Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
virgiL spune:
Si am ramas si eu nelamurita cu dunga colorata la pampers si cu landoul la avion
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui virgiL Si am ramas si eu nelamurita cu dunga colorata la pampers si cu landoul la avion Virginia ,mami de Ioana si de Lucas |
si eu! :)))))
Mersi pt aprecieri!
Mmamita spune:
Neata dragelor!
Avem vizaaaaaaa...joi am primit-o acasa, intr-o sapt de la depunerea cererii, bravo lor ca s-au miscat repede! Deci gata, avem toate cele necesare pentru a veni, mai avem de luat cateva cadouri si apoi stam linistiti!
Anitta, ma intrebai de Maya..mananca des, cam la o ora-o ora jumate, raaar la doua ore, dar mai mult de 5 minute nu sta la san..dupa cum se golesc sanii in alea 5min insa tind sa cred ca fatuca mea-i aspirator veritabil..noaptea papa doar o data, prin somn. Ilinca a fost la fel de grasuna si ea manca la 3 ore, deci nu stiu daca-i chiar relevant intervalul...eu zic ca ereditatea joaca un mare rol - si eu am fost grasuna de mica, poate nu chiar asa, dar in orice caz am fost mai grasa decat alti copii. Sper insa ca in viitor sa se dezvolte dupa modelul romanesc si nu cel latino hihih..ei, sanatoase sa fie, ca restul..e si el important, dar nu chiar asa!
Iulica ta e o dulce, Doamne scumpa-i si are falcute, nu pare deloooc slaba! Cine are ochi albastri la voi (sau sunt doar cei "temporari"?)?
Virgi, pupici lecuitori Ioanei de la vraciul tribului! Aaa...si merci de pozele cu Iulia, ca daca stateam dupa Anitta..o vedeam la majorat!
Gyan, landoul(asa i-am zis eu skycot ii zice in eng), e un patut care se pune la dispozitia bebeilor de pana in 70 cm si nu mai stiu cate kile (13 parca era), nu l-am folosit niciodata dar pare util, vom vedea noi..adica no, oricum e mai confortabil si pt bebe si pt noi decat tinutul in brate atatea ore.
Va pup iubitelor, fug sa vad de printese!
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui virgiL Si am ramas si eu nelamurita cu dunga colorata la pampers si cu landoul la avion Virginia ,mami de Ioana si de Lucas |
Cu landoul te-am lamurit eu mai sus, si acum te lamuresc si cu dunga!..Am vrut sa scriu si eu de dunga cand a intrebat ELena de schimbatul scutecelor, dar mi s-a parut inutil ca banuiesc ca ati trecut toate de numerele de Pampers cu dunga. La Pampers swaddlers (numerele de la prematuri pana la 2), exista o dunga in afara, pe mijlocul scutecului care initial e galbena, dar cand scutecul trebuie schimbat..se albastreste! Deci nu tre sa-l mai pipai pe bebe, numa te uiti la dunga si vezi cum sta treaba! Lamurita?
virgiL spune:
MAMITULE,saru mana si Doamne ajuta!Ii transmit Ioanei leacurile shamanului .Sa va bucurati de viza,de drum,de revedere cu familia si prietenii!Pupam printesele!
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
Ellyshor spune:
Eh, iaca! Omu' cat traieste invata. N-am vazut dunga la timpul potrivit, poate doar dc ma lua de nas o vedeam la cat eram de ratutita in primele luni.
Felicitari pt viza, Cori!
Parerea mea e ca tu ai probabil si un laptic mai consistent si de aici pufosenia fetelor. Ei lasa, ca o sa le preocupe silueta mai tarziu, nu acum.
Pupicei la toate! Ma duc sa hranesc shmecherul din dotare!
elena_gd spune:
Mai fetelor eu se pare ca sunt intr-o dunga ca nu am vazut vreo dunga galbena la Pampers Premium Care si am tot intors unul nr 1 pe toate partile, singurele dungi galbene sunt cele care delimiteaza banda aia cu desene pe care se prind aricii. E greu tare sa fii lehuza, e mai rau decat cand eram bortzomega.
