Bravo Oana,Patricia! Hai Lalu, Gabi! ! (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Ce minunatie de bobocei nou-sositi, sa va traiasca! Felicitari Patricia si Oana, sanatate cit cuprinde!!!

Lalu, iti tin pumnii pentru miine si ma gindesc cu drag la tine...si eu voi naste natural si am deja emotii!

Buna, harnicutelor! Ori am intrat eu intr-o gaura de timp, ori ati fost harnicute la scris capitole muuulte. Noi am fost la control luni si desi baietelul are greutate de 35saptamini si 3 zile, capul, abdomenul, femurul au masuratori de 38 de saptamini. Doctorul zice ca e ok, ca sintem noi doi inalti, dar totusi...asa mare diferenta? A mai auzit cineva de o asa diferenta?
In rest, n-am avut contractii pina acum desi vineri fac 36 saptamini, am doar emotii gindindu-ma cit de putin mai e si cum va fi oare...

Va tin pumnii tuturor care se pregatesc si va trimit numai ginduri luminoase! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

BRAVO OANA!!!
FELICITARI PT BEBELUSA GRASUNICA SI SANATOASA!!!
BINE-AI VENIT PE LUME SOPHIA!!!SA CRESTI MARE,SANATOASA SI NOROCOASA!!!
RECUPERARE SUPER RAPIDA MAMICO!!!

Paulafericita 34+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Loryd, asa este, trebuie sa ne imbarbatam singure

Elfica, eu iau cutia mare de iaurt de la Cedra, 800gr parca are. Mie imi place mai sarat, dar o lingurita de sare zic ca e bine sa pui, fara varf. Folosesc sare roz de Himalaya, merge si sare mare Daca nu ti se pare sarat, mai poti pune cand il amesteci in farfurioara.
Eu am un fel de sidila, ceva mai plinuta decat cea din poza In sita ar curge si ar fi pacat. Merge din panza alba sau tifonul in mai multe.
Sa imi spui cum iti iese

Stella, astept sa imi spui si ma plimb, cum sa nu

34+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Merci frumos, Kytana. Sarea de unde o cumperi tu, cea de la Himalaya? Si sidila dintr-aceea de unde ai, se gaseste de cumparat, ca sa nu mai improvizez eu din tifon?

Loryd: De ce preferi Euromaterna, acolo ai nascut-o pe Loredana si ti-a placut? Eu am nascut prima data la Isis si tare mi-a placut. Chiar ma gandesc ca daca nu voi gasi un medic dispus sa ma ajute sa nasc prin cezariana la cald, poate fac drumul tot acolo, desi ajung sa dau 1000 EUR in loc de 15-20 mil, cat as da in total daca nasc in Bucuresti, deci se dubleaza costurile acolo. Tu cat vei da la Euromaterna?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

FELICITARI OANA ! BINE AI VENIT SOPHIA, SA DEA DOMNUL SA TE FII NASCUT INTR-UN CEAS PLIN DE NOROC, SA FII SANTOASA, FRUMOASA, DESTEAPTA, ACTIVA SI MANCACIOASA SI NECOLICIOASA
IAR TU OANA SA TE REFACI SUPER REPEDE SI SA AI PARTE DE ZILE DIN CE IN CE MAI INSORITE SI LINISTITE, MULTA SANATATE

PUPICI SI O ZI FRUMOASA SI RELAXANTA CU VESTI BUNE TUTUROR

34+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

stella in cora si carrefour sutienele de alaptat erau in niste cutiute mici de carton pe-acolo pe la bebei, pe unde mai gaseai termometre, suzete, chilotei de unica folosinta...albe, pe la 18 lei...in kiabi erau negre, agatate pe la gravide...si erau 30 lei, mai ieftine ca in C&A, unde 2 perechi erau 90 lei...nu stiu daca sa-mi iau, habar n-am...
loryd bafta la dr, sa vii cu vesti bune!

eu maine dimineata ma duc sa-mi fac analizele, hemoleucograma, sumar de urina si glicemie, iar maine dup-amiaza cred ca-mi recolteaza si pentru streptoccocul b...

_
33+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Felicitari Oana, sa-ti traiasca Sophia, sa fie sanatoasa, sa te bucuri de ea si sa te refaci repede! Doamne Doamne sa-ti dea sanatate ca e cel mai important lucru din lume!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Elfica, prima data am nascut la Spitalul Judetean, ca Euromaterna nu era pe atunci (s-a deschis in 2009). Medicul meu lucreaza numai acolo, cu el am nascut si prima data si am deplina incredere in el. Nasterea prima data a fost in regula, toata lumea foarte ok (asistente, anestezist) - partea horror a urmat dupa ce am ajuns la salon. Am stat intr-o rezerva de 2 paturi insa nimeni nu se uita la tine daca nu bagai intai ceva in buzunar. Sotul a stat atunci aproape tot timpul cu mine ca nu-i venea sa plece si sa ne lase singure in cazul in care am fi avut nevoie de ceva. Partea buna e ca am avut-o pe Lory tot timpul cu mine. Asa ca nu voi mai trece inca o data prin ce am trait atunci.
Aici, la Euromaterna a nascut sora mea, nasa, fina si am fost la fiecare din ele cat au stat in spital. Incomparabila atitudinea asistentelor, grija fata de mama si copil si tot confortul pe care il asigura. E un efort financiar - dar zic eu ca se merita - nasterea normala e 5000 lei si cezariana 5500 lei.

Fug inapoi la calcat ca ma apuca lenea apoi.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 33+ Teodora !
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Merci frumos, Kytana. Sarea de unde o cumperi tu, cea de la Himalaya? Si sidila dintr-aceea de unde ai, se gaseste de cumparat, ca sa nu mai improvizez eu din tifon?

Loryd: De ce preferi Euromaterna, acolo ai nascut-o pe Loredana si ti-a placut? Eu am nascut prima data la Isis si tare mi-a placut. Chiar ma gandesc ca daca nu voi gasi un medic dispus sa ma ajute sa nasc prin cezariana la cald, poate fac drumul tot acolo, desi ajung sa dau 1000 EUR in loc de 15-20 mil, cat as da in total daca nasc in Bucuresti, deci se dubleaza costurile acolo. Tu cat vei da la Euromaterna?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

32 +

O am din Liban, mi-a facut-o cineva de acolo. Sincer nu cred ca se gaseste prin comert. Daca ai pe cineva la tara ai putea sa rogi sa iti faca. Sarea roz de Himalaya o iau de la prafar. Cica este mai buna decat sarea normala iodata. Am gasit www.biomania.ro/produse-bio-de-baza/condimente-bio/sare-roz-de-himalaya-cristale.html/" target="_blank">aici cateva detalii interesante.

34+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Corinuk, esti o draguta. Mersi pt precizari. Daca-ti zic ca eu ma uitam la sutienele normale si pe unde erau pijamalele la femei, nu in sectiune pt bebe Acu mai dau o fuga cu sotul pana in orhideea, sa vad daca iau ori din carrefour, ori kiabi.

Sa stiti ca sunt reduceri de 75% in carrefour la confectii pt adulti si bebe pana maine

fericita 36+ cu

Mergi la inceput