FIV cu Dr. Dragos Albu 65

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

azi dupa monitorizarea nr. 3 cu dr. Albu mi s-a schimbat schema: nu mai fac Puregon in schimb s-a dublat Menopur-ul.
- 7 foliculi (nu mi-a spus si nici nu apare detaliat pe rezultat cati pe un ovar cati pe altul, ce dimensiuni). Tot ceea ce am scos de la dr. Albu este "arata bine"
- endometrul 7.76
- Estradiol 276
- Progesteron 0.1

am uitat: nu mai fac joi progesteronul si estradiolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Annika astea-s vesti bunicele! Nu ti-a dat Albu fisa cu masuratorile foliculilor? Ca acolo scrie clar cati sunt pe OS si cati pe OD si ce dimensiuni au. Eu stiu ca la fiecare monitorizare am primit hartiuta cu toate datele.

Liza mamico, ai avut rabdare sa stai cumintica 3 saptamani fara eco! Lasa ca o se vezi acum cum a crescut puiul frumos!
In legatura cu tiroida, nu stiu cum e la Graves, dar la afectiunile care implica hipotiroidism (cazul meu, de exemplu) TSH-ul e influentat pana pe la 16 saptamani de sarcina de hormonul beta HCG si s-ar putea ca analizele sa nu fie tocmai relevante. In strainatate cel putin asa sustin medicii, ca nu se schimba cu nimic tratamentul pana atunci, chiar daca analizele arata altceva (de fapt, nici nu se fac analize pana in saptamana 16). In Romania nu stiu ... Poate e bine sa o intrebi pe Alice de chestia asta, sa vezi ce parere are.
-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

elbereth, mi-a dat o foaie mare si goala
am 2 linii cu rezultatele:
- la 2D Measurements: Endo Thickness: 7.76 atat la Value cat si la m1
- la Comment: afc = 7

asta este tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

elbereth, la basedow problema am inteles ca ar fi anticorpii anti-receptori tsh. trebuie sa fac analiza asta (Trab) pana la sfarsitul trim.2 si in functie de ea vedem ce e de facut. tsh-ul in prima faza scade, deci probabil ca ceea ce mi s-a intamplat mie e normal. insa anticorpii de care vorbeam sunt cei care traverseaza placenta si pot determina hiper sau hipotiroidism la fat. daca analizele nu vor fi bune, atunci la ecografie trebuie ca dr. sa verifice si tiroida fatului - nu prea stiu eu cum se vede si cat se vede, probabil in trim.3. copilul ar putea sa se nasca cu gusa... sau poate sa nu aiba nimic, sa fie perfect sanatos.
annika, e important ca dr. e multumit pana aici de evolutie. dar de ce nu mai ai de facut estradiol si progesteron la urmatoarea monitorizare?

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Liza multumesc de explicatii Asa cum am spus, nu ma pricep la Graves-Basedow

Annika - asa cum a zis si Liza, important e ca dr e multumit de evolutia ta (oricum, de la 1 folicul la 7 ... se cunoaste diferenta ).
Progesteronul si estradiolul nu le mai faci in aceeasi zi cu eco de la monitorizarea 4, le vei face in ziua urmatoare (probabil o sa te anunte dr sau Vaduva). Asa am facut si eu. Se pare ca asta e protocolul la Medlife si asa coreleaza ei rezultatele de eco 4 cu analizele hormonale pe final de stimulare.
-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

neatza dragele mele!
eu n-am mai facut mare lucru, am asteptat sa ma refac dupa laparoscopie iar astazi am programare la dr A pt controlul de dupa operatie+sa vorbim despre fiv-ul urmator. de vreo 2 zile mi-a aparut o galma mica langa una dintre incizii, nu ma doare, nu e rosie dar e acolo. sper sa ma lamureasca dr astazi ca sunt un pic ingrijorata.

amargar, in legatura cu laparoscopia, uita-te la capitolul anterior unde mi-au povestit fetele cum a fost experienta lor si am scris si eu cum a fost la mine. daca mai ai nelamuriri, intreaba-ma si-ti raspund cu placere!

annika, din punctul meu de vedere (si din ce am vazut la primul meu fiv), estradiolul este inca mic, inainte de ovulatie ar trebui sa ajunga undeva de ordinul miilor, 2500-3000, la mine la ultima analiza a fost vreo 2600. probabil ca din cauza asta dr nu a considerat inca relevanta marimea foliculilor si pe acelasi principiu ti-a si marit doza de menopur. vei vedea ca la urmatoarea eco+analiza o sa-ti dea si marimile.
fetele!

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

eu in schema de tratament aveam 4 monitorizari complete (eco si estradiol+progesteron) si estradiol+progesteron cu o zi inainte de ultima monitorizare (adica maine). Mi-au anulat doar analiza de estradiol+progesteron de maine... pentru vineri (monitorizarea nr. 4) a ramas la fel: eco si estradiol+progesteron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Bine v-am gasit!Sunt noua pe acest forum dar, doar la scris pentru ca la citit v-am urmarit cu mare interes.Sunt aspiranta la titlul de mamica.Vroiam sa va intreb fara a deranja daca i-mi pute-ti da mai multe detalii despre Lucia Vaduva.

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Ce anume te intereseaza de Lucia -este asistenta dr Albu ,mina lui dreapta sa spun asa ........!


Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Nimic in special,pur si simplu vroiam sa stiu pareri, pentru ca este prima oara cand iau legatura cu dansa.

Mergi la inceput