Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

buna!
Revin dupa o perioada foarte aglomerata!

La multe lunite frumoase pentru sarbatoritii de zilele acestea!

M-am mutat in alt apartament....groaznic.. dar a trecut.

Ileana nu se compara noua procedura! Nu pot descrie in cuvinte cat de mari diferente sunt intre tratament si bineinteles, ce ne intereseaza, intre rezultate. Cavusul (adancitura) din piciorul drept s-a rezolvat. Suntem la gips 2 in care mai trebuie sa rezolvam unele problemute la degetele, iar piciorul stang e in gips doar pentru a nu se crea diferente, este complet refacut si pregatit pentru operatie.

ellenii avem aceeasi recomandare referitoare la premergator.


Sambata ne-a spart al doilea dintisor..... a fost groaznic fata de la primul.. 2 zile nu l-am impacat cu nimic. La noi semnele a fost identice. A balit ca un catel cu o zi inainte de a sparge gingia... si a facut cate un scaun diareic in dimineata in care a iesit.

O seara placuta si linistita!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ileana, cum sunteti?

Lexi, nu-i bai!

Letitia...sper sa reusesc si eu sa alaptez dupA ce ma intorc la munca

Anca...la mine daca nu mananc cum trebuie, adica consistent, a nu se intelege mult, noaptea ma rupe....uite,ieri am fost buimaca dupa o noapte pierduta la o nunnta si nu prea am mancat-de la oboseala iar azi-noapte m-a zapacit cu suptul!Noi asa functionam.Bv. voua ca va descurcati si la regim/program

Beatrix-unt?de la ce varsta e voie?nu-i prea gras?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna dimineata la toata lumea,va poftesc la o cafea.
Elenii-ma bucur ca ne dai vesti bune,
Aerlilian- ce faceti, cum sunteti ? sper ca a fost de la dintisori.. mi s-a facut pielea de gaina cand ai spus de diaree...grasunelul sa se faca bine.
Dari, Suzi,Amelia,imi pare rau ca nu ne-am vazut dar data viitoare cand ajung stabilim din vreme si punem de o intalnire cu baietii.
Noi suntem bine, incercam sa ne adaptam la agitatia de aici,am verificat reteta de la macarons direct de la sursa.
S a trezit Sefu"
revin


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alexa, ma bucur din suflet ca sunteti bine si aveti rezultatele acestea!!!
Noi...ne-am linistit putin, in sensul ca am fost la medic si...avem rosu in gat! Mi-a aratat si mie dr bobitele albe din gat...Nu e ca la amigadalta pultacee, dar ele exista! Luam antitermice, tantum verde si oscilo. Mi-a recomandat sa-mi iau si aparat de aerosoli sa-i fac mascute cu ser fiziologic deocamdata...Scaunul diareic a fost de la antitermic sau chiar de la febra. O sa ne revenim, o sa fie bine. Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza,

Toma, Sara, Maria Elisa
Alexa, Elenii, aceleasi recomandari le avem si noi. Sa nu fortam nimic, fara premergator, fara tinut de maini….
Lexi, mult success cu germana. Eu cred doar ca Maria va trebui doar sa-si imbogateasca vocabularul la germane, nu cred ca sunt probleme ca nu poate vorbi. Asta ai fi observant demult. Ea a lipsist destul de mult de la gradi din cauza racelilor. Eu zic ca mai bine ca mai copilareste un an, scoala o sa tot faca de acum inainte.
Aerlilian, poate sa fie de la dinti, dar poti incerca s-ai dai azi un meniu antidiareic, gen orez+morcov, mar copt (asta din urma mergea cel mai bine la Eric) pt orice eventualitate. Sper sa nu mai aveti probleme.
Lady, asa am intrebat si eu. Se pare ca nu, pt ca cantitatea e foarte mica sic ea de unt si cea pe care o mananca. Practic spoiesti un pic nu pui strat, mananca sa zic 4-5 bucatele cat unghia mea mica nu o felie intreaga! E bine sa manance un pic gras pt dezvoltarea creierului. Adica si la legume pui o lingurita de ulei, cel putin aici asa preparam legumele.

O saptamana minunata,


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare de la Iasi!

Uite ca au mai aparut fetele . Ma bucur sa citesc progresele bulgarasilor fie la diversificare, fie motorii.

Noi avem o singura masa diversificata ori pe la 12 ori dupa amiaza la 16 dupa somn in rest laptele matern e baza.
Stam in sezut bine fara sprijin pana vine surioara si ne impinge chiar cu capul de parchet- asta s-a intamplat dim. Si desi nu este suparacioasa din fire chiar a plans saracuta. Ea daca isi da singura in cap sau in ochi cu vreo jucarie nu plange, asta mare urla cat o tinea gura, daca a plans inseamna ca s-a lovit destul de rau la cap.
Se ridica in genunchi la canapea si cauta sa traga de ceva sa stea un picioare, nu ii iese inca. Daca apuca sa o ridic intepeneste picioarele si nu mai este chip sa o mai pun in sezut.

