Oportunitati de munca la domiciliu (5)
Raspunsuri - Pagina 5
xxxwoman spune:
Tu ai prins ceva pe Odesk asta? Imi facusem si eu cont la un moment dat dar doar pentru ca trebuia sa scot niste date de useri pentru un priect pe vworker.
Nici n-apuc sa mai mai uit acu pe el... Mai am 10 intrari si termin proiectul de 5000... is tare mandra de mine.
Selene_Bunny spune:
Nu, dar nici n-am licitat, pentru ca nu am apucat, am avut traduceri una dupa alta.
xxxwoman spune:
Deh, si la mine merg lant. Intr-o ora plec in vacanta cu un bonus atasat de tasca, dupa proiectul cu 5000... Inca vreo 3 zile de munca, (macar am 6 zile termen, o iau lejer)... Trag astia de mine... Bine-am ajuns (225 de dolari in 9 zile).
Deci io plec, va mai sfatuiti intre voi... O sa mai arunc cate-un ochi cand voi avea timp.. N-ar trebui sa mai fie nelamuriri cu privire la vworker.
BAFTA LA PROIECTE!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen Selene, ce traduceri faci, in ce domeniu ? Ingrid si Cristi 9 ani |
O gramada de domenii, si cred ca tocmai asta e problema, la romani e cool sa stii de toate, la straini e uncool, pentru ei, un traducator bun e specializat in maximum 3 domenii.
Eu am tradus de la acte personale (gen certificate de nastere) la manuale tehnice.
Acum vad joburi pe medical, am aplicat, am dat si-un test, cica l-am picat, n-am intrunit punctajul minim, am intrebat acum ce am gresit, exact.
mihadum spune:
http://www.vworker.com/RentACoder/misc/BidRequests/ShowBidRequest.asp?lngBidRequestId=1950515
Ce parere aveti?
mihadum spune:
$11.050 X 3.5729 curs BNR = 39,480.55 lei
O fi vreun spam... ca si ala cu "horsii". Dupa ce vor bidui 5000 de workeri...
Anne45 spune:
In primul rand sa aveti o zi frumoasa
Nu va suparati ca ma bag ca musca'n lapte ...va tot citesc de cateva pagini dar nu prea am inteles nimic-exceptie Selene care face traduceri - ,ce fel de munca este asta pe care o faceti voi? Eu sunt inca acasa cu copilul si cum am timp berechet mai bine zis mai am un pic si ma urc pe pereti de plictiseala , m-am saturat sa fac aceleasi chestii in fiecare zi . Ma gandesc ca un job de acasa ar fi motivant si pentru mine .
Ma lamuriti va rog ?
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anne45 In primul rand sa aveti o zi frumoasa Nu va suparati ca ma bag ca musca'n lapte ...va tot citesc de cateva pagini dar nu prea am inteles nimic-exceptie Selene care face traduceri - ,ce fel de munca este asta pe care o faceti voi? Eu sunt inca acasa cu copilul si cum am timp berechet mai bine zis mai am un pic si ma urc pe pereti de plictiseala , m-am saturat sa fac aceleasi chestii in fiecare zi . Ma gandesc ca un job de acasa ar fi motivant si pentru mine . Ma lamuriti va rog ? mami de Giuliano https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/17Maggio2012FotoOlmedo |
deocamdata dupa cate stiu eu doar xxxwoman a prins proiecte pe vworker, e vorba in general de data entry, culegere de informatii, modificare, actualizare baze de date, operare calculator, dar si de joburi care se pot face de acasa...
cel mai simplu ar fi sa-ti faci un cont pe vworker si apoi dupa ce vezi ce inseamna acolo proiecte punand cap la cap ce ai citit e aici vei intgelege
ala cu maxim 11050usd nu e spam, e vorba de 40mii de siteuri de scarmanat, e cam ce a zis xxxwoman ca a facut ultimele zile, m-ar mira sa aloce unui singur om proectul ala, poate unei echipe sau mai multor independenti, pretul e rezonabil, chiar si ptr minimul acceptat...