Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
dr_anca spune:
Cincineata imi pare rau de catelusa dar transport in portbagaj pe canicula? S-ar putea sa se si deshidratat foarte tare. Nu o zic cu rautate crede-ma, dar stiu ce inseamna sa moara un animal de companie, este un membru al familiei si doare rau cand te uiti prin casa si astepti sa apara.
Recunosc ca m-am saturat de parul de pisica din masina si de pe hainele naostre ca plecam cu 2 pisici la Bc la parinti dar eu trancanesc eu ma imapac cu gandul. Asta este le-am luat una cu buna stiinta, una ca asa a fost soarta asa ca acum incercam sa coabitam.
Marysa spor!!! E greu cu copilasii singura cunosc situatia.
Vacanta placuta!
Noroc ca mai doarme piciul ca am reusit sa postez si eu.
Week-endula sta i-as pune cercei dar mi-e mila de ea.
Spor!!!!
dr_anca spune:
Spalam pe jos si mi-am adus aminte .
Alice felicitari pentru progresele lui Radu.
Mi-am dat seama ca eu nu zic pa, pa si bravo deloc Adelei, doar Sarei .
Alice_Elena spune:
Pai si el tot la mara a auzit. Apoi am vazut ca e atent si ii spun si lui. Si eu sunt intre mopuri :)) spor
Pune-i cercei la fata daca vrei ca nu simte deloc daca ii face cu pistolul
Cateaua mea e bichon corcit cu pekinez, iar tatAl puilor e bichon.
Alexa_G spune:
Multumim pentru toate urarile atat de aici de pe Dc cat si de FB!
La multe lunite frumoase!
Pentru ieri: Tudor si David Cristian
Astazi: Sven, Ioana Teodora, Iulia
Suzieq cum mai sunteti?
Lady Ooo, distractie placuta la nunti!
Lexi poti incerca bicarbonat de sodiu pus 24 de ore in zona in care a urinat.
Alexa_G spune:
uitasem
Bulinuta cum mai e Rares?
Baiatul nasei mele facea frecvent ceea ce ne povestesi tu ca are Rares. La fel o mie de medici o mie de diagnosticuri. La un moment dat dupa vreo 2 ani de raceli / viroze / pneumonii si atb o pediatra de la Tg Mures a sfatuit-o sa-i faca testul alergologic. A iesit pozitiv la 8 din 10. Dupa ce a inceput un tratament adecvat, a schimbat pernele, pilotele, saltelele copilul nu a mai facut nici o viroza.
Eu stiu poate incerci si varianta asta.
My_Lady0091 spune:
Anca, voi baga mult sport.Diete nu pot tine...nu pot!mananc moderat.Dulciurile si lipsa de miscare ma ingrasa!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ursulet33 spune:
citat din mesajul lui CristinaGoji Ursulet alifie de galbenele in plus la ce ai facut pana acum si/sau spalata cu infuzie de galbenele Mami de Mihai (08.01.2012)Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria Mihai Blog "We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing." Author unknown |
ii dadusem deja..
ursulet33 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena . ursulet, sudocrem folosesc cu succes. apa termala si lasati in fundu gol Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
multumesc, o sa incerc si asa!
ursulet33 spune:
citat din mesajul lui Bella_sib buna mamici, LA MULTE LUNITE SVEN, IOANA TEODORA, IULIA Ursulet, a mea inainte sa ii iasa dintisorii a facut niste bubite la pasarica, i-am schimbat pampersul ca ziceam ca din cauza asta e, a tinut -o vreo saptamana junmatate dupa care i-a iesit primul dintisor. Dr de fam mi-a zis sa o dau cu Nidoflor, dar am citit pe el ca nu e recomandat copiilor sub 2 ani si contine antibiotic asa ca nu i-am dat si am dat-o cu crema Topfer si i-a trecut dupa mai mult timp ce e drept... deci poate fi de la dintisori. Acum la dintisorii de sus am observat ca ii curge nasul si dr a zis ca e de la durere asa ca ii pun mai des ser fiziologic. Voi ati patit sa le curga nasul de la durere? Mamica fericita de bubulina Alexandra (05.01.2012) |
asta ar fi prea de tot :)
multumim pt urari!