Buburuze de mart-apr2013(3)!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ioana, si eu am avut placenta joasa la prima sarcina, dar pana la eco morfofetala la 23 de sapt s-a ridicat singura. Nu am facut nimci special, nu am avut vre-o restrictie deosebita.

Si eu am momente cand ma apuca o foame teribila. Si asta in ciuda faptului ca pe de alta parte mi-e greu sa gasesc o mancare care sa imi placa f mult. Chiar greata nu imi e, dar nici nu ma prea satisfac majoritatea mancarurilor

8+

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

Neata fetelor ! Eu dau cafea decaf. cu miere. In weekend nu mi-a fost prea grozav de aia nici n-am intrat. Fierea mea sa obisnuit cu aportul aproape zilnic de cafea si cred ca a intrat intr-un mic blocaj atunci cand eu am suprimat cafeaua.Confirm si eu simptomul cel mai enervant de alimentatie in timpul sarcinii : ti-e great daca nu mananci si great dupa ce mananci. Eu la serviciu merg cu o sacosica bine aprovizionata de biscuiti un pic sarati, migdale, fructe si ca fel pricipal o salata cu branza - ca tot e sezonul !
Acasa pe caldurile astea am cam evitat gatitul - spre "disperarea" sotului - dar cand gatesc incerc sa elimin grasimile pe cat posibil si mai ales prajelile.
Abia astept saptamana viitoare DT-ul si sa-l vad pe bebe. Ca si medicamente nu mai i-au nimic nici macar acidul folic, dr mea a zis ca oricum se absoarbe pana la saptamana 12 dupa aia ramane la mama.
Pupici noilor venite fie ele burtici sau aspirante.

12+
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

am vazut ca avem fete din Constanta . Stiti pe cineva care a nascut la Isis? Stiu ca exista topic-ul asta pe aici dar din pacate nu a mai intrat nimeni din februarie si-mi vine tare greu sa cred ca de atunci nu a mai nascut nimeni pe acolo.

13+
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Ionact da progesteronul se da gratuit/compensat de la medicul de familie, daca duci scrisoare medicala de la medicul ginecolog iti scrie pe reteta progesteron si tu iei ce vrei arefam care e gratuit 100% sau utrogestan care e compensat parca 60 % sau undeva pe acolo.
Ioana felicitari pentru baietel, sa fiti sanatosi cu totii.
Felicitari noilor gravidute si multumesc de sfaturi.


Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata burtici!
Am schimbat si noi semnatura azi!
Felicitari Ioana_55 pentru baietel!
Eu nu am scapat de tigae, in shimb nu mai prajesc nimic, ca sa poata manca si fetita noastra si nici eu nu suport prajelile. Si asa este si la mine la capitolul cafea,parca ma simt mai bine dupa un pic de cafea.
Am sunat-o pe doctorita sa o intreb daca sunt gata analizele ce trebuiau sa fie gata joi si m-am dus cu copilul in carca pana la etajul 4 aiurea, adica 12 kg,si mi-a raspuns ofticata ca sunt gata si ca ea nu este acum in cadrul programului si am deranjat-o. Eu am crezut ca este, dar ma rog, sa-mi dea analizele si pe mine nu ma mai vede la ea. Oricum am doctorul meu cu care am nascut si care nu a comentat nici o data nici cand a venit la maternitate cu noaptea in cap ca sa ma asiste.
Oricum m-am interesat de ea la cineva care lucreaza la maternitate si mi-a spus ca e slabuta.
M-am dus la ea ca la doctorul meu trebuie cel putin 3-4 saptamani ca sa ajungi la eco la privat si la stat nu pot sa astept atata.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
10 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Ce super de cele de la Constanta , Brasov si Bucuresti puteti sa nasteti in apa .Super. Cu toate ca si Clujul e foarte dezvoltat la capitolul medicina, asa ceva nu avem inca.
Si sincer sa va zic experienta mea de la Stanca (adica de la stat) a fost una pozitiva, personal foarte pregatit,conditii acceptabile si costurile foarte mici( in total maxim 500 RON). Sper sa fie si a doua oara tot asa.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
10 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

La mine nasterea a fost ok din punct de vedere al comportamentului dr + moase. Problema cea mare a fost ca a doua zi dr meu a intrat in concediu si m-a lasat pe mana unei nesimtite din cauza careia am pierdut sansa de a-mi alapta copilul. Desi i-am dat ( ca, de la stat daca nu dai nu ai )nici macar n-a vrut sa se uite la mine - ca ce, "ai umflat cu bani pe dr cutare 9 luni si acum vrei sa te pun eu pe picioare?". eu am o problema fiziologica - mamelon ombilicat si de aceea mi-am jurat ca a doua oara voi naste undeva unde au specialisti in alaptare. Nu va mai povestesc ca era sa dau in depresie post partum din cauza "tratamentului " de la toaletarea zilnica si a faptului ca se intra la curatenie dimineata trantindu-se usa pe la ora 06.00 sau ca misunau gandacii in baia in care 4 zile cat am stat mi-a fost scarba si sa-mi fac nevoile daramite dus . Am preferat sa ma spal la chiuveta. Am inteles de la o prietena care a nascut recent ca dpdv al cazarii lucrurile s-au schimbat dar din pacate oamenii au ramas aceeasi. Tot spagari , tot nesimtiti.

13+
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Wow ce experienta horror... Eu am nascut la Cantacuzino, si in ciuda faptului ca ma asteptam la ce e mai rau, din povestile auzite despre maternitatile de stat, chiar a fost decent. Am nascut cu medicul de garda pt ca medicul meu era plecat in weekend, dar nu mi-a zis nimeni niciodata nimic de asta. Chiar si asistentele (cu exceptia uneia singure) au fost ok; cele de la nou nascuti (la secita de prematuri pt ca fetita mea, desi la tarmen, a avut 2,500 kg si a fost tinuta la prematuri) erau super de treaba, nici macar nu vroiau sa primeasca atentii, in final le-am dat o cutie de bomboane de ciocolata pt au fost niste scumpe toate. Dar am auzit ca asistentele de la nou nascuti la termen sunt mai ciufute... nu stiu, doar am auzit.

9+

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna-i vorba :Omul sfinteste locul!
Mi-a maispus oasistenta de la interventii chirurgicale de la maternitate : cine isi face treaba si o face oricumcu sau fara bani. Cei care asteapta bani oricum nu si-o fac, oricat le-ai da. Si chiar asa este. Medicului meu nu i-am dat nici un ban pentru nastere si a venit in fiecare zi sa vada cefacem eu si fetita. Uneori si de mai multe ori!
Am platit doar cand am fost la consultatiile private.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
10 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

Eu una am reusit sa trec peste asta dar acum dupa 7 ani ma gandesc si analizez toate posibilitatile asa ca daca auzi de maternitati cu specialisti in alaptare dati-mi de veste. Mai e timp dar vreau sa ma pregatesc.


13+
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput