Oportunitati de munca la domiciliu (5)
Raspunsuri - Pagina 6
Anne45 spune:
Multumesc frumos , m-am dumirit dar este de munca mai ales pentru cei care se pricep la software in special , data base , web design.
Selene_Bunny spune:
Impresia asta am avut-o si eu, Anne, ca e vorba si de software, or eu nu ma pricep la asa ceva, nu stiu converti documente, de exemplu... Mi se pare ca xxxwoman are o gandire tehnica si ca "s-a prins" in legatura cu anumite programe, operatiuni de care eu nu am auzit...
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Impresia asta am avut-o si eu, Anne, ca e vorba si de software, or eu nu ma pricep la asa ceva, nu stiu converti documente, de exemplu... Mi se pare ca xxxwoman are o gandire tehnica si ca "s-a prins" in legatura cu anumite programe, operatiuni de care eu nu am auzit... Din putin se face mult - ajutor umanitar! Lucrusoare de vanzare... In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere. |
la unele e vorba si de software, problema mare e sa ai unu cu licenta ca daca il ai inveti sa-l folosesti, asa cum am invatat sa utilizez word-ul sau excelul tot asa pot invata si sa utilizez orice alt soft...
dar nu toate necesita utilizarea unui anumit soft, sunt si proiecte care cer migaleala manuala, de copiat (ctr+c) si lipit (ctrl+v) dintr-un pdf intr-un word sau excel, sau de completat un tabel cu o anumita informatie (numare de telefon, adrese de email etc.).... necesita ceva timp, atentie si rapiditate
dar chiar azi e postat un job de virtual asistent, se cere transcriere de documente...iti trimite omul pe email poze ale paginilor de transcris si tu tehnoredactezi in word....
Anne45 spune:
Mda , l-am vazut si eu pe cel cu transcriere documente. Eu fetelor am facut psihologia asa ca , cu programele de soft -grafica , web design sunt pe langa .
Engleza stiu si am mai tradus si un pic din rusa -ceva documente tehnice , pe calculator ma descurc dar nu sunt in stare sa fac prea mult . Lucrarea de licenta mi-am facut-o singura cu grafice si toate cele dar mai mult nu stiu ...
Selene_Bunny spune:
Am aplicat si eu, nada, pentru unul de transcris, am primit mail cum ca sa trimit bidul la shefu'-so, trimis si nada de nada...
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Am aplicat si eu, nada, pentru unul de transcris, am primit mail cum ca sa trimit bidul la shefu'-so, trimis si nada de nada... Din putin se face mult - ajutor umanitar! Lucrusoare de vanzare... In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere. |
politica siteului cere atat angajatorilor cat si angajatilor sa comunice prin intermediul siteului, daca ai aplicat prin IM nu se ia in consideratie...altfel si eu am tot aplicat si nimic inca, concurenta mare
Selene_Bunny spune:
Era pe Elance o chestie de tradus, din En in Ro, asa fain proiect, am aplicat cu toata speranta, nu am niciun raspuns, inca... Text usor, mi-a placut...
giulia71 spune:
Salutare fetelor, Acum am citit si eu paginile din urma. Ideea e sa nu renuntati si sa va comensurati munca la piata noastra. Adica, la noi in EUropa pentru joburi gen 'data entry' pretul se invarte cam la 5$/hr, in India e mai jos, cam la doi dolari sau chiar mai jos. Depinde si de cati oameni sunt in firma, in cazul nostru lucram individual. Nu va arumcati la clienti care ofera preturi mari sau la proiecte care cer navigarea pe zeci de mii de site uri. Intrebati- ma si va raspund la tot ce ba intereseaza si cunosc.
uneori gandesc prea mult....
mihadum spune:
Buna,
tot am bid-uit pe vworker dar nu am prins nimic, inca.
Giulia, multumim pentru diponibilitate. Tu cu ce site-uri lucrezi?
giulia71 spune:
Eu am lucrat pe Elance foarte multa vreme, acum am sa zic un asa zis portofoliu de clienti care si-au format o parere si incredere in mine si imi tot dau de munca.
Insa cand n-am de lucru, ma duc pe Elance si licitez acolo.
Revin
uneori gandesc prea mult....