Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
ursulet33 spune:
buna seara si de la noi!
n-am mai apucat sa mai citesc, trecem printr-o perioada nasoala la birou, cu niste restructurari in echipa... uf, de abia astept sa se termine saptamana asta!
pitica se chinuie sa se ridice in picioare si sta pana la 30 sec-1 minut.. e distractiv ca odata ajunsa in picioare, nu stie ce sa faca si tropaie pe loc sau se balangane :) Dar banuiesc ca o sa se prinda cat de curand cum trebuie sa-si miste picioarele ca sa obtina rezultate.
oricum, zilele astea tot ce vrea e sa se catere pe mine - mai incearca ea si direct cu canapeaua, da parca e mai usor cu mine sau cu taica-su :)
vroiam sa va intreb - de cateva zile e cam iritata la poponeata si am citit ca poate sa fie de la fructe/ legume crude. Plus, banuiesc eu, de la cele cateva scaune pe zi, am vazut ca si voi vorbeati despre asta la un moment dat. Aveti si voi problema asta, ce remedii mai stiti? Deocamdata am incercat sa-i mai schimb dieta, o dau alternativ cu diferite creme, am mai lasat-o cu poponeata la aerisit..da nu mai am alte idei :)
la multi ani sarbatoritilor de zilele astea si insanatosire grabnica bebeilor care sunt bolnaviori!
CristinaGoji spune:
Ursulet alifie de galbenele in plus la ce ai facut pana acum si/sau spalata cu infuzie de galbenele
Alice_Elena spune:
faith, multumesc! si la noi a fost putin trist.. si putea sa devina periculos, pt ca pe al4lea l-a fatat dupa doua zile de la primii 3. mort. faza e ca nu stiam ca sunt 4, la eco s-au vazut doar 3. bine ca n-a patit ea nimic.
cicineata, of, e rau cand te atasezi de ei si dispar. poze am pus pe fb.
ursulet, sudocrem folosesc cu succes. apa termala si lasati in fundu gol
Alice_Elena spune:
radu a inceput sa faca "pa" cu mana si vrea sa si aplaude cand zic "bravo" dar nu reuseste inca sa le apropie, doar da din ele ca beleuzu :))
mar_ysa_28 spune:
Salutare!
Stiti ca sunt singura cu fetele si tareeee obosita...maine vine tati
Am rezervat si eu la mare...1-7 septembrie aici http://www.hotelmelodia.ro/en/contact
a mai fost cineva ca am citit numai de bine?
Fetele cu aparatorile de patut vedeti ca au si la Ikea erau 40 ron...eu am pus 2 una peste alta sa fie mai inalte...sa caut link...http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/30099293/
Noapte buna!
ica7 spune:
bravo marysa ! tu tot timpul ai solutii d-astea ieftine si bune. nu stiam ca au la ikea.
ileana si robert face kk de multe ori pe zi. recordul a fost de 8 ori. acum nu mai numar ca asta e metabolismul lui.
sa inteleg ca n-a fost niciuna amatoare de intalniri saptamana asta
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multe lunite, Sven si Iulia!
Dr_Anca si la noi e mereu curatenie de facut doar ca noi nu prea apucam sa facem. Facem in weekend dar atunci smotruim la greu, ca se aduna. Tin minte ca atunci cand am construit casa, asta i-am si spus sotului "nu vreau o casa prea mare, ca nu are cine sa faca curat in ea". Problema e ca nu numai de curatenie e nevoie mereu, dar mereu apare cate ceva de facut, si gradina isi cere partea ei, tunde iarba, smulge buruienile, etc. La noi, anul asta si gradina a fost lasata de izbeliste, arata de zici ca esti pe camp, dar sper ca in toamna sa reusim sa o mai dichisim cat de cat. Cat despre pisica, fii multumita ca ti-a lasat doar o pasare in carucior, a mea a facut pipi in scoica de-mi venea s-o omor... Acum nu mai pot folosi scoica, cel putin nu pana nu o spal de cateva ori ca sa iasa mirosul...
Alice, am vazut si eu puiutii pe FB, sunt tare frumosi, sa va traiasca. Ce rasa sunt?
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
Bella_sib spune:
buna mamici,
LA MULTE LUNITE SVEN, IOANA TEODORA, IULIA
Ne-am intors si noi de la mare si numai ce am terminat de aranjat bagajele si toate cele ce erau de facut prin casa... a fost super la mare desi a fost cam scurt, a mancat mandra mea de m-a speriat, in loc de 5 mese pe zi avea 6, mult mai consistente ca acasa. Am plecat fara dintisori si ne-am intors cu 2 jos iar acum pare sa ii iasa si sus ca e tot maraita, dar traiasca Dentinox.
Ursulet, a mea inainte sa ii iasa dintisorii a facut niste bubite la pasarica, i-am schimbat pampersul ca ziceam ca din cauza asta e, a tinut -o vreo saptamana junmatate dupa care i-a iesit primul dintisor. Dr de fam mi-a zis sa o dau cu Nidoflor, dar am citit pe el ca nu e recomandat copiilor sub 2 ani si contine antibiotic asa ca nu i-am dat si am dat-o cu crema Topfer si i-a trecut dupa mai mult timp ce e drept... deci poate fi de la dintisori.
Acum la dintisorii de sus am observat ca ii curge nasul si dr a zis ca e de la durere asa ca ii pun mai des ser fiziologic. Voi ati patit sa le curga nasul de la durere?
dr_anca spune:
Buna ziua si va poftesc la o pauza de cafea!
Da pacat de saraca vrabie, pe cuvant mi-e mila de ea si Sara a vazut-o si mi-a pus o mie de intrebari daca doarme, daca a lesinat etc etc.
Lexi incearca produse cu miros de lamaie s-ar putea sa mai atenueze mirosul. Daca nu e sterilizat miroase urina si mai rau si e si mai greu de scos- daca a facut pipi banuiesc ca nu e.
Aveam pusa o pelinca mare in carucior ca sa nu se prafuiasca dar oricum l-am luat pe cel sport ca parca mai vad pasarea in cel mare, sunt dusa si eu.
Ursulet spor la job! Trebuie sa fie greu si cu jobul si cu bebe.
Lady tine Dukanul, nu glumesc. Doar ca trebuie sa iei vitamine ca mai si alaptezi. Nu stiu cat e de ok de fapt cu alaptarea, dar depinde de cat de mult vrei sa tii faza de atac. a slabit soacra mea ca sa plece in SUA la fata si sa se vada cu cuscrii care sunt fanaticii cu sala etc. Nu vroia sa se faca de ras si arata foarte bine a ajuns la greutatea pe care o avea cand a aramas insarcinata cu sotul meu . Bine suncile tot atarna-( pielea lasata) ca nu face miscare doar merge pe jos 30 de min.
Zic si eu documenteaza-te vezi daca e ok pentru tine dar rezultatele chiar le-am vazut.
Mananca doar branza slaba, lapte 0.1%, gratar de toate tipurile de carne- si scotea partea grasa de la ceafa. Acum e la faza 2 baga si legume, deloc fructe din cate am vazut.
Dar eu nu cred ca pe ea o tine pentru ca face numai mancaruri grase si culmea acum isi satisface nevoia de a gati facand mancare pentru noi cu ce ii place ei si ne trimitea pachet din cand in cand. daca nu am mancat de-a sarmale vara asta de mi s-a aplecat . Am o soacra cool oricum asa ca asta e.