Clubul "babelor" FIV-oase 56
Raspunsuri - Pagina 19
MeAlex spune:
Ai vazut, Velvet, de aia a durat atat!
Gataaaa, am luat prima pastilula de Prednison si am fugit sa cumpar alimente fara sare, legume, fructe, ca nu mai aveam mare lucru...acum, sa vedem cum merge treaba. Va multumesc mult de tot pentru sfaturi!
Voua vi s-a intamplat ca la doza de 5 mg sa fiti mai sensibile, v-ati imbolnavit?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
aadina spune:
Alex eu iau 10 mg Predninson, si nu am patit nimic, nu am simtit nimic deosebit de la el. Stai fara griji. Spor la treaba.
samira33 spune:
alex,eu am luat de 5 si m-am cam dat peste cap.
am racit groaznic dupa aia si m-am pricopsit si cu herpes pentru prima data in viata mea
cred ca difera de la persoana la persoana reactiile.
velvet spune:
alex eu am luat 15 zile prednison ,pt ca in urma HSG a vazut dr o anexita pe stanga.nu stiu daca si-a facut efectul sau nu.
MeAlex spune:
Sami, Aadina, cred ca depinde de ce virusi inactivi avem in corp. Vom vedea ce si cum.
Marti trebuie sa merg cu socrul meu la un tratament intr-o policlinica de stat...si tratamentul lui consta in instilatii cu bacili de tuberculoza in vezica urinara...noi eram speriati la inceput, sa nu facem noi sau motanii tuberculoza, dar dr. ne-a zis ca noi suntem vaccinati si ca nu e chiar asa...altfel dr. si asistenta s-ar fi imbolnavit si ei...pana acum nu s-a intamplat nimic nici macar motanilor care nu-s vaccinati contra tuberculozei.
Din pacate, acum nu poate merge altcineva, dar pe viitor, cand o sa am vechime in tratamnetul cu prednison si imunitatea down, nu voi mai merge eu.
elly_me spune:
Fetelor multumesc ....
alex ..eu nu am avut nimic in mod special ... insa daca stau sa ma gandesc mai bine ... da am devenit putin mai sensibila dupa fiv :
- am racit in mijlocul verii (si eu nu raceam ever... chiar ma laudam cu chestia asta ... nu intelegeam de ce tot neamul raceste),
- am inceput sa fac niste alergii si nu prea am descoperit de la ce: imi ies niste brobonite pe maini la incheieturi (si ieri mi-au iesit - de fel credeam ca e fitza sa spui ca sunt alergic , dar acum sunt si eu )
- am fost la mare in iunie (cred ca la tyrrheniana, in It.. si este ff sarata).. am intrat doar cu picioarele pana la genunchi si apoi am stat 3 ore la soare: mi s-au umflat picioarele ff rau, s-au inrosit si s-a facut o arsura urata cu puroi (coptura) si sub puroi se vedeau cheguletze de sange ... colegii se oripilau cand le aratam picioarele .. eram mutanta
.. atunci m-am hotarat sa-mi fac analizele de trombofilie .. cand am vazut cheguletele de sange ... si a iesit ca sunt muntanta la propriu ..
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
MeAlex spune:
Elly, eu de pe acum am mancarimi si mici alergii dar nu stiu la ce...ma apuca asa...din senin, ultima data mi-au aparut ori de la soare, ori de la alge...avem niste brobonele pe incheietura bratului, pe partea opusa cotului, ca sa zic asa, jos unde incepe palma, in spatele genunchiului si la glezna...devenisera tare pielea, parca avea solzisori...mutanta, mutanta, dar chiar sa imi apara solzisori?
Si in rest, imi apar tot felul de bubite pe fata si imi dispar a 2-a zi...tot felul de chestii.
smaick spune:
buna fetele
velvet bine ai venit!
qiao saptamana viitoare ma ecografiez, sper sa am si eu un indiciu cu privire la sex
sami parca pleci la munte, distractie maxima iti doresc
o seara buna sa aveti
elly_me spune:
Sami .. trece-ma si pe mine pe lista .. sunt in buc si am cerut voie la sot .. si ghici ? ma lasa
Glumesc ... vin si eu.. nu pot lipsi daca tot sunt acasa...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)