** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Heloo!!!!! Ce dor imi este de voi dar simt cum timpul imi fuge printre degete.....Pitica e foarte cuminte si nici nu o simt.....
Din pacate am venit cu un icter fiziologic si trebuie sa o trezesc noaptea la 3 ore sa ii dau sa manance....xEa nu vrea sa se trezeasca asa ca am ales sa folosesc pompa si sa ii dau masa de noapte...
Pe mine ma cam dare operatia, am avut niste migrene groaznice cateva zile dupa operatie dar acum e bine....
Tudor e foarte afectuos cu bebe si daca nu o vede o cauta in toata casa....o iubeste......dar...are momente de tavaleli si urlete cum nu avea inainte.....Aseara am iesit la plimbare in 4 dar e tare greu .....

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
39+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani, mami scumpa, Ochidut!

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
39+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Baby - e normala reactia lui Tudor. Noi abia acum de 2-3 zile am scapat de crizele astea..
Rabdare si multa dragoste pt pui

La multi ani scumpa Catarina!

La multi ani Oana, mamica draga!

Noi ne descurcam bine, cat doarme Clara ma joc cu Bianca, ziua oricum Bianca e la gradi, iar seara iesim toti 4 afara, sau in oras, la joaca, eu cu bebe mufat la san daca e cazul, in wrap sau cu o pelinca acoperita.
Seara intai ii fac baie Clarei, in chiuveta, si ma descurc singura asa (uneori Bianca mai sta afara intre timp, sau e plecata cu tati la cumparaturi sau mai stiu eu pe unde), ii dau san, apoi ma ocup de Bianca si de cele mai multe ori adorm si eu odata cu ea.
Clara mananca si doarme toata ziua, mai chitaie ea din cand in cand, nesemnificativ, cand vrea suzeta sau ii e somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

La multi ani Oana, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ce e in aer? si eu am venit ieri de la mare si era sa lesin in fata liftului azi am fost la urgente, mi-au tinut perfuzii 2 ore, cu minerale...plec acum acasa, nu stiu ce caut la serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Oana, multa sanatate si multe realizari!
Catarina! Sper ca a fost faina petrecerea si a primit multe cadouri frumoase.

Paula, sa se sparga ghinioanele la tine.
Anca, fusta neagra si o camasa bleo, o culoare pastelata, nu ar merge? Sandalele stiu ca la unele banci nu-s pe lista lor de acceptate. Bafta la interviu!
Mycya, ce experienta faina. Eu cand m-am internat sa o nasc pe caprita cea mare am auzit o nastere in direct, primul planset al acelei fetite. E ceva de neuitat!

Adriana, tu cum mai esti? sper ca mai odihnita caci din mesaje pari voioasa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Alina poate de la caldura. Ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu am facut o conjunctivita urata..asa ca a doua zi am trecut direct la picaturi. vreu sa zic ca dupa 3-4 zile de administrarea simteam ca innebunesc, mi se uscau ochii ingrozitor, o senzatie de disconfort f mare. desi pe prospect scrie ca se face tratament intre 7-10 zile, eu nu am mai putut. am facut 6 zile si gata. sper sa nu revina.
culmea ca a avut si S, dar lui i-a trecut de la sine, doar l=am curata cu ser fiziologic.
dar la mine pe langa mizeria din ochi, mi se umflase asa, jumatate de obraz cumva, ociul se facuse mic mic..groaznic.
asta pe langa o amigdalita groaznica ce am facut la mare..tuse, nas infundat ca la nebuni..ca am apelat la vibrocilul copiilor..
brrr..

Doamne fetelor, sunt de 2 zile doar cu Mihai acasa..va rog eu frumos, cele care aveti doar un bb de 2 ani, va rog eu mult, sa nu va mai plangeti veci..sa nu mai spuneti ca e greu, ca e raut, ca are crize sau mai stiu eu ce..
parca sunt pe alta lume si pe alta planeta..liniste..ne jucam frumos, mai tipa el de una de alta, dar se rezolva f repede..( de genul vrea sa se spele singur, vrea cu sapun, vrea sa arunce din olita la wc..vrea ceva jucarii in patut)..mananca singur, frumos.( mai rastorna ciorba, dar din nestiinta, nu intentionat).

asa dragut mai intreaba, din cand in cand..unde e frate-su..

Of, Doamne, da-mi minte mai multa sa ma pot descurca cu ei amandoi, ca amandoi sunt sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

hello!!

la mine nu a fost prima nastere la care am asistat , deci deja stiam ce va urma numai ca la cea de ieri a durat travaliu numai 2 ore jumate.
prima nastere asistata a fost a cumnatei mele, acum 2 ani, am stat c ea tot timpul, si in camera de nasteri, o tineam si de picioare si de maini de tot ce era nevoie ca sa ii dam putere sa impinga aici ti se permite asistarea, poti veni cu toata familia daca nu incurca cadrele medicale. la cumnata mea a stat si sotul meu si Andruca (pe atunci avea doar 3 luni), sotul ei si inca o prietena ce stia f bine germana ( traducatoarea )

acum sa povestesc de ieri ( pt Alice )

fusese chemata la spital la ora 10 pt control si cum ea nu stie nici engleza nici nemteste ma rugat pe mine ca merg cu ea. a durat putintel monitorizarea timp in care fiimea mi sa urcat , la propiu, in cap asa ca am fugit acasa pe la 12 sa o culc. am revenit la 4 cand incepusera si durerile si numai bine ca atunci trebuia sa coboare din nou la monitorizare. a trebuit sa stau cu ea, ma vroia langa ea si cum eu sunt tare din fire nici nu am evitat sa fac asta, a trebuit sa respir cot la cot cu ea ca na...de durere uita ca tre sa mai faca si asta , era prea fixata cu privirea pe barbatsu vroia sa il ia la bataie ( sa nu uit sa ii reamintesc ca mii dator vandut ) , i-am masat spatele 2 ore continuu , vb cu ea intr-una ca sa o fac sa uite de durere si am tinut-o asa pana la ora 6 si jumate cand ne-a spus dotorita ca e ora sa iasa si bebe nu va zic ca miau dat lacrimile, ma cuprinsera niste emotii de nu stiam ce e cu mine , sunt niste emotii de nedescris mi-am revenit repede ca nah trebuia sa imping si eu cu ea odata.
din fericire dupa 2 incercari a iesit un bebe sanatos de 3.700 si 53 de cm , un barbatel ce iti fura inimioara si care a plans cat l-au tinut plamanii l-am privit 20 de minute continuu amandoua pana cand ne-a fugarit asistentele afara pentru a incepe repararea obiectului muncii stiti l ce ma refer .

Otilia sa stii ca atunci cand vezi o asemenea minune uiti de tot ce te inconjoara, vezi cu adevarat ce e mai important in viata asta.
sa vezi cum o fiinta umana prinde viata e printre cele mai frumoase experinte pe care le poti trai

Paula nu stiu daca as fi avut curaj sa asistat la o nastere acasa

astazi am fost in vizita l ei, la care prietena asta imi zice....sper ca te duci si la cumnata-ta cand naste ca te pricepi prea tare ca sa nu o ajuti si pe ea
poate oi fi fost moasa intr-o alta viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

La Multi Ani Ochidut!
Mycya ce frumos ai povestit!

Mergi la inceput