Oportunitati de munca la domiciliu (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui litora

Raportez si eu mandra primii 15 dolari castigati pe vworker
sper sa faca pui.
Merita totusi proiectul mai multi bani dar am facut un compromis, am zis ca trebuie sa incep si eu de undeva.

felicitari, ce fel de proiect ai avut?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litora spune:

Multumesc
A trebuit doar sa gasesc vreo 500 de domenii suspendate, sa fac un tabel in excel cu numele lor. Treaba migaloasa Am lucrat cateva ore bune, dar din vina mea. Daca stiam sa ma organizez de la inceput, gatam repede proiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Felicitarile mele si la mai multe!
Greu e inceputul, daca ai spart gheata e deja alta treaba...
Intri in plata pe 10 sa vezi daca iti ajung si in mana sau mergi pe incredere in povestile mele? :))

Succes in continuare. Io cu echipa sunt pe cai, in seara asta dam drumul primei ture de 10 000 si dupa feedbackul lor trecem la a doua tura (cei cu care am discutat pe PM sa fie pe faza - o zi doua si ne auzim).

Ma intorc pe cai, in galagia crunta din jurul meu :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litora spune:

Multumesc
Sincer, am stat ca pe ghimpi pana am venit de la servici si am vazut ca a fost multumit de ce am lucrat. Imi era teama ca poate am inteles gresit, ca poate am scapat din vedere domenii...asa, ca la inceput, ca nici cu engleza nu stau excelent.
In plus eu i-am trimis de sambata fisierul si el abia azi l-a vazut. Am avut timp sa ma stresez.
Aveam deja setata data de 10 de cand mi-am facut contul asa ca pe 10 ramane. Sper sa nu patesc ca pe Zeek ca acolo trebuiau sa imi intre in decurs de o saptamana cam 200 dolari si atunci au suspendat aia site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui litora

Multumesc
Sincer, am stat ca pe ghimpi pana am venit de la servici si am vazut ca a fost multumit de ce am lucrat. Imi era teama ca poate am inteles gresit, ca poate am scapat din vedere domenii...asa, ca la inceput, ca nici cu engleza nu stau excelent.
In plus eu i-am trimis de sambata fisierul si el abia azi l-a vazut. Am avut timp sa ma stresez.
Aveam deja setata data de 10 de cand mi-am facut contul asa ca pe 10 ramane. Sper sa nu patesc ca pe Zeek ca acolo trebuiau sa imi intre in decurs de o saptamana cam 200 dolari si atunci au suspendat aia site-ul

wow 200dolari, dar cum ii facui maica pe zeek, ai cumparat prostii din alea de biduri?!... oricum nu mai conteaza, procesul va dura mai bine de un an si cine stie de la ce suma vor considera ca trebuie sa despagubeasca membrii..eu cred ca vor returnati doar banii depusi de membri pentru cumparare de biduri si ramasi in aer ca tranzactie neterminata, eu cerusem plata unor dolari (nu mai tin minte suma 26 sau 30usd), nu cred ca ii voi vedea vreodata

eu sunt in mutari, nu ma pot baza pe timpul meu si nici nu stiu cum va fi conexiunea internet la noua locuinta, daca am, in ce conditii am..si tot asa...de asta am lasat-o mai moale cu aplicatul la proiecte, insa recunosc ca mi s-a si luat de cate aplicatii am facut si rapsuns a fost in cel mai fericit caz ca s-a alocat proiectul altuia...dar cele mai multe au fost de expirare a ofertei, ceea ce m-a descurajat f tare...de ce mai posteaza frate daca nu merg pana la capat?...sau posteaza si apoi contacteaza aplicatii in particular?...habar nu am, strategiile mele de ofertare nu au dat rezultate nici alea

am primit doar doua oferte de prostii gen affiliates, mai ceva ca zeek, pe langa ca erau de mizerie te si tineau cu ochii in ecran ore in sir, am testat unul, in 2 ore am castigat 30 centi, dupa cele 2 ore mi-au detectat IP-ul si mi-au transformat automat centii in pence...adica am castigat 0pence :))...d'ale internetului maica

Mergi la inceput

:)) Hai ca sunteti haioase, zau asa.

Da, unele expira si nu se adjudeca pentru ca indivizii le plaseaza si pe odesk, si iau de unde e mai avantajos.

Litora, vezi ca 2 dolari e comisionul de transfer. Bafta sa ne intre repede... eu zic ca undeva in jur de 17 octombrie ajung pe carduri.

Mergi la inceput

La naiba, am mai prins un proiect vechi pe vworker.. se baga careva in locul meu?

we have a list of URLs of 200 radio stations in the US and Canada. We need someone to visit every URL and give us the following information in excel format

station call letters
station mailing address
station URL
music director's name
music director's email address

if a station has more than one music director (for example, one for each genre), please list them all and specify each director's genre.

15 dolari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui xxxwoman

La naiba, am mai prins un proiect vechi pe vworker.. se baga careva in locul meu?

we have a list of URLs of 200 radio stations in the US and Canada. We need someone to visit every URL and give us the following information in excel format

station call letters
station mailing address
station URL
music director's name
music director's email address

if a station has more than one music director (for example, one for each genre), please list them all and specify each director's genre.

15 dolari.

cand e deadline?

Mergi la inceput

Asta ma uitam si eu

I-am zis doua zile cand am aplicat.

Lucram impreuna daca vrei, n-am nevoie decat sa ma eliberez de el.
Daca nu, renunt in cele 24 de ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

ok, trimite-mi lista sa verific nitel cum merge si iti dau rasp final. bianca.marta.dragomir@gmail.com

Mergi la inceput