Bravo Oana,Patricia! Hai Lalu, Gabi! ! (26)
Raspunsuri - Pagina 10
Mirabelac spune:
Fetelor, de ce se lateste pagina asa de tare, se urmareste foarte greu, a facut cineva modificari la semnatura?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 36
Mirabelac spune:
Adina ma tot gandesc la mancarimile tale, niste pasta mentolata cu apa ai incercat? Nici nu stiu daca e permisa dar poate merge. Macar sa nu te mai manance. La fi-miu merge f bine pt mancarimi.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 36
nu_mai_stiu spune:
Hei gagici...ce faceti???
Eu am avut putina treaba prin oras,m-am pensat,m-am facut mumoasa si acum sunt in casa la racoare.Afara e cuptor incins....nu e de iesit.
Mi-am luat si eu un pepenas abia astept sa vad daca e bun.
Spunea cineva ca la carrefour sunt un fel de folii protectoare pt wc...scuze ca nu-mi mai aduc aminte cine a zis...si pe unde se gasesc?Am intrebat o chioara din magazin si se uita la mine ca la masini straine,nu stia despre ce vorbesc si m-a trimis sa ma uit acolo unde sunt colacii de wc...si normal ca nu am gasit.
ANDREEA 35+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: 14.09.2012
MoRo_K spune:
bravo Oana sa-ti traiasca bblina Sophia sa fiti sanatoase si sa va dea D-zeu tot ce-i mai frumos si mai bun pe lume!!!
Madaiulia,Mihaela,Olivette,Kytana,Carmen,nu-mai-stiu dap si eu ma tot gandesc ca sunt hemoroizi...eu am avut si inainte de sarcina...de destule ori...deci am istoric acum insa era ciudat ca sunt in exterior si fara sange...auzisem si ca in sarcina mai ales la nastere e posibil sa aopara probleme...ce sa zic dau cu apa rece si mai caut sa vad ce pot face...constipata culmea e ca in ultimele luni rar am fost...multumesc mult fetelor pt raspunsuri!
Corinuk sa dea Domnul numai vesti bune tuturor :)oricum vad ca ne-am pus bine in miscare de acum incolo vor aparea boboceii pe banda rulanta :D ...Doamne cat ma bucur si ma emotionez la fiecare nastere si la fiecare veste buna!
Lulutza felicitari pt vestile bune!si stiu cum e cand pleaca parintii....un hug asa mare mare iti trimit!
Loryd am si eu o prietena buna care a nascut acum pe 8 la Euromaterna si a fost f multumita!si sper sa-ti vina sotiorul cat mai repede!Apropo si eu tot din Cta sunt
Am terminat si eu de facut mancarica...azi avem in meniu ...nu stiu cum s-o numesc la mine acasa nu se facea...o mancarica de ceapa cu chiftele sau chiftele marinate pe pat de ceapa si garnitura de orez...a iesit buuun d-abia mi-astept sotul sa mancam:)...si-a luat si soacra pepene si mi-a adus :D
Lalu bafta multa maine sa dea Domnul sa fie cum e mai bine pt amandoi si pt tine si pt bb asteptam cu nerabdare vesti bune dc e sa nasti sa mearga totul perfect sa ai nastere cat mai usoara si bb sanatos si voios :)
hai Lalu
32
loryd spune:
Inainte sa plec la doctor am mai aruncat un ochi aici
Nu-mai-stiu - am vazut eu folii protectoare pt wc luni in carrefour la raionul de detergenti (solutii de curatat nu detergenti de rufe) erau 10 buc intr-un pachet si costa cred vreo 7.50 lei.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 33+ Teodora !
POZE LORY
mami.ilinca spune:
BINE AI VENIT , SOPHIA! BRAVO , OANA!sa fiti amandoua sanatoase , e cel mai important!
nu_mai_stiu spune:
Mersi de raspuns Loryd.Pe sambata trag o fuga sa imi iau...
Mai vreau sa-mi iau servetele umede dezinfectante,protectie impermeavila pt saltea la patut...si sper ca atat
ANDREEA 35+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: 14.09.2012
mami.ilinca spune:
Loryd: bine ai revenit! sa te intorci cu vesti bune de la dr.
Corinuka: la prima sarcina, am fost tare bleguta si mi se parea ca deranjez daca imi cer drepturile....ma asez la rand, si spun frumos: ''nu va suparati, sunt gravida, asta e o casa special pt gravide, imi dati voie sa merg mai in fata?'' e clar ca ma injura in gandul lor dar putin imi pasa.
Morok:cred ca hemoroid e, of, suna dureros.ai intrebat dr? poate iti da tratament si scapi rapid de dl H..
kytana: spor la ciulama,, acum o sa cer eu o portie!
Am fost si eu la gineco, la control pe masa, bleah , dar conteaza doar ca am colul lung si un pic moale; a zis sa nu ridic greutati si sa fiu mai cumintica, dar nu ma consemneaza la orizontala.
Despre eco , mi-a zis ca masuratorile sunt orientative si sa nu imi mai fac atatea griji ca bebelusa e bine, creste, ceea ce e important.
Me happy!
Maine ma reintorc la serviciu pana pe 31 aug, dar o sa incerc sa stau doar de la 9 la 12 sa imi termin treburile si apoi de la 1 sept , intru in prenatal, sa ma bucur si eu de timpul ramas.
toate
carinablanca spune:
Felicitari OANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AM intrat sa te sustin si tare ma bucur sa vad inca un bebe!!!!
Am vazut ca se cauta sutiene de alaptat. Ati incercat la Carrefour. Eu de acolo am luat data trecuta si erau relativ ieftine, pana in 20 de lei.
Scutece am luat nr 2 de la Pampers. Daca va fi bebe mai mic cumpara sotul de urgenta un numar mai mic ca asa am facut la fetita.
Mami de fetita cu fundita Maria si 34 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
carinablanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nu_mai_stiu Hei gagici...ce faceti??? Eu am avut putina treaba prin oras,m-am pensat,m-am facut mumoasa si acum sunt in casa la racoare.Afara e cuptor incins....nu e de iesit. Mi-am luat si eu un pepenas abia astept sa vad daca e bun. Spunea cineva ca la carrefour sunt un fel de folii protectoare pt wc...scuze ca nu-mi mai aduc aminte cine a zis...si pe unde se gasesc?Am intrebat o chioara din magazin si se uita la mine ca la masini straine,nu stia despre ce vorbesc si m-a trimis sa ma uit acolo unde sunt colacii de wc...si normal ca nu am gasit. ANDREEA 35+ cu Andrei http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png UM 15.12.2011-DPN: 14.09.2012 |
EU am gasit la raionul unde sunt solutiile pentru WC.
Mami de fetita cu fundita Maria si 34 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png