Buburuze de mart-apr2013(3)!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Mihaela te mai asteptam pe la noi si sa ne anunti cand vine bebe din nou.
Arianna te asteptam cu noutati de la echo.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
9 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna05 spune:

Felicitas,si eu condamn avortul sub orice forma dar cand bebele nu are plamani cu ce sa respire ca nu s-au dezvoltat ai fi preferat sa moara la nastere decat inainte cu 15 saptamani?Mie mi-au provocat nasterea,a fost la fel ca la orice nastere normala,contractii,dureri mult mai mari din cate am inteles,rupt apa,travaliu,impins de am zis ca mor...Bebele nu a supravietuit de fapt deoarece nu avea cu ce respira.Oricum,rezultatul de la anatomie patologica era malformatie incompatibila cu viata,deci nu e acelasi lucru cu sindrom Down cu care se poate trai.Nu stiu daca cele care acum ma condamnati nu ati fi facut acelasi lucru in situatia mea :(
Asta a fost sa fie,sper ca Dumnezeu sa ma ierte si sa nu ma condamne ca am preferat sa sufar mai repede decat mai tarziu.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

Arianna numai o persoana care nu gandeste te-ar putea condamna. Avortul unui produs de conceptie incompatibil cu viata oricat de clinic si rece si nemilos ar suna nu poate fi condamnat decat de persoane iresponsabile care au impresia ca a creste un copil handicapat e vreun "dar de la D-zeu " sau mai stiu eu ce alta tampenie cu care le place unora sa se amageasca. Sunt copii nascuti perfect normali care din diverse motive se imbolnavesc si dupa ani de tratmente isi implora parintii sa-i lase sa moara. Cum ai putea aduce pe lume un copil daca stii ca o sa se chinuie toata viata? Si cine iti garanteaza ca ai sa poti sa-l ajuti? Ce fel de viata e aia?

12+
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

Si inca ceva: cine are impresia ca aceste decizii se iau usor si fara suferinta inseamna ca nu gandeste .

12+
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Arianna imi pare nespus de rau prin ce ai trecut,oricum e traumatizant.Eu am spus de la inceput ca nu judec pe nimeni,mai ales ca Doamne fereste Dumnezeu m-a ferit pana acum de asa o incercare si nimeni nu stie cum reactioneaza pana nu ajunge in situatie.
Eu asa am spus la general despre avort pentru ca in ziua de astazi din pacate mamicile tind sa scape de copilasii lor din diverse motive ba ca au cariera, ba ca nu e momentul, ba ca are nu stiu ce defect.
Iti doresc din tot sufletul sa ai bebe sanatos si voinic!
Si iarta-ma daca te-ai suparat!

9 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Buna ziua!

Desi v-am citit pana acum inca nu am avut curaj sa va scriu, dar azi m-am hotarat sa raspund la provocarile a doua mamici dragi mie: Irinuka si Danina.

Asa ca bine v-am gasit fetelor.Sunt o viitoare mamica de buburuza. A doua Pentru mine...prima e Ioana Alessia nascuta pe 11.01.2011. Acum sunt insarcinata in 8 saptamani, UM 28.06, DPN 04.04.2013 sau 30.03 dupa ecografie...saptamana trecuta mi-am vazut si auzit puiul si deja mor de dragul lui/ei. Avea 1.7 mm si 170 batai pe minut, prins bine acolo unde trebuie...M-am confruntat si io cu petele maronii si am primit utrogestan vaginal doua pe zi. Nu m-am ingrijorat prea tare ptr ca cu ele m-am confruntat si la prima sarcina si au fost mai urate atunci. Nu am primit indicatie de stat in pat ptr ca oricum nu mi-as permite...de la 1 august am inceput serviciul. Am mai primit acid folic si atat.

Pe 26 sept sunt programata la ecografia morfologica de 12 sapt si dublu test...analizele de sange inca nu am reusit sa le fac, dar sper ca sapt viitoare sa ajung si acolo. In rest, as manca si cu ochii, am greturi, dar suportabile...mai mult seara dupa ce pap gatit, ptr ca la serviciu ma indop cu multe fructe si ceva salata, sunt obosita maxim seara nu visez decat paturi paturi, mai ales ca buburuzei mele ii ies si caninii si are o perioada de somn agitat noaptea...din astea...

Sper sa avem o calatorie frumoasa impreuna, o sarcina linistita si o nastere usoara fiecare dintre noi, iar puiutii nostri sa fie sanatosi!

Ce sa mai spun?...stiu ca sunt si fete aici de la aspirante (am trecut si pe acolo cu cititul doar:D) care au reusit dupa mult timp si multe incercari sa ramana insarcinate...le pup si le doresc din tot sufletul sa-si vada visul implinit. O pup de asemenea si pe Mihaela: iti doresc sa te refaci repede fizic si psihic dupa pierderea suferita si sper sa te vedem si pe tine in curand printre noi mamicile!

Ariana - m-a cutremurat povestea ta! Iti doresc si tie o sarcina usoara fara peripetii!

Va pup si sper sa auzim numai de bine!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Daca dr mi-ar fi spus ca bebele ar fi putut trai cu acea malformatie,nu as fi trecut prin asa ceva,l-as fi nascut si as fi vazut mai apoi ce se poate face.Dar toti dr din Timisoara la care am fost(vreo 6 cei mai buni) au spus ca bebele nu va trai la nastere si exista si posibilitatea mortii intauterine si a altor complicatii ulterioare.
Eu imi doresc sa nu fie nici o mamica pusa in situatii de genul asta deoarece sunt foarte grele si dramatice.
Sper ca de data asta sa se termine totul cu bine si sa am un bebe sanatos si voinic ceea ce va doresc la toate.

6+

Mergi la inceput

Bine ai venit piscotel si sarcina usoara si bebe voinic si sanatos!

6+

Mergi la inceput

Piscotel bine ai venit !Sarcina usoara si la termen.

9 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Un articol interesant: www.nature.com/news/fathers-bequeath-more-mutations-as-they-age-1.11247" target="_blank">http://www.nature.com/news/fathers-bequeath-more-mutations-as-they-age-1.11247

In concluzie mutatiile genetice sunt legate intr-o mult mai mare masura de varsta inaintata a tatalui decat de cea a mamei, cum se credea...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput