Clubul "babelor" FIV-oase 56

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Supozitoarele Uscosin sunt foarte eficiente, dar si Nospa e foarte bun. Mie mi s-a spus sa iau la orice durere de burta, cat de mica. Durerea ce seamana menstruala nu e buna, e vorba de contractii. Mi s-a confirmat asta la histeroscopie, cand am luat Artothrec si aveam dureri ceva mai mari decat cele de menstruatie, dar in acelasi stil. Mi-a zis Albu ca sunt contractii.
Anticoagulantul te ajuta acum. Eu as lua si Duphaston, 2 comprimate/zi.
Trebuie sa stai in pat, intinsa cu picioarele mai sus, astfel incat sa nu fie presiune pe uter. Si nu trebuie sa stai pe scaun, atunci presiunea este foarte mare.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady , si mie mi-e dor de tine. Inca mai dureaza pe aici cu toate, asa de incet se misca parca lucrurile... nah, asta este....

Aadina, iti tin pumnii sa fie totul bine. Asculta de Ady, nu sta cu dureri, ia no-spa, supozitor etc., orice ajuta la relaxarea uterina.

Qiao , ce chestie faina cu maturarea ovocitelor, sa nu te mai intepi, sa nu iti mai bati capul... ce fain....

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Adriana, felicitari ptr.coditzex2, insa important este sa se nasca la termen si bine

Adina si eu zic ca este mai mare de 5 sapt.si 3zile daca are activitate cardiaca, despre sangerari, iti zic ce mi-a spus mie dr.cu care am nascut, ca ar inlocui 200 mg de utro.cu o tb.de duphaston, Asa am facut si cu activitati canapeloase am trecut cu bine.

MeAlex un mare de la mine si un La multi ani, sa dea DD sa iasa planurile asa cum iti doresti.

La multi ani sarbatoritilor zilei

Si ca o barfa mica, o colega de birou care are 43 de ani este insarcinata, dupa zeci de ani. A mai avut o sarcina la 21 ani la care a renuntat si de atunci nimic, a trecut prin divort si alte relatii si acum este intr-o relatie, de 2-3 ani, nu stiu exact si a venit si minunea.

Ma retrag si eu, NB si multi

Mergi la inceput

Many_bani, multumesc! Doamne ajuta sa fie bine pentru toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

La Multi Ani,alex! multa sanatate si fericire!

va doresc o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

neatza fetele .... ce activitate ... super ...
S-au cam terminat concediile ...

Adriana burtica cu bobocei ... nu conteaza ce este bb timid .. daca este sanatos asta conteaza ..

Sami - ce reteta pt clexane ai luat?? Il iei compensat? Sau nu ti-l elibereaza farmacia fara reteta???

Adina - felicitari

Alex - de cand incepi sa iei prednison-ul & clexane-ul???

Qiao - parca tb sa te duci la eco .. cred ca nu am vazut dc ai fost
Ai fost? cum sezi cu productia?

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Eu anunt Z1 (dupa ce am asteptat 45 zile) .. natural, fara hormoni ... doar cu vinisor , metformin si extract mladite de zmeur ....

Azi ma duc sa vb cu dr D... dar sunt putin contrariata ...
Dr Avram si dr U mi-au spus sa nu iau AC... de la clinica mi se recomanda AC , desi nu se "pupa" cu mutatiile mele....

Ce parere aveti? Sa iau AC??
De fapt- eu as asculta dr.hemat. .. si nu iau AC...

Oricum voi vedea ce-mi spune dr azi ...

Si mai am o nelamurire : oare imi face eco in Z 1???

Alex unde ti-ai facut analizele pt NK??

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata

elly,am luat reteta pentru Clexane de 0,4 ca sa-l pot lua compesat 50%.
daca il luam la liber nu aveam nevoie de reteta.

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Neata tuturor!
Velvet, !
Elly, U mi-a zis luna trecuta ca voi incepe Clexane la test pozitiv si acum voi lua Aspenter 1 la 2 zile (ea crede ca de asta am facut hemoragie la sarcina trecuta)...Asistenta care mi-a recoltat mi-a zis sa ii mai spun inca o data povestea, ca s-ar putea sa imi scoata de tot Aspenterul si sa imi dea Clexane de la ovulatie. Prednisonul mi-l da de tot de la test pozitiv, 5 mg.
Din ce stiu de la voi si din ce am mai citit, cred ca sunt putine 5 mg Prednison si ca ar trebui sa iau mai devreme...Nu stiu ce sa fac...problema e diferita fata de fiv, acolo incerci in luna respectiva si apoi, continui sau nu prednisonul. Dar daca eu incerc mai multe luni pana raman, ce fac? Sa iau de la ovulatie si la test negativ sa il scad treptat si apoi opresc...sau sa iau de la inceputul ciclului 15 mg, la ovulatie sa scad la 8 mg, pana la test negativ? Am mari dileme si treaba e urgenta...adica am ovulat ieri, si am si "lucrat"...ma gandesc sa incep azi Prednisonul, dar mi-e frica. Ady zicea ca a luat de la punctie, pana la urma, nu cred ca e vreo diferenta daca eu sunt pe natural...
Analizele pentru NK le-am facut la Inst. V. Babes (de langa Facultatea de Biologie, Splaiul Independentei parca se numeste strada)...dar nu stiu daca are rost sa le faci pentru ca nu gasesti medic care sa iti recomande tratamentul care se da in strainatate...Doar daca iti asumi raspunderea si faci oricum tratamentul...si mai costa si 320 lei...

Mergi la inceput