Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Fetelor, multumesc mult de urari! Am elucidat si eu de unde venea febra: herpangina, Gabriela ai avut dreptate. De aseara nu a mai facut temperatura, dar e inca marait.

Apropo de medici, am fost aseara la un pediatru n varsta intr-un orasel mic, cel mai apropiat de sat si m-am socat cum l-a consultat si ce tratament i-a dat, inclusiv antibiotic....si augmentin. Mi-a dat si ceva sa-i pun in urechi, picaturi pt nas si el saracu avea gatul plin de bubite si febra care scadea la antitermice. Bineinteles ca nu i-am dat nimic din ce era pe reteta aia, eu am fost multumita ca s-a uitat in gat, l-a ascultat la plamani, dar femeile astea din zona care nu au acces la atatea info isi indoapa copilasii aiurea din cauza medicilor care nu sunt pusi la punct cu ultimele noutati in materie de virusi/boli.

Bulinuta, oare nu poate avea Rares tot herpangina? O pediatra cu care am tinut eu legatura la telefon mi-a zis ca e epidemie. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Amelia si aici vad ca se anunta temperaturi mari, dar in casa e racoare inca, afara suport mai greu caldura aici fata de Tm, oricum pana saptamana viitoare nu pornim ca nu are sens sa face drumuri de sute de km aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alexa, sa-i dea Dumnezeu sanatate micutului si acesta sa fie drumul cel bun!
Bulinutza, te inteleg perfect! Cred ca esti cu nervii in varful unghiilor. Noroc ca Rares e un copil cuminte si istet foc (asta ca tot intreba Lexi)
Fetelor, ai vostri de cate ori pe zi fac kk? Eu nu mai stiu cum e normal si de cand am trecut prin ce am trecut, ma sperii de orice. Tudor face de 3-4 ori pe zi, dar numai o data consistent. In rest...mai face cate un "mot" cat sa fiu nevoita sa-i schimb pampersul. E normal? O auzeam pe Sara ca si ea pateste la fel, mai este cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ileana - si Mishu face 3-6 pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Bulinuta, Rares are cumva fimoza? Uneori cand putulica nu se decaloteaza bine baieteii mai fac febra din senin desi acolo nu se inroseste si nu se vede nimic.
Alexa
, multa sanatate si putere sa mergeti inainte. Ar trebui batuti medicii astia incompetenti.
Aerlilian, Tudor al meu faca de 3-4-5-6 ori pe zi. Cand face de mai multe ori face prima oara mult, adica dimineata dupa care cat sa e murdareasca la fund. Dar se intampla si sa faca de 3 ori. Ca si consistenta face ori ca un mustar, ori tare, ori combinat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Suzieq fff ca nu i-ai dat antibiotic ,bine ca ai aflat de unde provenea febra, imi vine sa-i omor pe dr.astia .. cum naiba sa dai antibiotic la o boala virala, ai grija ca s-ar putea sa ii apara pe piele bubite sa nu te sperii ele dispar in 3-4 zile dar nu-i o regula, o sa-i apara de pe burta in jos si o sa dispara de jos in sus, asta mi-a spus pediatru meu si asa a fost.
Sa nu-i faci baie decat partiala. ce tratament ii dain acum?
Ai grija de bebe nu mai lasa sa se atinga de el sau de jucariile lui nimeni , a luat de la cineva virusul asta asa ca atentie mare, cand mi-a zis dr. ca e contagios am spalt, fiert tot si o perioada nu a mai pus nimeni pe mandra mea.

Ileana a mea de cand cu diversifiacrea face si de 3 ori pe zi dar nu mereu, cate o data face si al 2 zile si la fel face o data tare si pe urma murdareste pampersul. ai incept sa-i dai papa iar?



mamica de Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Gabriela, ii dau antitermice, tantum verde si vit C. Virusul l-a luat din Timisoara, ca are perioada de incubatie de 2-9 zile. Astept sa se trezeasca si sa vad cum se comporta, daca mai face cumva febra si o sa sun un prieten ce e medic pediatru sa vad cum continuam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Bana ziua dragi mamici

La multe lunite puiut ALEXANDRUsa fii sanatos si sa scapi repede de uratul de gips odata pentru totdeauna.

Maria la fel face caca o data bine si apoi de 3-4 ori fix cat o besina sa am eu motiv de aruncat pampersul..:))))))

Bulinuto off multa sanatate puiutului Rares,,sa descoperiti odata misterul febrei si sa se faca puiutul bine

Bucurie mare pe capul meu la pitica ia aparut un coltisor pe gingia de jos,ieri ii dadeam ceva papa cu mana si ma zgariat ceva la deget...:P


Va pupacesc scumpelor si sa aveti o zi frumoasa si linistita..poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Multumesc ca m-ati linistit! Asadar, e normal!
Gabriela, da, a inceput sa manance, dar sunt prudenta, inca nu i-am reintrodus toate legumele, o iau incet. Si mai tin laptele fara lactoza inca doua saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

cristina si el e usor cu nervi la pamant...e miorlait si tafnos

lexi la noi catina cu miere e la ordinea zilei, noni nu am incercat...acum iar baga si isoprinosine in el

suzieq nu e herpangina caci nu are nimic nimic in gatut, l-au vazut 3 pediatri si orlista noastra ...sanatate multa si voua!

aerelian multumim ...si la noi tot cam asa cu caca...1-2 calumea restul asa cate un mot=bot

matza nu are, ca e operat si de asta saracul...a facut mai toate bolile...nu a ratat multe

gianina ati scapat de dureri la primul dintior!


La multe lunite ALexandru! sa te faci mare si sanatos si sa uiti de toate cate ti s-au intamplat!

piticania a descoperit mai nou legumele cu iaurt si numai asa vrea sa pape...nu imi convine deloc dar o sa incerc sa ii scot usor usor caci el manca fff bine legumele

intreba cineva daca toti bbi stau in fond...noi nu stam bine dar tot asa vrea numai in picioare si mi-a zis dr sa nu il las...e o jale pe el ca nu il las....maxima

revin


Mergi la inceput