Sanatate la bulgarasi sa nu faca enterocolite.
Ileana eu sunt experta de la Sara in enterocolite si tocmai de asta am facut Rotarixul, sa scap macar de virus. Ei de data asta tind sa cred ca a fost ori de la ce am mancat eu ori intoleranta la lactoza care are unul din semne scaunul cu sange. Fiind al 6-lea scaun exista posibilitatea sa fi fost iritat colonul rau si sa nu avem intoleranta.

mamicile care merg sau care vor merge la job, cred ca este f dificil, sunteti un fel de supermamci ca le faceti pe toate.

Ana sanatate multa! Tu nici nu iti permiti sa racesti

Lady lasa abstinenta. Dukanul era cu mancare fara infometare dar cu f multa carne si streseza f tare rinichii. In caz de foame ma uit la al meu sot cum deschide frigiderul si ia un ardei si il mananca, ori gogosar, morcov sa-i mai treaca poftele- asta dupa ce se ridica de la masa. Mi se pare amuzant dar rezista fara sa se ingrase tinand cont ca nu mai face tae-bo decat ne-am mutat. El avand si genele aiurea mostenite cu tendinte de ingrasare si o pofta nebuna de mancare.
Imi place ce program aveti de masa, te ocupi frumos de Alexa.

O saptamana numai cu impliniri!

Edit. Eu i-am pus la supa putin unt. Putin adica cat o boaba de fasole in 700 ml lichid dar pe vas a ramas grasime.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ziua buna!
Radu merge in 4 labe tot mai mult. Dar se si ridica in picioare de orice gaseste in cale. Aseara s-a ridicat in cada ( nu mai folosesc cadita, il asez in fund in cada mare). Cu premergatorul il las, dAr cateva min apoi se plictiseste. De maini mai merge, dar tot asa, doar cand vrea. Adica nu il fortez dar nici nu il impiedic sa faca ce vrea.
De mancat mananca din ce in ce mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Anca

Ileana...toate trec si mamele trec prin toate, deopotriva cu micutii

Alice...felicitari pt.reusite.Ai dat cateii spre adoptie?

Lali...si au fost bune, nu?

Bea....Sven e un adevarat luptator...un David...care creste mare precum Goliat.Sunt tare mandra de el!!!

Alexa...si trecand peste harababura creata, cum e la casa noua?


Cati...esti secretoasa rau, ce bussiness conduci matale, acolo?faci meitai-uri?

Ligia...drum bun spre mare.Alina si tie.Ghiulten...intalneala placuta!


Olishka...imi pare rau ca marea ti-a lasat un dezgust total.Si mie mi-e antipatica "atmosfera" de kitsch si neconcordanta intre "pretoaie" si conditii...nu mai spun de apa marii....Dar Olimpul mi-a placut lanebunie...la anul daca nu prind bulgarii...acolo ma duc!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:


Alice, felicitari lui Radu! Abia astept si eu sa se porneasca in 4 labe sa scap de bratze!
Eu am folosit premergator la Eric, aveam unul primit. Cred ca vreo 2 saptamani l-am tinut si l-am dat. Cateva zile a fost ok cu el, statea sa zic 20-30 de minute pe zi in el, dar a inceput sa calce in el pe varfuri, nu cu toata talpa si atunci i l-am scos. Vezi si tu!

Lady, merci!

Hai ca m-am invrednicit si am pus cateva poze recente aici!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

salutare,
eu acasa, piciul doarme

Beatrix - spectaculoasa transformare!!! M-a luat cu bocit cand am vazut pozele. Multa sanatate!!!

Alina,Lady, nu e ceva cu care sa ma mandresc. Am pus in practica ideea sotului care a ajuns la concluzia ca cel mai bine merge mancarea la moldoveni si asa am deschis un fast-food cu care nu vroiam sa am mare tangenta. insa dupa ce am inceput sa facem hartiile mi-au cazut mie toate pe umar - ady nu are acte de Moldova, parintii mei la munca pana seara asa ca... si

Ma alin cu gandul ca in curand venim in Romania si imi deschid ceva pe placul meu... Asta e...
Cu bebe e mai greu ca il caram dupa noi toata ziua si e tare incomod cu viata asta in masina, la munca. Parca a inceput sa ii placa dar ma simt vinovata ca nu sunt 100% pt el si nu sunt conditiile de acasa.

s-a trezit, va pup



Mergi la inceput