Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota m-am apucat sa fac ghiveci, cu toate legumele calite inainte, o sa fie batalia de la calugareni la gura lui barbata-miu.... mada, am pozele cu laptele cu orez, dar aia cu praji cand vine soacra ca in wee a imprumutat sotul un cablu de la cineva...duminica nu-l mai aveam... miki, eu zic ca e ceva ca o dermatita de contact... scabia se face doar printre incheieturile de la degete si sunt bubite mici si multe, am vazut eu la o fetitza cand eram mica si mi-au ramas in minte cum sunt.. mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
ha ha..culmea e ca are si acolo, intre incheieturile degetelor de la maini..si se scarpinaaaa...arata ca niste pistrui mici mici albe..si aspre la pipait..
MaryM85 spune:
BUNA! delia pofta buna la ghiveci, sa stii ca nu esti singura care are frica de intuneric, si eu am frica ca sa nu spun fobie de unele locuri intunecoase!
AllyLaur spune:
Am revenit...
Fetelor, imi cer milioane de scuze dar nu am apucat sa citesc mai nimic din urma, am luat-o asa pe sarite.Va multumesc din suflet celor care ne-ati tot strigat si pomenit. Cum va spuneam, sambata seara am ajuns la noi acasa dupa aproape 3 saptamani. In Ro a fost foarte frumos dar extraordinar de obositor. Am alergat in fiecare zi dupa actele necesare pt Edu si va spun asa cu un regret ca nu am fost nici macar o zi la mare. In rest am prins cateva zile de nastere a celor dragi si astefel ne-am mai relaxat si noi. Cum va spunea si Andreea, in prima zi cand am ajuns in tara am fost in oras sa rezolvam cu certificatul de nastere si la intoarcere,pe trecerea de pietoni o batranel indecis mi-a pus capac si am ramas fara permis timp de 30 de zile. Sunt terminata fara el...sotul abia acum se apuca de scoala dar pt masajele mele,cumparaturi si ffffff multe altele suntem in pom astea 30 de zile. Si cel mai mare regret al meu dupa acest concediu este faptul ca nu ne-am vazut cu tatal meu...este inca cu munca in Irak si il tot duce cu zaharelul ca pleaca ca nu pleaca si astfel i-am luat din mot lui Edu abia cu 1 seara inainte de plecare in speranta ca va venii si tata dar, nu a fost sa fie. De pe tava a ales mingea,calculatorul si seringa.
Cami, te rog sa ma ierti ca nu am apucat nici macar sa te sun...de vazut nu mai zic ca nu am avut nici macar o zi libera si fara permis ne-am deplasat ca pensionarii.
AllyLaur spune:
Roxy si Lavinia, cu intarziere va spun si eu La multi ani fericiti cu multa sanatate, intelepciune,iubire si fericire!!! Va doresc tot binele din lume si ceea ce va doriti sa se implineasca cat mai curand .
AllyLaur spune:
Strumpitz, am vazut pozele de pe Fb si mi-a placut la nebunie tot ceea ce am vazut. Sunteti o familie tare frumoasa de la mic la mare. Felicitari pentru kg in minus care se observa ffffff bine cu ochiul liber.S-a meritat pedalatul in exces si mesele calculate. Iti sta foarte bine asa si pari muuult mai inalta.Bravo tie!
AllyLaur spune:
Madutza, nu apucasem sa vad ca sunt strigata, poate a fost doar un deja vu.
Delia, si mie imi este uneori frica de intuneric...mai ales dupa ce vad un film horor.
Andreea, este o minunata nepotica. Sa va traiasca ! Rares ce mai face? Va pupam mult!
AllyLaur spune:
Gata, ma retrag la curatenie ca s-a terminat pauza si in scurt timp se trezeste Duracell. Mai am 3 masini si termin si cu rufele.
pe absolut toate!
P.s pozele le descarc zilele urmatoare cand ma linistesc cu toate cele.