Bibi s-a dus la ingeri. Condoleante familiei!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Dumnezeu sa-l aiba in paza si sa intareasca parintii in aceste grele momente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

offff Doamne,nu se poate!!!Sincere condoleante familiei,sa le dea Dumnezeu multa putere sa treaca peste acest mare necaz...de acolo de sus,vor avea un ingeras....offff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Condoleante! E foarte trist ce s-a intamplat, nu pot sa cred ca un suflet asa mic nu mai este printre noi. Putere multa parintilor! Nu am cuvinte, nu pot cuprinde durerea care e in sufletul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Somn lin, ingeras!

Mama Marei si a Dorei

Tren de noapte

www.facebook.com/media/set/?set=a.108185485984290.8158.100003785175018&type=3" target="_blank"> TUTU-uri Handmade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Am plans uitandu-ma la pozele lui!
Imi pare atat de rau....atat de rau.....
Zbor lin ingeras, acum nu o sa mai suferi. Multa putere pentru parinti, avem inimile frante de durerea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

Condoleante familiei indurerate!Dumnezeu sa va intareasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Sincere condoleante! D-zeu sa dea putere parintilor...sa le aline durerea.....dragi parinti putere multa

Alessio Michele (4 ani si 2 luni) , Mattia Gabriel (2 ani si 9 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 6 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Offf...am citit vestea de ieri si chiar daca nu am reusit sa scriu m-am gandit intr-una la durerea acestor parinti care au luptat atat , cu atata speranta, pentru puiul lor. Bibi era doar cu vreo 2 luni mai mic decat Ricky al meu...Offf ce tristete enorma!

CONDOLEANTE DRAGA MAMICA DE BIBI SI DRAGA TATIC! SA FITI TARI SI SA DEPASITI CU BINE ACEST MOMENT DUR. BIBI VA VEGHEA ASUPRA VOASTRA IN CHIP DE INGER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Doamne!! Chiar nu mai vreau sa vad poze in coltul acela de pe ecran!
Odihneste-te in pace, pui mic!
Si multa, multa putere incercatilor parintilor!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Cu lacrimi in ochi ca de fiecare data cand un copil pleaca la cer mult prea devreme lasand un gol etern in sufletele parintilor IMI PARE RAU, CONDOLEANTE FAMILIEI SI MULTA PUTERE PT CA AU NEVOIE.

Pt cei din jur pe site-ul parintilor de ingeri puteti citi ce sa spuneti si ce nu pt a nu rani, chiar si involuntar greu incercatii parinti http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati

Zbor lin ingeras iubit, ingerasii nostri te asteapta in ceruri

Mergi la inceput