Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Aici puteti vedea cateva poze cu noi.

http://community.webshots.com/album/583286146woILyr

sunt putine ca se incarca greu si mi-am pierdut rabdarea. Daca mai gasesc un borcan de rabdare mai pun cateva

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

ah..mor de ciuda ca nu pot sa le vad..mie l;a servici mi-e blocata si picasa si webshotul..incerc de acasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Alina06,intru sa iti zic cum am facut cu alaptatul:nu am mancat nimic ce baloneaza:varza,fasole,rosii,vinete..de la rosii era teroare,urla toata ziua si toata noaptea.Evitam fructele pe cat posibil.La noi colicii au fost destul de cranceni sa zic asa...

Vroiam sa te intreb cu endometrioza ce mai faci..eu stau prost,am iarasi chist si numai stiu de unde sa incep cu nenorocirea asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

alina, iubita, pai in primul rand ce a zis Irina, apoi cu mancarea si alaptatul , eu am tinut la Maria o luna regim, la Andra nu ca si asa tb sa-l tin pe cel de diabet.... deci papa orice vrei sa nu fie ff codimentat sau iute ... in rest vezi si tu ... vinetele lasa-le de ex... de alimente care produc lactatie... eu zic ca laptele e incurajat sa vina de urmatorii factori: odihna, lichide, stimularea lactatiei de bb, si in ultima faza un supliment gen galactogil, galactofor... pe mine m-au ajutat, tb sa mananci consistent, dar nu pt 2...,supa de gaina concentrata stiu ca stimuleaza lactatia, sparanghelul, nuci...ceaiul de soc..
somleac vreau si eu adresa de unde stai in turcia.
yasmy, dai sa pape sarat si apa multa, ceai de menta
miki

Mergi la inceput

sa-ti zic alina mentalitatea pediatrei de aici... daca e sa-ti faca colici, iti face, daca nu , nu... nu conteaza ce mananci tu ca gazele tale din burta ta nu trec in sani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Intru scurt ca am un pui care nu ma lasa sa scriu.
MIKI sarut mana de raspuns.Tu esti un ocean de rabdare si intelegere.Strang mereu nu las dezastrul pe care il face el,dar nu pot spune ca am luna in casa.O sa ii tot zic si sper sa inteleaga
YASMI e clar o enterocolita daca vomita asa des.Diaree face? Da - i hidrasec,electrolyt de la humana si regim.Noua ne- au dat antibiotic cand a facut Rares,dar stiu ca a facut si Arsenie si Simi i- a dat Sumetrolim.Lapte fara lactoza,orez fiert,mar copt cu branzica.Multa sanatate
IRINUCA la el nu e vb de vreo frustrare,pur si simplu asa face cu tot,se joaca apoi le arunca,nu de nervi sau altceva.Acum sta in pat arunca o carte si apoi se uita dupa ea
ma ataca revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Yasmi lapte fara lactoza cum azis Mandreeac si este un suculet de morcovi care rehidrateaza de la Hipp ORS 2000 ii zice. Mi se pare mai bun la gust ca restul.
Insanatosire grabnica la toti fluturasii ca vad ca avem destul bolnaviori.
Foarte frumoasa familie Somleac si locatia foarte frumoasa.
Alina felicitari pentru bebelina si la multe lunite!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
9 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vai ce ma bucur sa vadca au aparut proaspetele mamici, gravidute!!!!
vreau sa va scriu cate uan alta dar nu am timp acum, sper ca mai tarziu....
vreau doar sa raspund andreei: azi nu a vomitat decat o singura data de dimineata. diaree nu are. a avut 1 singur scaun, el care de obicei are 4-5/zi. de aici trag concluzia ca nu e vorba despre enterocolita.
a dormit baiatul meu astazi de la 10.40 pana la ora 15.30 apoi a papat 2 felii de paine uscata cu unt si putina pastrama de pui si o sticluta plina de ceai.....
acum ma gandesc daca sa incerc din nou cu ciorbica...

revin mai tarziu....
edit: lapte a baut azi dimi 300ml (el bea de vaca)....

Mergi la inceput

eu zic yasmy sa o lasi moale cu ciorbica etc... ce cere el ...ca eu am dat-o peste cap pe maria ,"cu sa-i dau totusi de mancare", dr a zis ca pauza de mancare ecel mai bun medicament la voma..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Somleac superba locatia,superbi copilasii.Ce a crescut Ilincuta.Unde mancsti,din ce am citit parca nu ati dat mult.Cand poti da - ne mai multe informatii.
Yasmi fie crenvurstii,dar mai degraba cred ca apa din piscina.
Alina sa va traiasca printesa.Ceaiul de chimen,fenicul anason si ceaiul de marar si schinduf,plus ciorbe,apa si somn musai,pe cat se poate.
Alehiam de la plantextract le- am si luat.
Alexina pupici.Noua ne- au dat 4 masele o data si acum ne dau toti caninii.
Maduta tu p unde umbli mami,ai ramas la nunta?Hai intra si spune- ne cum a fost.

Offf ce tragedie cu Bibi.Pt cazul lui am ajutat ca asa am fost de impresionata.Numai in locul parintilor lui sa nu fi.Doamne cat au mai luptat.Cata durere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

FETELOR NU MA AJUTA NIMENI CU ALBUMUL PE PICASA?
DUMNEZEU SA IL AIBA IN PAZA PE BIBI, ACUM E UN INGERAS, PUTERE PARINTILOR!

Mergi la inceput