negative atrag evenimente negative, asa ca, inainte cu optimism!!

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

L-am vazut si pe bebe acu 2 zle,are aproape 1kg, s-a ntors cu capu in jos si plkacenta s-a rdicat si nu mai am dureri.

e bine fara dureri, nu?

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

eheee, alta viata.de fapt banuiam eu ceva fiindca ma simteamceva maibine de cateva zile

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Paula, ce de ghinioane pe capul tau! De menstruatie nu stiu ce sa zic, poate ar fi buna si o ecografie, dar dupa ce se termina, evident. Si e bun si Papanicolau. Fa-le pe amandoua.

Si eu trebuie sa merg la control. Am luat 3 luni anticonceptionale pentru ca aveam endometrul ingrosat (hiperplazic) si dureri mari la fiecare menstra si chiar si intre ele. Tu ai dureri?

Asta e prima luna fara anticonceptionale si iarasi ma doare mijlocul si burta. Si curge muuult.

Ma doare si gatul, inghit greu si nu stiu de ce, ca nu sunt racita. Ma doare si spre ureche, musai trebuie sa ajung si la ORL saptamana viitoare. Cam multe de rezolvat...nu mai zic de stomatolog

Asa ca ne luam de mana.

Vezi ce faci si cu degetul, sa nu fie totusi rupt. Ai pus comprese cu gheata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Iuliana, michelle, ramona, ce faceti voi? Si mandrele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

salutare!!

eu is cu emotiile in gat , am asistat azi la o nastere si ma simt de parca plutesc mi sa zis ca is buna de moasa
m-am indragostit de bebe abia astept sa mai fac si eu unu

Paula, sigur a cazut telefonul cand ai coborat din masina, in caz ca nu l-ai gasit nicaieri. e nasol ca ai pierdut toate contactele, macar aveai si tu pus un cod de siguranta ,ca cel ce il gaseste sa dea bani macar pt al folosi :D ?

Puiutz fugi mami l doctor, nu te lasa asa si nici nu amana mult ca nimic nu e mai important ca sanatatea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buna seara!
Alice, multumesc de intrebare! Noi suntem f bine. Riana papa titi si face nani, cam asta e programul ei. Lux cu asa copil.
Eu macar am trecut de la greu la usor ca de era invers....eram in depresie deja.
Duminica, pe 2 facem botezul si pe 11 plecam in Antalya. Raisa tot pomenea de mare cand inca eram gravida si i-am promis ca daca Riana va fi cuminte, mai mergem anul asta la mare. Asa ca nu imi pot dezamagi copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Mycya, ce emotie cu nasterea! Nu cred ca exista ceva mai frumos decat venirea pe lume a unui copilas! Sa ti se implineasca dorinta! Saru'mana pentru gandurile bune!

Ramona, chiar ca ai o bebita super! Papica+nanita! Bravo ei! Inseamna ca nu va avea colici, daca nu au aparut pana acum. Ma bucur mult pentru voi! Vacanta frumoasa in Antalya!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, Catarina!

Ciao, gagici!
Eu va urmaresc dar ma simt ca o ceapa degerata. Am mers azi la budex fara numar, fara numar! Am avut febra toata ziua, greata cat cuprinde si acum, mai pe seara, am inceput sa mananc. Nu stiu cum o sa ma prezint maine la serviciu..
M-au durut oasele si ma dor de-mi vine sa ma tot duc (de fapt nu prea m-as putea duce, ca abia ma tin pe picioare..
Sper din tot sfletul ca daca e ceva viral, sa nu-l ia si pe V.

Paula, eu prin aprilie am dat un picior in patul lui V de un deget s-a umflat si a stat asa umflat si vanat muult timp. Mai bine de o saptamana am schipatat.. Sper ca la tine nu s-a rupt nimic. Pupam buba sa treaca!

Mesajul asta e scris de aseara

Mergi la inceput