FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 28

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

Matusico, ma bucur pentru tine
si multa bafa luni la histero!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

fumiDoamne ajuta!sa fie bine pt noi toate si sa avem comori ca cele de la avatarul meu

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Fetelor am mai sangerat putin noaptea trecuta. Astazi de dimineata am fost la Sibiu si am repetat beta care este 1349, deci s-a intamplat ceva ori a stacnat ori a scazut(Comparand cu valoarea din 18)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Rodica, refa beta luni, sa vezi ce se intampla, poate doar a crescut mai incet. Care este intervalul de referinta la 5 saptamani?

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Buna fetelor, m-am intors din CO dar cu baterii neincarcate si fara chef de net. Sunt la fel cum am plecat.... psihic sunt daramata. M-a trimis mama la o biserica din oras unde a auzit ca au venit mostele Sf Rita, sfanta care indeplineste rugaminti imposibile. M-am dus, am cazut in genunchi si cu lacrimi in ochi m-am rugat la relicvar de parca aceea ar fi ultima mea solutie. Mentionez ca spre rusinea mea nu sunt f credincioasa, in afara de cateva posturi si mersul la biserica in preajma sarbatorilor nu fac. Nici nu stiu sa ma rog. Acum am cazut in genunchi si m-am rugat cu tot sufletul meu iar lacrimile imi curgeau pe obraz.

Nu stiu ce s-a scris in urma, am intrat o singura data din CO si am dat peste mesajul lui Miracol pe care o imbratisez strans si-i urez sa-si revina cat mai repede. Dc avem gravidute noi le urez sarcina usoara si la termen.

Am stat pe ganduri daca sa va scriu ori ba, nu doream sa va intristez dar pt ca am gasit multe mesaje offline si PM-ri in care eram intrebata ce mai fac am decis sa scriu aici decat sa scriu la fiecare in parte.

Amalia succes luni la histeroscopie, eu am facut-o cu anestezie generala, m-am intors in ac zi singura cu trenul. Nu tb sa mananci nimic cu 12 ore inainte ca sa nu ai probleme la trezire iar dupa ce te trezesti sa nu te repezi la sticla cu apa imediat pt ca dai la ratze tot, asa am patit eu dupa un chiuretaj.

Edit: Semnatura si ID-ul nu ma mai reprezinta Unde-i nasa Lara sa ma rebotezeze?

Mergi la inceput

Speriubita mea draga nu trebuie sa sti sa te rogi ci pur si simplu sa ai o discutie cu DD si EL te va intelege cai EL intelege tote limbile pamintului si noi toti suntem creatia lui eu stiu sigur ca DD isi va intoarce fata si catre tine trebuie doar sa crezi in miracole

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Hai fata cu speranta adunte roagate si sunt sigura ca vei gasi o iesire din acet inmpas spihic

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

sper, iubita ai facut f bine ca ai revenit...chiar si asa "daramata"....mult nu o sa stai tu in starea asta pt ca NU AI VOIE!!!eu te asteptam, sa ne imbratisam reciproc "virtual", sa ma incurajezi si sa ma pun cat mai repede pe picioare....insa tu ce faci?bag de seama ca eu sunt cea care trebuie sa te incurajeze pe tine...vezi ca vin la tine si iti dau bataie....
f bine ca ai fost la biserica, cum zice matusica noastra, nu trebuie sa stii sa te rogi, trebuie doar sa spui ce gandesti cu sufletul curat si sa ii ceri lui DUmenzeu sa te ajute...sunt sigura ca isi intoarce fata si spre tine! trebuie doar sa nu iti pierzi increderea si speranta!!
uita-te la mine, a trecut o saptamana de cand am avut pierderea, si incerc sa imi revin incet incet....si pot doar cu sprijinul lui Dumnezeu, cu increderea ca desi el a fost cel care a decis ca eu sa trec prin asa ceva, tot El e cel care imi va da bucuria mult asteptata!!!nu te inchide in tine, iti faci mai mult rau, intra din nou aici cu noi, si ai sa vezi ca totul va fi bine!
capul sus, si mergem toate inainte!!!te imbratisez cu drag!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

rodica, cate zile ai de la et?...uita-te la tabelul cu valori beta de pe prima pagina, eu cred ca totul e ok....daca era ceva iti zicea ieri la control

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Miracol & matusica

Mai fetelor eu cred ca cineva de sus vrea sa ma ocroteasca de o durere mult mai mare si-mi pune tot felul de piedici. Maine eram programata la un eco sa vad ce mai face aparatul meu reproducator si dc e ceva de bine sa fug la dr. Ce ziceti, a avut grija cineva de sus sa-mi strice planurile, m-am accidentat la un picior rau de tot, nu pot calca in calcai si merg doar tzopaind Data trecuta inainte de a incepe injectarea mi s-au stricat 14 menopururi pe autocar, mi-a cazut plasuta pe radiator si le-am clocit , m-am ambitionat sa merg mai departe cu alte injectii si tot s-a sfarsit urat. Ori cineva de sus ma protejeaza de o durere mult mai mare, ori sunt blestemata, ori adun energii negative

Mergi la inceput