Asa si acum legat de greva suptului, un pic mai devreme m-a luat sotul la rost ca de ce plange copilul cand suge, ca eu nu vad ca il doare burtica si se partzaie si cica sa-i dau ceva si i-am zis sa-mi zica el ce sa-i dau ca eu nu mai stiu. Deci pe bebsteric il apuca toate partzurile dupa ce suge primele 2-3 minute. Poate ma invrednicesc sa-i dau Infacol ca am terminat Sab Simplex.
Elly daca suspectezi ca il deranjeaza dintisorii iti pot spune ce mi-a dat mie o prietena ieri: un remediu homeopat, Chamomilla CH15, cica sa-i dau 3 granule in 5 ml de apa, dar si mai bun ar fi sub forma de picaturi si cu dilutie 9, adica CH9.
Eu de felul meu sunt adepta stiintelor exacte, dar daca as fi acasa as merge cu bb la un medic homeopat bun daca ar avea diverse probleme pentru ca s-a ajuns intr-un hal... se dau mult prea multe si prea puternice antibiotice la copii si de f mici.
Anitta e o scumpete Iulia ta, deja i-am aratat-o lui bebsteric si a cam pus ochii pe ea. Mie nu mi s-a parut slabuta, o fi avand oasele mai subtirele si usurele, e fotomodela mandra.
Va doresc un weekend minunat!
BelissimaEva spune:
Virgiiii, multa multa sanatate piticei tale!!!
Imi pare rau ca este atit de bolnavioara dar sper sa treceti cat mai repede , cu bine peste asta .
Ylari multa sanatate si tie , draga mea! Ahh si distractie maxima maine la botez .
Anitta, vai ce galusca draguta ai tu acoloooo !!! Pfew mare batalie o sa fie pe ea .. o sa trebuiasca sa stai paznic peste cativa ani hihihi
Mirela, esti o fata deosebita si meriti toata admiratia noastra ( a mea cel putin o ai pe deplin )! Vorba Anittei, sa nu care cumva sa nu vii cel putin macar o data pe saptamana sa ne mai povestesti despre calatoriile voastre
Mai nou Dorian are concert de vocalize in fiecare dimineata la ora 5:00 si il tine vreo 2 ore. Mey si este atit de bine dispus , si rade si chiuie si vorbeste .. tare drag imi e de el dar sunt cam terminata de somn si oboseala pentru ca bineinteles eu nu mai pot dormi. Vad ca si puii vostri patesc la fel .. sa fie de la caldura oare ??
Anitta_O spune:
Virji, multumesc de pozici si fetelor pentru aprecieri. Caciulita de pe capul ei si floricica din piept tocmai le primise de la flacaul lui Virgi, ii statea foarte bine cu ele. Nicidecum n-am zis ca-i slaba, ci ca nu se incadreaza 'parametrilor' odiseei noastre, ca toate aveti copiluti trecuti mult de 5 kg. Arata bine Iulia, bofosica si cu picioruse durdulii, de aia ma si miram la dr ca are doar 5 kg. Dar uite ca nu m-am gandit ca ar putea avea oasele mai usoare si mai micute, sora sotului meu le are asa. Ochii albastri ii are de la tatane-sau, daca or ramane asa.
Ylari, sa fie totul bine maine!
Mamita, ma bucur mult ca totul e ok cu actele, de-acum cred ca numeri si orele, nu doar zilele. Pe 11 pleci spre Romania sau pe 11 vei fi in Bucuresti?
josefine spune:
Oh, ce grausnica si frumusica e Iulia, tare dolofana e gogosica!
Virgi, sper ca Ioana sa se refaca rapid.
Raluca - nu stiu daca de la colici nu mananca - iar cu biberoanele am si de la dr brown si de la avent. pare ca le prefera pe cele de la avent, nu stiu de ce. oricum, eu tot cu tetine de newborn sunt, ca nu vreau sa prefere biberonul din care curge usor :D