Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *442*
Raspunsuri - Pagina 21
iuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Mami, ce e aia bogatie??? Am inghitit in sec, gustul amar al multor frustrari si nu am putut sa ii raspund pe moment. Apoi, m-am gandit ca suntem sanatosi si cat de cat putem pleca macar pana la Busteni. Atunci, mi-am zis in gand ca sunt BINE. |
Faptul ca suntem sanatosi cred ca e cea mai mare bogatie
iuca spune:
Trimiteti-mi si mie va rog poster-ul in format electronic, pot sa printez si eu la munca si sa il lipesc in cateva puncte.
Dodo-pui spune:
iuca ti-am trimis pm
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
gigelica20 spune:
Ilinca, mie imi e frica sa citesc informatiile despre vaccinuri, caci sigur o sa am o reactie similara cu a ta, dar si mai cert e ca la mine sugestia e prea puternica si mi-e ca o iau razna.
Si asa sunt bolnava cu capu' de teama ca puiului mei i s-ar putea intampla ceva. Sunt ca oaia aia de femeie din povestea cu drobu'de sare, dar pe bune ca ma tem rau de tot. Ma mai tem ca eu as putea muri inainte sa apuc sa il vad mare, stapan pe viata lui Stiu, si da, sunt nebuna!
Dar toate povestile mele, cu fibroame, tiroidita autoimuna, DAO, la care adaug istoricul familiei ( tata cancer, mama tumori - dar benigne slava domnului + diabet cu tratament pe insulina, bunicii cancer) nu ma lasa indiferenta. As vrea sa nu ma gandesc, dar nu reusesc mereu.
Mai stiu si ca absenta lui Victor ma face paranoica. Imi e tare dor de el
Cat despre par, 6 cm chiar se vad. Mai ales acum, cand toate problemele de sanatate nu ma ajuta in acest sens, adica parul e foarte uscat, degradat si creste incet - mai ales tiroidita il afecteaza, dar si DAO. Iar faptul ca sunt o fire conservatoare, careia nu-i plac schimbarile, probabil ca de aici reactia asta dramatica.
Va pup.
denisamada spune:
Poate ar trebui sa citim si despre complicatiile diferitelor boli ce pot fi prevenite prin vaccin. Si despre frecventa complicatiilor dupa boala comparativ cu frecventa aparitiei diferitelor efecte adverse post-vaccinare... IMHO.
PS Sigur ca trebuie tinut cont si de probabilitatea de a intra in contact cu o anumita infectie.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+
IULIA va invinge CANCERUL!
Dodo-pui spune:
...poate eu n-am fost f clara...n-am spus ca n-am facut nici un vaccin sau n-am sa le mai fac ci doar ca o inteleg.Noi(adica Isabella) in loc de DTP am facut DT de la Cantocuzino si sper ca tot pe acesta sa-l fac si la 4 ani...Stiu ca P este impotriva tusei convulsive am citit stiu ce dezastru face si cate suferinte dar am ales sa nu-l fac decat sa o pateasca si ea ca si Bogdi...eu n-as fi reusit sa o iau de la capat. Antipoliomelitic l-am facut.
N-o spun ca si contrazicere ,da sunt f rare reactiile adverse,dar cand ai parte de ele din pacate vezi un picut altfel viata.Iarta-ma ,Mada ,nu vreau sa te supar doar am vrut sa ma explic.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Poate ar trebui sa citim si despre complicatiile diferitelor boli ce pot fi prevenite prin vaccin. Si despre frecventa complicatiilor dupa boala comparativ cu frecventa aparitiei diferitelor efecte adverse post-vaccinare... IMHO. PS Sigur ca trebuie tinut cont si de probabilitatea de a intra in contact cu o anumita infectie. Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+ IULIA va invinge CANCERUL! |
Am citit si eu despre vaccinuri, desigur ca exista riscuri - cam ca in orice, de altfel - dar tot mai credibile mi se par sursele medicale. Chiar nu pot sa cred ca medicina nu inseamna mai mult decat o conspiratie mondiala menita sa ne faca sa ne indopam cu substante spre imbogatirea unora sau a altora, cum sunt de parere multi dintre cei antivaccinare, antimedicamente etc. E totusi vorba de o stiinta creata de oameni si refuz sa ader la ideea ca toti oamenii care o practica sunt lipsiti de principii. Redus la esenta, in discutia asta urechile imi sunt mai ciulite catre spusele unui profesionist gen Denisamada.
IULIA va invinge CANCERUL