Clubul "babelor" FIV-oase 56

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Alex si mie imi apar tot la incheieturi , partea opusa a cotului
Chiar acum am la mana dreapta .. nu stiu sincer de la ce sunt , ma gandeam ca sunt oare de la lactate ...
Caci eu consum ff multe fructe ... sau poate de la puful de piersici ... nu mi dau seama ...

Si ma mai apuca cateodata (noaptea) mancarimile pe maini - nici somnul nu ma mai apuca de la mancarimi ...

Inainte aveam mancarimi - doar la nas - si doar cand era nervoasa ... asa mi-au spus colegii ca daca ma enervez incep sa ma scarpin la nas ... asa au observat ei ...
si atunci nu-mi iese nimeni in cale .... toata lumea este zambitoare, nimeni nu ma intreaba nk
In ultimul timp m-am mai inmuiat .. nu ma mai enervez asa de rpd .. probabil batranetea.. sau m-am mai maturizat , gandesc mai mult si nu ma mai implic ff mult .. nu mai pun la suflet ..,

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Smaick - eu cred ca stii ce ai , ti-a spus Ari ... si poate are dreptate caci a analizat si este buna teoria ..
Oricum nu stiu ce-ti doresti .. sau poate nu conteaza .. sa fie un bb sanatos si sa va aduc numai bucurii.

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

MeAlex la cum descrii tu aceste mici probleme, pot fi si de natura imunologica ( familia NK); la fel si alergiile care uneori se trateaza chiar cu imunosupresoare. Eu am luat atita vreme si nu am avut nimic
Smaick nu vii la intilnire si tu? Cite sapt ai acum?
Elly am facut clexane din z1 de stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

ba vin dar nu stiu cum am scapat partea aia; ma duc sa citesc din urma
merg pe 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

MeAlex intradevar si eu cred ca reactia fiecarui organism este diferita; eu am luat prednison incepand cu doza de soc 20 mg, apoi descrescator, iar la fiv 2 luni cate 5mg/zi si nu am avut nici o reactie neplacuta; in plus eu nu pot sa mananc fara sare....si nu am patit nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ady, si eu ma gandeam ca sa leaga lucrurile, de asta am si vroiam sa fac analiza asta bucuclasa.
LE: Smaick, si mie mi-e foarte greu sa nu mananc sare, dar incerc, ca mi-e sa nu ma umflu.
Va multumesc mult pentru informatii si pareri, e foarte important pentru mine, si pe partea asta, nu aveam informatii mai deloc.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mi-am faut abonament la zumba si pilates.
de Luni incep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna seara gagici.
Va inoportunez si eu cu o intrebare....eu implinesc 6 saptamani de la nastere si nu stiu daca clexanele trebuie intrerupt brusc sau nu. Ma puteti ajuta cu un sfat?
Merci anticipat.
Va pup tare!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ioana, stiu ca Musette de la Gravidute cu trombo a intrerupt treptat. Poti da un telefon la Fundeni sa intrebi (iti dau datele daca nu le ai). As zice ca poti injumatati doza pentru cateva zile si apoi opresti de tot.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

eu habar n-am sa raspund la aceasta intrebare...ca n-am fost in aceasta postura ever.

va pup
noapte buna.

Mergi la inceput